Canım ben hamileymişimMerhaba arkadaşlar ben dün ovulasyon testi yaptım şimdi bakabildim böyle çıkmış sizce yumurtlama mı ? Laboquick ovulasyon testi markası ilk defa bu markayı kullanıyorum bilemedim yumurtlama olmuş mu diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben hamileymişimMerhaba arkadaşlar ben dün ovulasyon testi yaptım şimdi bakabildim böyle çıkmış sizce yumurtlama mı ? Laboquick ovulasyon testi markası ilk defa bu markayı kullanıyorum bilemedim yumurtlama olmuş mu diye
Bende 2 yıldır evliyim hiç korunmadık olmuyor bir defa aşılama ile kaldım 8 haftalık kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım,Evet eğer tuttuysa geç de olsa belli eder kendini, ama olmazsa da üzülme. Ben 13 aylık evliyim, 6 aydır deniyoruz ve bu ay oldu şükür
Yaa gözün Aydın canım benim kaç çıktıCanım ben hamileymişim
Maşallah sağlıkla huzurla kucağına almak nasip olsun inşallah Duanı eksik etme bana canım , sağlık ocağı hemen çıkarıyor mu sonucu ? Bide sen mi gidip aldın202 çıktııinşallah sana da nasip olsun bu duygu canım mutlaka haber et
Amiiintabiki dua ederimmMaşallah sağlıkla huzurla kucağına almak nasip olsun inşallah Duanı eksik etme bana canım , sağlık ocağı hemen çıkarıyor mu sonucu ? Bide sen mi gidip aldın
Hayırlısı olsun inşallah canım benimAmiiintabiki dua ederimm
Ben 9 gibi verdim kanı 4 te sonucum çıktı ama büyük kalabalık şehirlerden birindeysen ertesi güne kalabiliyormuş sonuçben gidip alamadım eşim işe gittiği için
Dooktordan rica ettim telefonla öğrendim
Seninde hayırlı olsun canım İnşallah bende güzel haberler alırım yarın kan vermeyi düşünüyorum verip rahatlamak istiyorumHayırlı olsun canım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de perşembe gideceğim kan vermeye dua edin bana da
Allah razı olsun canım benim inşallah seninde güzel haberlerini alırız dua edicemHayırlı olsun canım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de perşembe gideceğim kan vermeye dua edin bana da
Yarın sabah gideceğim bakalım artık hayırlısıTeşekkür ederimmmmm senide bekliyorum
İnşallah yarın görüşmek üzere Seninde rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallah çıkar inşallah
İnşallah canım verdim kan bekliyorum sonucuİnşallah çıkar inşallah
Bir saatte denildi ama sisteme ne zaman düşer bilmiyorum bekliyorum hastane sonuçlara geç bakıyordu diye eve geldimYaa ne zaman çıkacakmışş
Ayy hemen çıkıyormuş inşallah sisteme hemen düşer çok heyecanlıyımmmmBir saatte denildi ama sisteme ne zaman düşer bilmiyorum bekliyorum hastane sonuçlara geç bakıyordu diye eve geldim
Çıktı sonuç canım 0.2 negatifAyy hemen çıkıyormuş inşallah sisteme hemen düşer çok heyecanlıyımmmm