14aydir negatif goruyorum hep.. maalesef isten dolayi sadece bugunu ve carsambayi degerlendirebilcez yime de sansim olur dimi?Amiin amiin inşallahh
Kayiplarin için uzuldum Allah bidaha gebe kaldiginda kucagina almayi nasip eder inşallahHiç canını sıkma ben 2buçuk senedir bebeğimi bekliyorum 2 gebelik oluştu ama malesef düşükle sonuçlandı allahtan umut kesilmez dua et içini ferah tut canım hayırlısını nasip etsin rabbim
Aminnn aminnn inşallahhGünaydin evet canim sansin yuksek olur bu gunlerde hadi inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız
Rabbim nasip edecekse tek günde bile olur rahat ol14aydir negatif goruyorum hep.. maalesef isten dolayi sadece bugunu ve carsambayi degerlendirebilcez yime de sansim olur dimi?Amiin amiin inşallahh
Dogru soyluyorsun canimRabbim nasip edecekse tek günde bile olur rahat ol
Ben tekrar ovulasyon testine basladim 7. Gunumden itibaren.benim durum biraz ilginc regl 3gun suruyor cogu zaman oyle kanama cok az olur bende.
Daha önce doktora gittinizmi hsg çekimi yapıldımı size çünkü genelde reglinin az olmasi rahimdeki yakışıklılardan kaynaklı olduğunu söylüyorlar yanlış bilgi vermeyeyimde. Bende bu ay ovulasyon testine ve soğan kürüne başladım. Hayirlisi allahtan canimBen tekrar ovulasyon testine basladim 7. Gunumden itibaren.benim durum biraz ilginc regl 3gun suruyor cogu zaman oyle kanama cok az olur bende.
Merhaba canim hayir dr hic istemedi benden simdi dusundurdu beni bu konu.senin kacinci gununDaha önce doktora gittinizmi hsg çekimi yapıldımı size çünkü genelde reglinin az olmasi rahimdeki yakışıklılardan kaynaklı olduğunu söylüyorlar yanlış bilgi vermeyeyimde. Bende bu ay ovulasyon testine ve soğan kürüne başladım. Hayirlisi allahtan canim
merhaba bende sizin gibiyim 3. gune biter ve pkosum belli bir gunum yok malesef. Femara kullandım çok takipte bulundum artık sinir sistemim ve maddiyatım çöküyor diye bende uvalasyon testi almayı düşünüyorum. adetten 5. gun sonra yapmaya başlayın diyo internette. kimisi 11 gun sonra siz ne zaman başladınız ve pik ne demek?Ben tekrar ovulasyon testine basladim 7. Gunumden itibaren.benim durum biraz ilginc regl 3gun suruyor cogu zaman oyle kanama cok az olur bende.
merhaba bende sizin gibiyim 3. gune biter ve pkosum belli bir gunum yok malesef. Femara kullandım çok takipte bulundum artık sinir sistemim ve maddiyatım çöküyor diye bende uvalasyon testi almayı düşünüyorum. adetten 5. gun sonra yapmaya başlayın diyo internette. kimisi 11 gun sonra siz ne zaman başladınız ve pik ne demek?
C ve T ne oluyor
merhaba bende sizin gibiyim 3. gune biter ve pkosum belli bir gunum yok malesef. Femara kullandım çok takipte bulundum artık sinir sistemim ve maddiyatım çöküyor diye bende uvalasyon testi almayı düşünüyorum. adetten 5. gun sonra yapmaya başlayın diyo internette. kimisi 11 gun sonra siz ne zaman başladınız ve pik ne demek?
C ve T ne oluyor
Merhaba canim hayir dr hic istemedi benden simdi dusundurdu beni bu konu.senin kacinci gunun
C ve T ne oluyor
Benim bugün 11.günüm canim ama reglim 8.günde bitti canim.Merhaba canim hayir dr hic istemedi benden simdi dusundurdu beni bu konu.senin kacinci gunun
Canım sen yinede çalışmalara başla bence ovulasyon testi yaptın mı bugunBenim bugün 11.günüm canim ama reglim 8.günde bitti canim.
Yaptım canım negatif benim genelde 14 ve 16 gün yumurtlama oluyor canim oCanım sen yinede çalışmalara başla bence ovulasyon testi yaptın mı bugun
Ovulasyon testiyle mi takip ediyorsun yani daha önce yakaladın mı yumurtlama gününü.çünkü bende 11.günde pozitif oluyor da bazen 13.gündede olabiliyor ondan sordumYaptım canım negatif benim genelde 14 ve 16 gün yumurtlama oluyor canim o
Aşağı yukarı 1 yıla yakındır ovulasyon testleri ile takip ediyorum ilk zamanlarda 21.günde yumurtlamayi görüyordum. Rahim yakışıklığı operasyonundan 2-3 ay sonra sonra 14 16. Gunler arasinda yakaliyorum canim ama yine bisey tutturamadikOvulasyon testiyle mi takip ediyorsun yani daha önce yakaladın mı yumurtlama gününü.çünkü bende 11.günde pozitif oluyor da bazen 13.gündede olabiliyor ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?