Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatma RV

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
46
20
8
29
Merhaba kızlar, sat 24 Mayıs , adetlerim çok düzenli değil ama yine de bu kadar gecikmezdi, ovulasyon testi yaptım bu ay ve saatine, sıvı alımına dikkat ederek, ama ovulasyonda çift çizgi göremedim hiç acaba yumurtlamadım mi bu ay, bugün döngümün 41. Günü oldu , böyle bir şeyle karşılaşan var mı ?

Eklentiler

• IMG_20200703_152605.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 147
benimde bu ay ilk defa pik olmadı. covid tedavisi gördüm epey ilaç verildi hastanede ona yordum bir de ilk defa 4 gün erken geldi reglim. Demem o ki İlaç tedavisi görmek etkiliyormuş ovulasyonu

Benim de aklım çok karıştı yanlış bir şey mi yapıyorum diye her gün olacak mı olmayacak mı diye de strese giriyor insan

Benim de aklım çok karıştı yanlış bir şey mi yapıyorum diye her gün olacak mı olmayacak mı diye de strese giriyor insan
Canım benim de bu ay 42. Gündeyim adetin ve yumurtlama görmedim. Her şeye dikkat ettim. Adet de olamadım. Söktürücü içmeye başladım. Bu ay böyle oldu

Bende içsem mi diye düşündüm ama yine de kararsız kaldım, haftasonu geçsin de doktora gitmeyi düşünüyorum

Kızlar merhaba bugün adetimin 9. Günü ovulasyon testine ne zaman başlamam gerekiyor acaba bilgilendirirseniz sevinirim
Hemen başla bence önceden yumurtlama gününü de bilmiyorsan , çünkü erken yumurtlama olabiliyormuş, ben hemen adet bitiminin ertesi günü başlamıştım kaçırmamak adına

Hemen başla bence önceden yumurtlama gününü de bilmiyorsan , çünkü erken yumurtlama olabiliyormuş, ben hemen adet bitiminin ertesi günü başlamıştım kaçırmamak adına
Canım bi kaç aydır gebelik düşünüyorum yumurtlama belirtilerins internetten baktım anlayabiliyorum aslında adet olduğum güne de bakarsam geçen ay tam tutturmuştum ama ne olur ne olmaz diye yapayım dedim testi de yarın başlayayım o zaman rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin kucağımızı boş bırakmasın inşş

Amin canım inşallah en hayırlı ve kısa zamanda kavuşuruz

Böyle birşeyi ilk defa görüyorım
Testleriniz bozuk olanilir mi

pcos um reglim 35 ila 58 gün arasında değişir benim yumurtlama günüm 45. Güne denk geldi. 13 gün sonra yani bugün de hamile olduğumu öğrendim canım pes etme yapmaya devam et

pcos um reglim 35 ila 58 gün arasında değişir benim yumurtlama günüm 45. Güne denk geldi. 13 gün sonra yani bugün de hamile olduğumu öğrendim canım pes etme yapmaya devam et
Ne kadar güzel Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin

Yumurtlama yok canım bi doktora görün

Kızlaaar ovülasyon günümü yakaladım şu an çok heyecanlıyım ama ne yapacağımı bilmiyorum öyle çaresizce seviniyorum 5 aydır gebelik bekliyorum ama olmuyor ovülasyon testinde çift çizgi görmek bile sevindirdi beni inşallah gebelik testinde de aynı sonuçla karşılaşırım 4-5 gün aralıksız ilişki olması gerekiyormuş sanırım şu an eşimin yanına keçiboynuzu koydum arkasına da Türk kahvesi içirirsem galiba bu ay olacak gibi lütfen dua edin şu an kendime gülüyorum ama insanın umudu olması ne güzel şeymiş unutmuşum 5 aydır ilk ovülasyon testimdi. Sevincimi mazur görün

Eklentiler

• Screenshot_20200705-114629_WhatsApp.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 99
Canım benim böyle bile sevindim
İnşallah hayırlı zamanda olsun. Benim de saat Sabah 11 gibi böyleydi gece tekrar yaptım 11 gibi Koyulaşmıştı sabah kalktım su içmemek gerekiyormuş 2 saat ve öğlen 12-4 arası yapmak gerekiyormuş ben de o zamana uydum koyuluk devam etti sen de dikkat et belki fark eder

amin canım yarın yaparım yine bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…