• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence sakin ol. Çnkü her kadının adet döngüsüde, yumurtlama günüde farklıdır. Ben sizin testinizde henüz yumurtlama göremedim devam etmen gerekiyor yine ayni şekilde. Ama size tavsiyem instagramda Birgebeningünlüğü sayfası var orda Ebru abla çok net anlatıyor. T çızgisi ne zaman daha koyu olursa yumurtlama oluyo demek.

Canım bence sakin ol. Çnkü her kadının adet döngüsüde, yumurtlama günüde farklıdır. Ben sizin testinizde henüz yumurtlama göremedim devam etmen gerekiyor yine ayni şekilde. Ama size tavsiyem instagramda Birgebeningünlüğü sayfası var orda Ebru abla çok net anlatıyor. T çızgisi ne zaman daha koyu olursa yumurtlama oluyo demek.
Hangimiz icin soylediniz ki bunu acaba😊

Arkadaslar merhaba pcoluyum adetim her zamanki gibi bu ay olmadi son adet tarihim 23 Aralık ovulasyon testi kullanmiyordum 4 gun once sumuksu akinti gormem le aksamina test yaptim ama dort gundur testler hep birbirine yakin ben karar veremedim bilen birileri yazabilirmi
Senin için soyledim canim. Yumurtla belirli bi olgunluğa geldiği zaman teste görünür diye biliyorum. Ve T çizgisi koyulaşir, çatlama olduğu zamanda silinmeye başlar. Yumurtlamayi yakalayana kadar teste devam etmeni öneririm. Adet biter bitmez başlarsan kaçıracağını sanmıyorum.

Senin için soyledim canim. Yumurtla belirli bi olgunluğa geldiği zaman teste görünür diye biliyorum. Ve T çizgisi koyulaşir, çatlama olduğu zamanda silinmeye başlar. Yumurtlamayi yakalayana kadar teste devam etmeni öneririm. Adet biter bitmez başlarsan kaçıracağını sanmıyorum.
Anladim adetim gecikti onumuzdeki ay adet bitiminde baslarim insallah 😊 tesekkur ederim

Ben adet başlangıcından 10. Gün başladım. İkinci çizgi hep var ama hep silikt. Telefon uygulama takviminde yumurtlama gününüzde biraz koyulaştı. Ama tam anlamıyla kopkoyu olmuyor hala silik.
Kuzum ben 23.gunde gordum çift çizgiyi pes etmek yok bulans kadar devam

Catlama olmusmu kizlar bu gun siliklesiyo galiba

Eklentiler

• IMG_20210131_133650_4.webp
    IMG_20210131_133650_4.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20210131_133639_2.webp
    IMG_20210131_133639_2.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 56
Fotoğraflar biraz uzaktan çekilmiş ama anladığım kadarıyla iki üç gün içinde catlamaniz olmuştur. 30 ve 31 Ocak t çizgisi daha koyu gözüküyor. Devam edip siliklesme gördünüz mü?
Hayir maalesef yakindan hepsi ayni gibiydi 30 Ocak en koyusuydu aklim karisiyo strese giriyorum diye biraktim gunnasiri iliskiye devam 🤦‍♀️🤦‍♀️

Back
X