Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kişiden kişiye pik koyuluğu değişir benimki birazcık daha koyu olur sanki bundan ama bence sen değerlendirmeye başla yarın daha koyu da olabilir kaçırma bugünleri derim
Değerlendiriyorum zaten kısmet yarın tekrar yapıcam

Değil bence canim t cizgisi c ile ayni olucak yada t daha koyu ama senin c cizgin daha koyu heran olabilir yarin tekrarla
T deki ince kısım c ile aynı koyulukta geniş olan yer biraz daha açık ama adetime 10 gün var şimdi pik değilse ne zaman olacak

Hala mıı kuzum ya bi değişiklik yok muuu
Biraktim tets yapmayi aklim bulandi iyice en iyisi gun asiri degerlwndirmek denk gelir insallah adete kadar boyle devam edeyim diyorum adet olursam olurum olmazsam bebek olur insallah

T deki ince kısım c ile aynı koyulukta geniş olan yer biraz daha açık ama adetime 10 gün var şimdi pik değilse ne zaman olacak
Valla bilmiyorum ki ama ben adet gevikmesinde yumurtlama gordum kuzum

Biraktim tets yapmayi aklim bulandi iyice en iyisi gun asiri degerlwndirmek denk gelir insallah adete kadar boyle devam edeyim diyorum adet olursam olurum olmazsam bebek olur insallah
İnşallah canım bebek olur adet olmaz

Allah Allah o da gebelik belirtisi galba noluyo acaba yaa
Kasinti siddetli akinti odrarim sık sık geliyor ve dayanamiyorum tuvalete gidene kadar kaciriyorum surekli ic xamasiri degistirmem gerekiyo napcam.bilmiyorum

Kasinti siddetli akinti odrarim sık sık geliyor ve dayanamiyorum tuvalete gidene kadar kaciriyorum surekli ic xamasiri degistirmem gerekiyo napcam.bilmiyorum
Sen artık bi doktora git olmucak bu böyle valla geç döllenme mi dicem ama çook karıştı senin konu yaa

Sen artık bi doktora git olmucak bu böyle valla geç döllenme mi dicem ama çook karıştı senin konu yaa
Hemde coook ovulasyonun uzerinden en azindan 12 gun gecsin ki gittigimde varsa ciksin istiyorum 9. Gun bu gün onumuzdeki hafta gidicem baklm

Hemde coook ovulasyonun uzerinden en azindan 12 gun gecsin ki gittigimde varsa ciksin istiyorum 9. Gun bu gün onumuzdeki hafta gidicem baklm
He sen ovülasyon tarihini biliyosunn geç mi oldu o zaman baya ovülasyon

He sen ovülasyon tarihini biliyosunn geç mi oldu o zaman baya ovülasyon
Evet yani doktor ultrasinda yunurtan catliyo dedi gec yumurtluyosun o yuzden adet söktürücü vermiycem dedi baklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…