Hala mıı kuzum ya bi değişiklik yok muuuBemm hep koyu cikiyo
Değerlendiriyorum zaten kısmet yarın tekrar yapıcamKişiden kişiye pik koyuluğu değişir benimki birazcık daha koyu olur sanki bundan ama bence sen değerlendirmeye başla yarın daha koyu da olabilir kaçırma bugünleri derim
T deki ince kısım c ile aynı koyulukta geniş olan yer biraz daha açık ama adetime 10 gün var şimdi pik değilse ne zaman olacakDeğil bence canim t cizgisi c ile ayni olucak yada t daha koyu ama senin c cizgin daha koyu heran olabilir yarin tekrarla
Biraktim tets yapmayi aklim bulandi iyice en iyisi gun asiri degerlwndirmek denk gelir insallah adete kadar boyle devam edeyim diyorum adet olursam olurum olmazsam bebek olur insallahHala mıı kuzum ya bi değişiklik yok muuu
Valla bilmiyorum ki ama ben adet gevikmesinde yumurtlama gordum kuzumT deki ince kısım c ile aynı koyulukta geniş olan yer biraz daha açık ama adetime 10 gün var şimdi pik değilse ne zaman olacak
İnşallah canım bebek olur adet olmazBiraktim tets yapmayi aklim bulandi iyice en iyisi gun asiri degerlwndirmek denk gelir insallah adete kadar boyle devam edeyim diyorum adet olursam olurum olmazsam bebek olur insallah
Bu gun gecikmenin 17. Gunuİnşallah canım bebek olur adet olmaz
Adet gecikmesinde mi nasıl oluyo kiValla bilmiyorum ki ama ben adet gevikmesinde yumurtlama gordum kuzum
Pcodan kaynakli sanirim benimAdet gecikmesinde mi nasıl oluyo ki
Allah Allah o da gebelik belirtisi galba noluyo acaba yaaBu gun gecikmenin 17. Gunuidrar kavirma problemim çıktı cildiriyorum
Kasinti siddetli akinti odrarim sık sık geliyor ve dayanamiyorum tuvalete gidene kadar kaciriyorumAllah Allah o da gebelik belirtisi galba noluyo acaba yaa
Sen artık bi doktora git olmucak bu böyle vallaKasinti siddetli akinti odrarim sık sık geliyor ve dayanamiyorum tuvalete gidene kadar kaciriyorumsurekli ic xamasiri degistirmem gerekiyo napcam.bilmiyorum
Hemde coook ovulasyonun uzerinden en azindan 12 gun gecsin ki gittigimde varsa ciksin istiyorum 9. Gun bu gün onumuzdeki hafta gidicem baklmSen artık bi doktora git olmucak bu böyle vallageç döllenme mi dicem ama çook karıştı senin konu yaa
He sen ovülasyon tarihini biliyosunn geç mi oldu o zaman baya ovülasyonHemde coook ovulasyonun uzerinden en azindan 12 gun gecsin ki gittigimde varsa ciksin istiyorum 9. Gun bu gün onumuzdeki hafta gidicem baklm
Evet yani doktor ultrasinda yunurtan catliyo dedi gec yumurtluyosun o yuzden adet söktürücü vermiycem dedi baklmHe sen ovülasyon tarihini biliyosunn geç mi oldu o zaman baya ovülasyon
O zaman ihtimal çook yüksekk hadi gelsin 14 şubat sürprizi inşallahEvet yani doktor ultrasinda yunurtan catliyo dedi gec yumurtluyosun o yuzden adet söktürücü vermiycem dedi baklm
Hadi insallahO zaman ihtimal çook yüksekk hadi gelsin 14 şubat sürprizi inşallah
İnşallah canım benim 5 gün sonra idrarda kesin çıkar artık iki üç sonra da kanda çıkarHadi insallahdua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?