Bu testlerdeki C değerleri de silik çıkıyo sanırım 30 ocaktaki T Cden daha koyu bu gün pik olmuş gibi. Geçenlerde ben de yaptım en alttaki pik olduğu gün paylaşıyorum görseli fikir vermesi açısından.Arkadaslar merhaba pcoluyum adetim her zamanki gibi bu ay olmadi son adet tarihim 23 Aralık ovulasyon testi kullanmiyordum 4 gun once sumuksu akinti gormem le aksamina test yaptim ama dort gundur testler hep birbirine yakin ben karar veremedim bilen birileri yazabilirmi
En alttaki pik olmuşArkadaslar merhaba pcoluyum adetim her zamanki gibi bu ay olmadi son adet tarihim 23 Aralık ovulasyon testi kullanmiyordum 4 gun once sumuksu akinti gormem le aksamina test yaptim ama dort gundur testler hep birbirine yakin ben karar veremedim bilen birileri yazabilirmi
Sizinkiler ne guzel farkli birbirinden anlasilir yanlismi yapiyorum diyede cok dusundum madem oyle degerlendireyim bu gunude sagolunBu testlerdeki C değerleri de silik çıkıyo sanırım 30 ocaktaki T Cden daha koyu bu gün pik olmuş gibi. Geçenlerde ben de yaptım en alttaki pik olduğu gün paylaşıyorum görseli fikir vermesi açısından
Tesekkur ederimEn alttaki pik olmuş
Yumurta buyudugunde koyulasiyo diye biliyorum catladiktan sonra siliklesmeye basliyo cizgi adetinin kacinci gunundesin28 günde adet oluyorum çok düzenlidir. bu Ay ovulasyon testi yaptım çizgi yeterince koyulaşmıyor pik olmadı. Normal midir kızlar ? Ve çok belirgin akıntım da olmuyor. Ama adetlerim düzenli. Yumurta çatlamıyor mu acaba ?
adetin 20. Günü bugün bat 6 Şubat. Çizgi 15. Gün biraz koyulaştı ama çok çok az sonra silikleşti şu an silik gidiyor.Yumurta buyudugunde koyulasiyo diye biliyorum catladiktan sonra siliklesmeye basliyo cizgi adetinin kacinci gunundesin
adetin 20. Günü bugün bat 6 Şubat. Çizgi 15. Gün biraz koyulaştı ama çok çok az sonra silikleşti şu an silik gidiyor.
Laboquick kullanıyorum benBenimde siliklesmiyo hep koyu gidiyo hersey yolunda gibi bide bu testlwr aklimizi bulandirityo
Miratech kullaniyorum bendeLaboquick kullanıyorum ben
Doktoruma söyledim ikinci çizgim hiç pik olmuyor tam koyulaşmıyor diye. Bazen yanıltıcı olabilir ovulasyon döneminde kan vererek bastırabilirsin dedi .Miratech kullaniyorum bende
Bende 28 günde bi regl oluyorum. Bu ay 11. Günde yumurtlama başladı bende. Sen kaçıncı günde başladın test yapmaya28 günde adet oluyorum çok düzenlidir. bu Ay ovulasyon testi yaptım çizgi yeterince koyulaşmıyor pik olmadı. Normal midir kızlar ? Ve çok belirgin akıntım da olmuyor. Ama adetlerim düzenli. Yumurta çatlamıyor mu acaba ?
Ben adet başlangıcından 10. Gün başladım. İkinci çizgi hep var ama hep silikt. Telefon uygulama takviminde yumurtlama gününüzde biraz koyulaştı. Ama tam anlamıyla kopkoyu olmuyor hala silik.Bende 28 günde bi regl oluyorum. Bu ay 11. Günde yumurtlama başladı bende. Sen kaçıncı günde başladın test yapmaya
Henuz olmamis pik canim c cizgisiyle t cizgisi ayni olursa pik oluyoSelam herkese, ben bu ay ilk defa testlere basladim. Bi koyulasma var ama hafif bi koyulasma. 29 u pik olmis diye dusunuyorum ama 30 unda da devam mi ediyor, 30 u da biraz koyu gibi. Catlama olunca hafiften mi siliklesme mi basliyor yoksa tamamen siliklesmesi mi gerekirdi? Yani daha catlama olmamis midir
İşte benim de böyle oluyor canım. Benim bildiğim sen de hala tam yumurtlama olmamış. 2. Çizgi daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum.Selam herkese, ben bu ay ilk defa testlere basladim. Bi koyulasma var ama hafif bi koyulasma. 29 u pik olmis diye dusunuyorum ama 30 unda da devam mi ediyor, 30 u da biraz koyu gibi. Catlama olunca hafiften mi siliklesme mi basliyor yoksa tamamen siliklesmesi mi gerekirdi? Yani daha catlama olmamis midir
Peki testi 4 saat hiç bişey içmeden mi yaptınız yoksa sabah idrarıyla mı.Ben adet başlangıcından 10. Gün başladım. İkinci çizgi hep var ama hep silikt. Telefon uygulama takviminde yumurtlama gününüzde biraz koyulaştı. Ama tam anlamıyla kopkoyu olmuyor hala silik.
Herhalde kopkoyu ve kalin olmuyor bazilarimizda. o zaman ordaki incecik ama koyulasmis cizgiyi baz almak gerekmez mi?İşte benim de böyle oluyor canım. Benim bildiğim sen de hala tam yumurtlama olmamış. 2. Çizgi daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum.
Bende bu şekilde düşünüyordum heralde benim de bu kadar çıkıyor diye ama olmuyor işte gebelik maalesef . Yetersizsanırım bu sonuçta hormon testi .düşük hormon yükselince koyulaşıyorHerhalde kopkoyu ve kalin olmuyor bazilarimizda. o zaman ordaki incecik ama koyulasmis cizgiyi baz almak gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?