Ovulasyon testi

Canım benimde 20.günde aynı senin gibi çıktığı için kafam karismisti bende anlam veremedim ne yazikki. Bugünde ovulasyon testi yaptim aynı şekilde çıktı reglimede 8 gün var. Kafalar karışık
İnşallah hamilesindir canım araştırdım öyle olabiliyormuş yani ovulasyon testi ile günden güne koyulaşırsa hamilelik var diyorlar sende öyledir inşallah

Canım benimde 20.günde aynı senin gibi çıktığı için kafam karismisti bende anlam veremedim ne yazikki. Bugünde ovulasyon testi yaptim aynı şekilde çıktı reglimede 8 gün var. Kafalar karışık
Benim bugün regli günüm hala aynı 20sinden bu yana nerdeyse koyu

Arkadaşlar merhaba bende şimdi yaptım da çok ağrım var yumurtalıklarımda hele ki sol tarafta
Yakınmı sizce?

Eklentiler

• D10F7C19-0100-4334-BFAC-792736341B8C.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 78
Bu pik mi sizce kizlar emin olamadim?

Eklentiler

• IMG_20201102_003213.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 59
Dedim sana canim hadi bakalim rabbim rast getirsin boş geçirmeyin günleri. Rabbim cocuk hasreti çeken herkese nasip etsin insallah
14aydir negatif goruyorum hep.. maalesef isten dolayi sadece bugunu ve carsambayi degerlendirebilcez yime de sansim olur dimi? Amiin amiin inşallahh

14aydir negatif goruyorum hep.. maalesef isten dolayi sadece bugunu ve carsambayi degerlendirebilcez yime de sansim olur dimi? Amiin amiin inşallahh
Günaydin evet canim sansin yuksek olur bu gunlerde hadi inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…