• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

14aydir negatif goruyorum hep.. maalesef isten dolayi sadece bugunu ve carsambayi degerlendirebilcez yime de sansim olur dimi?😔 Amiin amiin inşallahh🤲🤲

Hiç canını sıkma ben 2buçuk senedir bebeğimi bekliyorum 2 gebelik oluştu ama malesef düşükle sonuçlandı allahtan umut kesilmez dua et içini ferah tut canım hayırlısını nasip etsin rabbim

Hiç canını sıkma ben 2buçuk senedir bebeğimi bekliyorum 2 gebelik oluştu ama malesef düşükle sonuçlandı allahtan umut kesilmez dua et içini ferah tut canım hayırlısını nasip etsin rabbim
Kayiplarin için uzuldum Allah bidaha gebe kaldiginda kucagina almayi nasip eder inşallah🤲 amin inşallah😊

Ben tekrar ovulasyon testine basladim 7. Gunumden itibaren.benim durum biraz ilginc regl 3gun suruyor cogu zaman oyle kanama cok az olur bende.

Eklentiler

• 9986EE49-DE7F-4954-8D79-EAE2B1EAD0E6.webp
    9986EE49-DE7F-4954-8D79-EAE2B1EAD0E6.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 14
Ben tekrar ovulasyon testine basladim 7. Gunumden itibaren.benim durum biraz ilginc regl 3gun suruyor cogu zaman oyle kanama cok az olur bende.
Daha önce doktora gittinizmi hsg çekimi yapıldımı size çünkü genelde reglinin az olmasi rahimdeki yakışıklılardan kaynaklı olduğunu söylüyorlar yanlış bilgi vermeyeyimde. Bende bu ay ovulasyon testine ve soğan kürüne başladım. Hayirlisi allahtan canim 🤲😊

Daha önce doktora gittinizmi hsg çekimi yapıldımı size çünkü genelde reglinin az olmasi rahimdeki yakışıklılardan kaynaklı olduğunu söylüyorlar yanlış bilgi vermeyeyimde. Bende bu ay ovulasyon testine ve soğan kürüne başladım. Hayirlisi allahtan canim 🤲😊
Merhaba canim hayir dr hic istemedi benden simdi dusundurdu beni bu konu.senin kacinci gunun

merhaba bende sizin gibiyim 3. gune biter ve pkosum belli bir gunum yok malesef. Femara kullandım çok takipte bulundum artık sinir sistemim ve maddiyatım çöküyor diye bende uvalasyon testi almayı düşünüyorum. adetten 5. gun sonra yapmaya başlayın diyo internette. kimisi 11 gun sonra siz ne zaman başladınız ve pik ne demek?
C ve T ne oluyor

merhaba bende sizin gibiyim 3. gune biter ve pkosum belli bir gunum yok malesef. Femara kullandım çok takipte bulundum artık sinir sistemim ve maddiyatım çöküyor diye bende uvalasyon testi almayı düşünüyorum. adetten 5. gun sonra yapmaya başlayın diyo internette. kimisi 11 gun sonra siz ne zaman başladınız ve pik ne demek?
C ve T ne oluyor
C ve T ne oluyor
Merhaba canim hayir dr hic istemedi benden simdi dusundurdu beni bu konu.senin kacinci gunun

C ve T ne oluyor

Canim ben 7.gunde basliyoeun test yapmaya.C ve t çizgisi test çubuğundaki sonuçlar zaten c çizgisi herzaman koyu renk çıkar t çizgisi ise yumurtlama gününde c çizgisiyle aynı renk olur buda yumurtladıpını gösterir.pik dediğimizde c ve t çizgisi aynı renk olduğünda yani yumurtladıpında pik diyoruz

Yaptım canım negatif benim genelde 14 ve 16 gün yumurtlama oluyor canim o😊
Ovulasyon testiyle mi takip ediyorsun yani daha önce yakaladın mı yumurtlama gününü.çünkü bende 11.günde pozitif oluyor da bazen 13.gündede olabiliyor ondan sordum

Ovulasyon testiyle mi takip ediyorsun yani daha önce yakaladın mı yumurtlama gününü.çünkü bende 11.günde pozitif oluyor da bazen 13.gündede olabiliyor ondan sordum
Aşağı yukarı 1 yıla yakındır ovulasyon testleri ile takip ediyorum ilk zamanlarda 21.günde yumurtlamayi görüyordum. Rahim yakışıklığı operasyonundan 2-3 ay sonra sonra 14 16. Gunler arasinda yakaliyorum canim ama yine bisey tutturamadik😁

Back