Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yapmadım Bat 18 temmuz. Belki negatif görürsem üzülürüm diye gecikmeyi bekleyim dedim.
benim de bat 20 ben yapmayı düşünüyorum yarın sabah yumurtlama üzeirnden 12 gğn geçmiş olacak belki bir umut diye . negatif görüceğim büyük ihtimal ama işte

benim de bat 20 ben yapmayı düşünüyorum yarın sabah yumurtlama üzeirnden 12 gğn geçmiş olacak belki bir umut diye . negatif görüceğim büyük ihtimal ama işte
Senin de yumurta çatladıktan sonra koyulaşma oldu dimi. Ben eve gidiyim bugün de yapıcam bakalım koyulaşıyo mu. Haber ver mutlaka test sonucunu

Senin de yumurta çatladıktan sonra koyulaşma oldu dimi. Ben eve gidiyim bugün de yapıcam bakalım koyulaşıyo mu. Haber ver mutlaka test sonucunu
aynen canım haber ederim. yani şöyle bem diğer aylarda da yapmştım böyle bata 4-5 varken övü testi , koyulaşma olmamoştı diye hatırlıyorum. elimde gebelik yoktu aldım bakalım bir de öyle deneyeceğim. ama hiç belirtim yok.

Benim kasığım çok ağrıyo. Batıyo bildiğin. Her an regl olacakmış hissi karnım şiş. Bi yandan acaba diyorum bi yandan da çok umutlanmayım diyorm. Allah hayırlısını versin. Seninki pozitif çıkarsa yaparım:)

amin inşallah iki senedir olmadı , belli ki tedavisiz olmayacak ama gene de işte her ay bir belki , testin sonucunu haber edeceğim

Bata 4 gün kala dün ve bugünki ovu testim.

Eklentiler

• 160939DD-6BB0-4873-B7D8-45DD938E9B3C.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar benim testlere de bakın lütfen yumurta çatlaması oldu bugün bugün ve yarın mi degerlendireyim

Eklentiler

• IMG_20200715_213841.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20200716_175415.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20200716_210430.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 15
Bugün de değerlendir yarın da canım. Güzel koyulaşmış inşallah tutunur
İnşallah canım benim. Geçen ay çok üzüldüm taktım kafayı çift çizgiyi göremeyince bu ay bu çift çizigi bile sevindirdi beni. Şimdi ben dünü değerlendirdim bugünü de değerlendireceğim inşallah. Pik gününü değerlendiremedik eşim işte olduğu için. Ama bir önceki gün değerlendirmiştik. İnşallah tutar bu ay sağlıklı bir şekilde herşeyden önce sağlıklı oluışşsun herşey inşallah

Gebelik var muhtemelen gebelik testi yapın

Oo çok sabırlısın ben olsam şimdiye yapmıştım zaten yumurtlamanın 10.gününden sonra varsa çıkıyor testte
Evet ya test var evde ama yapmıyorum. İlk ay olduğu için biraz geçsin öyle yapıyım dedim. Adetdim düzenlidir benim. Bekleyip görücez bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…