- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
Geç döllenme olmasın belki çıkmamıştır testte o zamanGwcikirdide bu kadar hix gecikmezdi 14. Gunu bu gun gecikmenin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olmasın belki çıkmamıştır testte o zamanGwcikirdide bu kadar hix gecikmezdi 14. Gunu bu gun gecikmenin![]()
İnsallah oyledir canim dua et de bebek olsun doktor sonucumun kac ciktiginida soylemedi belki ben ona gore kendim bilirdim birseylerGeç döllenme olmasın belki çıkmamıştır testte o zaman
E devlet şifren var mı gir bak hemen e nabızdan görürsün sonucu. İnşallah rabbim nasip etmiştir de hamilesindir ya rabbim yüzümüzü güldürsün. İkinizden de güzel haber alırız inşallah birinizden bu hafta ovülasyonda pik, birinizden hamilelik haberi gelir inşallahİnsallah oyledir canim dua et de bebek olsun doktor sonucumun kac ciktiginida soylemedi belki ben ona gore kendim bilirdim birseyler![]()
Maalesef e devlet almadim benim ovulasyon hep pikE devlet şifren var mı gir bak hemen e nabızdan görürsün sonucu. İnşallah rabbim nasip etmiştir de hamilesindir ya rabbim yüzümüzü güldürsün. İkinizden de güzel haber alırız inşallah birinizden bu hafta ovülasyonda pik, birinizden hamilelik haberi gelir inşallah![]()
Amiin çook amin çokMaalesef e devlet almadim benim ovulasyon hep pikpikngormekten bunaldim bende insallah canim rabbim yuuzumuzu guldursun kucagimizi doldursun insallah
Ayy insallah canim agzin bal yesinAmiin çook amin çokfotoğraf var mı bu piklerin merak ettim hayra alamet olabilir yalnız ya çok da umutlandırmak istemiyorum canım seni ama hadi inşallah yorumlarının altında hamilelik haftanı görürüz yaa
![]()
Gerçekten pik yapmış gibi ayyy inşallah ya hayırlı haber duymak istiyorum. Çok istiyorum şuanAyy insallah canim agzin bal yesin
Bende hic anlamiyorum ilk defa yapiyorum hepsi boyle olunca bende sasirdim gerci daha ilk ayim amaGerçekten pik yapmış gibi ayyy inşallah ya hayırlı haber duymak istiyorum. Çok istiyorum şuanHe baktın yok üzülme bak yalnız değiliz illa ki bir gün olacak Allah'ın izniyle hepimizin inşallah
![]()
Amiiin kuzum ya inşallah haber ver bi gelişme olursa ve tabi ki dua et bize de. Eğer hamileysen her gün dua isterim söyliyim hamilelerin duası kabul olur diyolarBende hic anlamiyorum ilk defa yapiyorum hepsi boyle olunca bende sasirdim gerci daha ilk ayim amaAllah kabul etsin dualarimizi insallah hepimize tattirsin bu duyguyu
Ederim tabi keşke öyle olsaAmiiin kuzum ya inşallah haber ver bi gelişme olursa ve tabi ki dua et bize de. Eğer hamileysen her gün dua isterim söyliyim hamilelerin duası kabul olur diyolar![]()
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahEderim tabi keşke öyle olsayarin test yapiyim diyorum baklm nasip
Tamam canim dua et bana iyi gecelerHayırlısı olsun hakkımızda inşallahhaber ver mutlaka
![]()
Ediyorumm kuzumm iyi gecelerTamam canim dua et bana iyi geceler![]()
Hadi bakalim hayirli haberlerle gel canimm yarinTamam canim dua et bana iyi geceler![]()
Hadi insallahHadi bakalim hayirli haberlerle gel canimm yarin![]()
Ben anlam veremedim kizlar negatif dimiHadi bakalim hayirli haberlerle gel canimm yarin![]()
Orda bi pembelik var bozuk test pembeliği mi o yoksa ikinci çizgi mi onu anlayamadımBen anlam veremedim kizlar negatif dimi
Sen naptın kuşum başladın mı incire macunaHadi bakalim hayirli haberlerle gel canimm yarin![]()
Onu bende anlayamadim napcam bilemedimOrda bi pembelik var bozuk test pembeliği mi o yoksa ikinci çizgi mi onu anlayamadım
Sen naptın kuşum başladın mı incire macuna![]()
Bi tane daha mı alsan acaba ya. Bi yandan çok da geçti adet net çıkardı diyorum bi yandan pozitif ovülasyonlar çok saçma oluyo gebelik işareti gibi onlar da. Biraz daha bekle desem ay bitiyo olmazsa kan testi ver bi daha negatifse adet söktürücü verir belki doktor hem emin olmuş olursunOnu bende anlayamadim napcam bilemedim
Kuzum ben pko oldugum icin gec yunurtluyorum ayin sonuna dogru doktor bu yuzden vermiyo adet sokturucu simdi bitane daha yapicam ama ilk idrarla yapmadigim icin sorun olurmu bilemedimBi tane daha mı alsan acaba ya. Bi yandan çok da geçti adet net çıkardı diyorum bi yandan pozitif ovülasyonlar çok saçma oluyo gebelik işareti gibi onlar da. Biraz daha bekle desem ay bitiyo olmazsa kan testi ver bi daha negatifse adet söktürücü verir belki doktor hem emin olmuş olursun