İnşallah hamilesindir canım araştırdım öyle olabiliyormuş yani ovulasyon testi ile günden güne koyulaşırsa hamilelik var diyorlar sende öyledir inşallahCanım benimde 20.günde aynı senin gibi çıktığı için kafam karismisti bende anlam veremedim ne yazikki. Bugünde ovulasyon testi yaptim aynı şekilde çıktı reglimede 8 gün var. Kafalar karışık
Benim bugün regli günüm hala aynı 20sinden bu yana nerdeyse koyuCanım benimde 20.günde aynı senin gibi çıktığı için kafam karismisti bende anlam veremedim ne yazikki. Bugünde ovulasyon testi yaptim aynı şekilde çıktı reglimede 8 gün var. Kafalar karışık
Hadi inşallah hamilelik var bu ayBenim bugün regli günüm hala aynı 20sinden bu yana nerdeyse koyu
Yum yok ya da çatlamışArkadaşlar merhaba bende şimdi yaptım da çok ağrım var yumurtalıklarımda hele ki sol tarafta
Yakınmı sizce?
Hayır dün böyleydi hergün yapıyorum bugün adetimin 19.günü.Yum yok ya da çatlamış
Pic i yakalayabildiniz mi
İnşllah canım yaaaa ama ıki gün önce negatif çıktı testim dua edin umarım bebek vardırHadi inşallah hamilelik var bu ay
Canım sanki pik olamamış daha koyu olması gerekiyor ama bazende çok çok koyu olmayabiliyor diyorlar bende fazla anlamıyorum zatenHayır dün böyleydi hergün yapıyorum bugün adetimin 19.günü.
İnşallah canımİnşllah canım yaaaa ama ıki gün önce negatif çıktı testim dua edin umarım bebek vardır
Günaydin Evet canim pik gorunuyorBu pik mi sizce kizlar emin olamadim?
İnşallah canım
Evet pik yapmış gözüküyorBu pik mi sizce kizlar emin olamadim?
Ama bugün dahada koyulayaşabilir benim öyle oldu canimBu pik mi sizce kizlar emin olamadim?
Sabahki testi yapmadim daha belki koyulasir canm bakalikAma bugün dahada koyulayaşabilir benim öyle oldu canim
KoyulaştiAma bugün dahada koyulayaşabilir benim öyle oldu canim
Dedim sana canim hadi bakalim rabbim rast getirsin boş geçirmeyin günleri. Rabbim cocuk hasreti çeken herkese nasip etsin insallahKoyulaşti
14aydir negatif goruyorum hep.. maalesef isten dolayi sadece bugunu ve carsambayi degerlendirebilcez yime de sansim olur dimi?Dedim sana canim hadi bakalim rabbim rast getirsin boş geçirmeyin günleri. Rabbim cocuk hasreti çeken herkese nasip etsin insallah
Günaydin evet canim sansin yuksek olur bu gunlerde hadi inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız14aydir negatif goruyorum hep.. maalesef isten dolayi sadece bugunu ve carsambayi degerlendirebilcez yime de sansim olur dimi?Amiin amiin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?