- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
Bu hafta icinde gitmeyi dusunuyorum baklm carsamba falan giderim yuksek ihtimalleİnşallah canım benim 5 gün sonra idrarda kesin çıkar artık iki üç sonra da kanda çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta icinde gitmeyi dusunuyorum baklm carsamba falan giderim yuksek ihtimalleİnşallah canım benim 5 gün sonra idrarda kesin çıkar artık iki üç sonra da kanda çıkar
Haber bekliyorumm canımmBu hafta icinde gitmeyi dusunuyorum baklm carsamba falan giderim yuksek ihtimalle
Sen test yaptın mı kuzuöKasinti siddetli akinti odrarim sık sık geliyor ve dayanamiyorum tuvalete gidene kadar kaciriyorumsurekli ic xamasiri degistirmem gerekiyo napcam.bilmiyorum
Allah Allah doktorun birşey dedi miYaptim negatif![]()
Gec yumurtluyosun dediAllah Allah doktorun birşey dedi mi
Hadi yaYokkk canım benim hiç yumurtam gelişmedi ki![]()
İnşallah vurulurda şu belirtileri bende yaşarımmmmHadi yabenim bugün ağrım başladı da baya ovülasyon bitti ağrı başladı belimde sırtımda sızım sızım sızlıyo onu sorcaktım daha önce vurulmuş olsaydın
![]()
İnşallah canım benim inşallahİnşallah vurulurda şu belirtileri bende yaşarımmmmyeterki büyüsün yumurtacıklar
![]()
Canım bi bakarmısın C çizgisine bakarak biraz daha silik gibi ama ilk kez T çizgisini bu kadar koyu gördümmmİnşallah canım benim inşallah![]()
Ovulasyon testi mi bu?Canım bi bakarmısın C çizgisine bakarak biraz daha silik gibi ama ilk kez T çizgisini bu kadar koyu gördümmm
EvetOvulasyon testi mi bu?
Kuzuu bu pike çok yakınnnnCanım bi bakarmısın C çizgisine bakarak biraz daha silik gibi ama ilk kez T çizgisini bu kadar koyu gördümmm
Evwt canim koyu baya
İncir iç varsa evde mucize gibi doktorun olmaz dediği Allah isteyince oluyor işte bende ağlıcam galba iğne mafetti zaten hormonlarımıGerçekten miiiiay ağlicam
Senin son günlerde çıkanlara çok yakın gibi dimiEvwt canim koyu baya
Evet yakin tabi ben biraktim test yapmayiSenin son günlerde çıkanlara çok yakın gibi dimi