Yani bencede canım. Senin gelişiyor bence ama çatlamiyor olabilirAcaba bendede mi boyle bir sorun var hala bende olmadimama yimurta buyumese testler pik gostermezdi dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bencede canım. Senin gelişiyor bence ama çatlamiyor olabilirAcaba bendede mi boyle bir sorun var hala bende olmadimama yimurta buyumese testler pik gostermezdi dimi
Hastane gitmek icin esjminde gelemsini istiyorum hazir gitmisken herseye baktiralim diye izin alamiyo bi izin alsa hemen gidicemYani bencede canım. Senin gelişiyor bence ama çatlamiyor olabilir
11 gün kaldı ama adeteOlmamış daha canım devam et
Belki geç yumurtlama olur canım belli mi olur11 gün kaldı ama adete
Lh yüksek olabilir polikistik over ın sorunu da lh yüksek olması bi de ovülasyon testleri de lh ı ölçüyo kuzum vakit kaybetme adet olunca gitAcaba bendede mi boyle bir sorun var hala bende olmadimama yimurta buyumese testler pik gostermezdi dimi
yok canım ocakta doktora gittim hormonlar falan normal bi sıkıntı yok dedi daha öncede gittiğimde çocuk düşünüyosan yapmalısın tam zamanı denmişti ama o zaman düşünmüyodum çocukBildigin bi hastaligin varmi canim
Lh yüksek olabilir polikistik over ın sorunu da lh yüksek olması bi de ovülasyon testleri de lh ı ölçüyo kuzum vakit kaybetme adet olunca gitAcaba bendede mi boyle bir sorun var hala bende olmadimama yimurta buyumese testler pik gostermezdi dimi
Baktirdim canim ona hepsi cok normalLh yüksek olabilir polikistik over ın sorunu da lh yüksek olması bi de ovülasyon testleri de lh ı ölçüyo kuzum vakit kaybetme adet olunca git
Bende pco var gec yunurtluyorum.mesela ondan sordum canmyok canım ocakta doktora gittim hormonlar falan normal bi sıkıntı yok dedi daha öncede gittiğimde çocuk düşünüyosan yapmalısın tam zamanı denmişti ama o zaman düşünmüyodum çocuk
Bazen ovülasyon sonrası süre kısa olabiliyo ya da adet gecikmesi olcak olabilir bu ay belki11 gün kaldı ama adete
Bi ayımız başka bi ayımızı da tutmuyo ki hormonlarımız hep gel gitliBaktirdim canim ona hepsi cok normal
test dışında vücudumdan nasıl anlayabilirim hiç kendimi dinlememiştim bu zamana kadarBelki geç yumurtlama olur canım belli mi olur
Bilmiyorum ki vlla umarim daha baska sorunlarimda cikmazBi ayımız başka bi ayımızı da tutmuyo ki hormonlarımız hep gel gitligelir o bugün yarın
Adet olcak gibi kasikalrinda agri oluyo ve birde sumuksu akinti geliyo tutugunda uzayan yumurta beyazina benzeyen tabi insandna insana degisiyo atesi cikanda oluyomustest dışında vücudumdan nasıl anlayabilirim hiç kendimi dinlememiştim bu zamana kadar
Yok canım ya zaten baktırmışsın olabilecek sorun hormonel olur o da yok soğan kürünü dene sen belki gelirBilmiyorum ki vlla umarim daha baska sorunlarimda cikmaz
kasık ağrım hafif var akıntı şeffaf var yavaş yavaş artıyo sıcak basma dünden beri çok sıcaklıyorum yaklaştı o zaman ovülasyon yanlış hatırlamıyosam geçen ay adetten 7 8 gün önce beyaz koyu kıvamlı akıntım olmuştu o zaman yumurtladıysam demek ki geç oluyo benimAdet olcak gibi kasikalrinda agri oluyo ve birde sumuksu akinti geliyo tutugunda uzayan yumurta beyazina benzeyen tabi insandna insana degisiyo atesi cikanda oluyomus
Ah hepimizin temennisi bugeciksin ama bebiş yüzünden olur umarım bu gecikme sürekli değerlendiriyoruz
Demekki canim umudunu kaybetme gun asiri iliski gerceklessin pik gormesendekasık ağrım hafif var akıntı şeffaf var yavaş yavaş artıyo sıcak basma dünden beri çok sıcaklıyorum yaklaştı o zaman ovülasyon yanlış hatırlamıyosam geçen ay adetten 7 8 gün önce beyaz koyu kıvamlı akıntım olmuştu o zaman yumurtladıysam demek ki geç oluyo benim