Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh çok güzel canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Ben az önce yine yaptım belli belirsiz dün ki gibikızlaaarrr ben bu aydan hiç umutlu değildim ama bariz silik çizgim çıktı kızlar çok mutluyum, inşallah benimle kalır Hiç belirtim yoktu hala da yok nasıl oldu anlamadım
Ohhh çok güzel canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Ben az önce yine yaptım belli belirsiz dün ki gibi
Öyle yapacağım canım hayırlısı olsun inşallahAmiinn inşallah, hepimizinkini. Ben adete bir kala yaptım. Ona rağmen silik çıktı bence sen de adete yakın yap
Yaa tebrik ederimm çok sevindim hemen kan verin benceAmiinn inşallah, hepimizinkini. Ben adete bir kala yaptım. Ona rağmen silik çıktı bence sen de adete yakın yap
İnşallah canım evde ovulasyon testim var denedim sabah böyle çıktı saniye de ama testte ip gibi çıkıyorCanımmm testin inşallah gün geçtikçe belirginleşir bana da var gibi geldi heyecanlandım
Ayy ne güzel belirgin benim ovulasyon testlerim çok çok silik çıkıyordu ona rağmen testte pozitif çıktı inşallah senin çizginde belirginleşirİnşallah canım evde ovulasyon testim var denedim sabah böyle çıktı saniye de ama testte ip gibi çıkıyor
Amin inşallah canım benim, umutsuzlandım adetime 4 gün var artık günümü beklemeyi düşünüyorum sabah tekrar leke geldi ama şuan yokAyy ne güzel belirgin benim ovulasyon testlerim çok çok silik çıkıyordu ona rağmen testte pozitif çıktı inşallah senin çizginde belirginleşir
Adete 3 gün kala çok çok silik çıktı benim 4 gün kala tamamen negatifti umutsuzlanma bak sende az da olsa çıkıyor inşallah iyice belirginleşecek leke de yerleşme kanamasıdır umarımAmin inşallah canım benim, umutsuzlandım adetime 4 gün var artık günümü beklemeyi düşünüyorum sabah tekrar leke geldi ama şuan yok
Umarım canım , sen kan testi verdin miAdete 3 gün kala çok çok silik çıktı benim 4 gün kala tamamen negatifti umutsuzlanma bak sende az da olsa çıkıyor inşallah iyice belirginleşecek leke de yerleşme kanamasıdır umarım
Hayırlısı olsun inşallah Özel de mi verdiniz ? Bende meraktan ölmek üzereyim resmen varmı yokmu diye acaba gidip kan testi mi versemEvet verdim 4 gibi çıkacakmış
Sağlık ocağında verdim canım istersen ver kan netleştirir tabikiiHayırlısı olsun inşallah Özel de mi verdiniz ? Bende meraktan ölmek üzereyim resmen varmı yokmu diye acaba gidip kan testi mi versem
Yarın gidip vereyim ozaman kan testi içimde rahatlar en azındanSağlık ocağında verdim canım istersen ver kan netleştirir tabikii
Yarın gidip vereyim ozaman kan testi içimde rahatlar en azından
Tamam canımBana da haber et
Yaa gerçekten mi bekliyim miCanım ben de tatile gitmeden önce test yapmıştım, adete 7 gün vardı ve hiçbir şey yoktu testte. Çok üzülmüştüm, demek ki geç döllenmiş. Sen de bekle bakalım inşallah çıkar
Evet eğer tuttuysa geç de olsa belli eder kendini, ama olmazsa da üzülme. Ben 13 aylık evliyim, 6 aydır deniyoruz ve bu ay oldu şükürYaa gerçekten mi bekliyim mi