inşallah canım çok istiyorum özellikle bu ay 14 şubat bat 16 şubat doğum günüm hediye gibi gelir rabbimin izniyleBelki geç yumurtlama olur canım belli mi olur
İcemiyorum cok kotu tadi yaYok canım ya zaten baktırmışsın olabilecek sorun hormonel olur o da yok soğan kürünü dene sen belki gelir
rabbim isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallahAh hepimizin temennisi budemek istediğim hani bu ay gelcek olsaydı geç gelcek olabilirdi belki. İnşallah hamile kalırsın gelmez hiç bu ay
Hepimizin istedigi bu bende 14 subatta esime supriz yaparim diyoduminşallah canım çok istiyorum özellikle bu ay 14 şubat bat 16 şubat doğum günüm hediye gibi gelir rabbimin izniyle
tamam canım çok teşekkür ederimDemekki canim umudunu kaybetme gun asiri iliski gerceklessin pik gormesende
inşallah güxel süprizi yapabilirsin senin bat ne zamanHepimizin istedigi bu bende 14 subatta esime supriz yaparim diyodumnasip insallah nasip olur canim
İnşallah canım benimde bat 18 şubat dua hep aynırabbim isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah
İnşallah canım benim Allah büyükHepimizin istedigi bu bende 14 subatta esime supriz yaparim diyodumnasip insallah nasip olur canim
Benim bat 16 gun gectiinşallah güxel süprizi yapabilirsin senin bat ne zaman
İnsallah kuzumİnşallah canım benimde bat 18 şubat dua hep aynı
İnşallah canım benim Allah büyük
Valla hiç yumurtlama olduğunu bilmem canım o yüzden ne değişiklikler oluyo bilmemtest dışında vücudumdan nasıl anlayabilirim hiç kendimi dinlememiştim bu zamana kadar
Bende 14 şubat sürpriz yapmaktı hayalimmmmHepimizin istedigi bu bende 14 subatta esime supriz yaparim diyodumnasip insallah nasip olur canim
Hayirlisi kuzum ozel bi fun olmasina gerek yok zaten onun geldigi gun bizler icin en ozel gun olucakBende 14 şubat sürpriz yapmaktı hayalimmmmNasip değilmiş
Öyle canımmmHayirlisi kuzum ozel bi fun olmasina gerek yok zaten onun geldigi gun bizler icin en ozel gun olucak
Hayirli zamanda gelsin bebekelrimiz insallahÖ
Öyle canımmm
Aminnnnn inşallah.Hayirli zamanda gelsin bebekelrimiz insallah
Değil bence canim t cizgisi c ile ayni olucak yada t daha koyu ama senin c cizgin daha koyu heran olabilir yarin tekrarlaKızlar bugünkü ovü testim pik bence sizce öyle mi ?
Kişiden kişiye pik koyuluğu değişir benimki birazcık daha koyu olur sanki bundan ama bence sen değerlendirmeye başla yarın daha koyu da olabilir kaçırma bugünleri derimKızlar bugünkü ovü testim pik bence sizce öyle mi ?
Aynen benimde daha koyu çıkıyo piklerDeğil bence canim t cizgisi c ile ayni olucak yada t daha koyu ama senin c cizgin daha koyu heran olabilir yarin tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?