Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 ve 14 te yumurtlamışsınız 15 te çatlamışMerhabalar ben Ovulasyon testi yapıyorum ama anlayamadım bana yardımcı olabilir misiniz?
14 pik 15 yani bugün çatlama olmuş değerlendirin 3 gün canımMerhabalar ben Ovulasyon testi yapıyorum ama anlayamadım bana yardımcı olabilir misiniz?
Selam ovulasyon testım koyuluktan sonra dün ve bugün silik olmaya başladı neden acaba13 ve 14 te yumurtlamışsınız 15 te çatlamış
Koyulaştıktan sonra bugün silikleştiyse çatlamış demektir değerlendirin benceSelam ovulasyon testım koyuluktan sonra dün ve bugün silik olmaya başladı neden acaba
Dün silikleşti değerlendirdim bugünde değerlendirsem mi canımKoyulaştıktan sonra bugün silikleştiyse çatlamış demektir değerlendirin bence
Çatladıktan 2 3 gün sonrasını bile değerlendirmemiz gerekiyormuş bence imkan varsa değerlendirDün silikleşti değerlendirdim bugünde değerlendirsem mi canım
Peki çok saolÇatladıktan 2 3 gün sonrasını bile değerlendirmemiz gerekiyormuş bence imkan varsa değerlendir
Çok teşekkür ediyorum aynı gelince pek anlamlandıramamıştım13 ve 14 te yumurtlamışsınız 15 te çatlamış
Çok teşekkür ediyorum14 pik 15 yani bugün çatlama olmuş değerlendirin 3 gün canım
Vurduğunuz gol olsunnnnÇok teşekkür ediyorum
İnşallah diyelimVurduğunuz gol olsunnnn
benim testleride yorumlaya bilirmisiniz once kullaniyodum ama oncesinde silik olup sonra yumurtlama gununde netlesiyodu bu sefer sanki hep ayni sekilde cikiyo anlayamadimÇatladıktan 2 3 gün sonrasını bile değerlendirmemiz gerekiyormuş bence imkan varsa değerlendir
13 ve 14 te yumurtlamışsınız 15 te çatlamış
Ayy bana henüz çatlamamış gibi geldi 15 i çatlama diye görmüştük ama L A L Arkadaşta yorumlarsa iyi olur benceBugün testi bir daha yaptım t çizgisi daha koyu çıktı bana tekrardan yardımcı olursanız çok sevinirim
Üstteki testine cevap vermiştim çok koyuluk göremedim ama 15i silik çıkınca çatlamış demiştim sonra birdaha test attı mı ?Ayy bana henüz çatlamamış gibi geldi 15 i çatlama diye görmüştük ama L A L Arkadaşta yorumlarsa iyi olur bence
Evet bunu atmışÜstteki testine cevap vermiştim çok koyuluk göremedim ama 15i silik çıkınca çatlamış demiştim sonra birdaha test attı mı ?
Ayy bana henüz çatlamamış gibi geldi 15 i çatlama diye görmüştük ama L A L Arkadaşta yorumlarsa iyi olur bence