Ovulasyon testi

Glcn19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
682
285
53
37
Merhaba kızlar reglimin 16.günü ovulasyon testi pik çıktı değerlendirdik. 15 16 ve 17 gunlerim testini yükleyeceğim birde şimdi test yaptim yani 20.gün kafam karıştı sizce tekrar yumurtluyor olabilirmiyim. Tekli olan bugüne ait.

Kizlar ben pkosum adetim biteli 4gun oldu 8.gunu bugun kasik agrm var bi ovu testi yapaym dedim boyle cikti bu koyulascakmidir sizce daha da cok erken.. ustteki bugun alttaki dunki

Eklentiler

• IMG_20201021_161636.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 87
Kizlar ben pkosum adetim biteli 4gun oldu 8.gunu bugun kasik agrm var bi ovu testi yapaym dedim boyle cikti bu koyulascakmidir sizce daha da cok erken.. ustteki bugun alttaki dunki
Koyulaşma olur büyük ihtimalle canim

17. Gündeki gibiydi
Seninle aynı şeyi yaşadım nerdeyse ama benim 17.günüm tam pik değildi ama sonrasında ıkı gün silik devam etti 20den bugüne (28) hala koyu maalesef bir şey anlamadım iki güne regl günüm

Kızlar benide aydınlatın lütfen bugun 18.günüm 13.gün yumurtlama günümdü sonra silikleşmeye başladı test.beyaz ve kıvamlı akıntım var bugun yine ovulasyon testi yaptım dünün ve bugünün testi ne olduğunu anlayamadım yine mi yumurtlama var acaba

Eklentiler

• A19272E9-9EC0-44F7-B688-72B51850358F.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 87
Canım benimde 20.günde aynı senin gibi çıktığı için kafam karismisti bende anlam veremedim ne yazikki. Bugünde ovulasyon testi yaptim aynı şekilde çıktı reglimede 8 gün var. Kafalar karışık

Canım benimde 20.günde aynı senin gibi çıktığı için kafam karismisti bende anlam veremedim ne yazikki. Bugünde ovulasyon testi yaptim aynı şekilde çıktı reglimede 8 gün var. Kafalar karışık
Genel de yum dan sonraki ya da çattan sonraki 14.gün adet olunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…