• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba bendede mi boyle bir sorun var hala bende olmadim 🤦‍♀️🤦‍♀️ ama yimurta buyumese testler pik gostermezdi dimi
Lh yüksek olabilir polikistik over ın sorunu da lh yüksek olması bi de ovülasyon testleri de lh ı ölçüyo kuzum vakit kaybetme adet olunca git

Acaba bendede mi boyle bir sorun var hala bende olmadim 🤦‍♀️🤦‍♀️ ama yimurta buyumese testler pik gostermezdi dimi
Lh yüksek olabilir polikistik over ın sorunu da lh yüksek olması bi de ovülasyon testleri de lh ı ölçüyo kuzum vakit kaybetme adet olunca git

Baktirdim canim ona hepsi cok normal

yok canım ocakta doktora gittim hormonlar falan normal bi sıkıntı yok dedi daha öncede gittiğimde çocuk düşünüyosan yapmalısın tam zamanı denmişti ama o zaman düşünmüyodum çocuk
Bende pco var gec yunurtluyorum.mesela ondan sordum canm

test dışında vücudumdan nasıl anlayabilirim hiç kendimi dinlememiştim bu zamana kadar
Adet olcak gibi kasikalrinda agri oluyo ve birde sumuksu akinti geliyo tutugunda uzayan yumurta beyazina benzeyen tabi insandna insana degisiyo atesi cikanda oluyomus

Adet olcak gibi kasikalrinda agri oluyo ve birde sumuksu akinti geliyo tutugunda uzayan yumurta beyazina benzeyen tabi insandna insana degisiyo atesi cikanda oluyomus
kasık ağrım hafif var akıntı şeffaf var yavaş yavaş artıyo sıcak basma dünden beri çok sıcaklıyorum yaklaştı o zaman ovülasyon yanlış hatırlamıyosam geçen ay adetten 7 8 gün önce beyaz koyu kıvamlı akıntım olmuştu o zaman yumurtladıysam demek ki geç oluyo benim

geciksin ama bebiş yüzünden olur umarım bu gecikme sürekli değerlendiriyoruz
Ah hepimizin temennisi bu 🥰 demek istediğim hani bu ay gelcek olsaydı geç gelcek olabilirdi belki. İnşallah hamile kalırsın gelmez hiç bu ay ❤️

kasık ağrım hafif var akıntı şeffaf var yavaş yavaş artıyo sıcak basma dünden beri çok sıcaklıyorum yaklaştı o zaman ovülasyon yanlış hatırlamıyosam geçen ay adetten 7 8 gün önce beyaz koyu kıvamlı akıntım olmuştu o zaman yumurtladıysam demek ki geç oluyo benim
Demekki canim umudunu kaybetme gun asiri iliski gerceklessin pik gormesende

Back
X