• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pik bu değil mi

Eklentiler

• Screenshot_20200708-104933_Gallery.webp
    Screenshot_20200708-104933_Gallery.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 48
Benim de bugün ovu testimin ilk günü 8. gün başladım erken başladım kaçırmak istemiyorum çünkü. 5 gün adet oldum bitiminin 3. günü bugün. 29 günde ortalama adet oluyorum. Testimin yani bu kadar silik çıkması normal mi c çizgisi bile silik t zaten allaha emanet. T zaten silik olması norlade ne bilieyimy ya örnek tetleri görüyorum benimki kadar silik değiller.

Eklentiler

• IMG-20200708-WA0002.webp
    IMG-20200708-WA0002.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 45
Benim de bugün ovu testimin ilk günü 8. gün başladım erken başladım kaçırmak istemiyorum çünkü. 5 gün adet oldum bitiminin 3. günü bugün. 29 günde ortalama adet oluyorum. Testimin yani bu kadar silik çıkması normal mi c çizgisi bile silik t zaten allaha emanet. T zaten silik olması norlade ne bilieyimy ya örnek tetleri görüyorum benimki kadar silik değiller.
Canım hemen hemen 1 hafta kalmış senin bence öyle olması normal her gün yapmaya devam et benim 13. Günde pik oldu

Canım hemen hemen 1 hafta kalmış senin bence öyle olması normal her gün yapmaya devam et benim 13. Günde pik oldu
anladım canım 28 günce bir adet olanlar 14. günde pik oluyormuş belki benim 15. günde olur bakalım yapıcam. Bir de bu ay gün aşırı denemesi yapıcaz. yaa bir de sölemesi ayıp istek de olmuyor ki gün aşırı insanda yani biz kadınların anatomisi erkekler gibi değil. Bir de bana çok saçma geliyor hani sırf bu iş için birlikte olmak. Kurulu robot gibi

anladım canım 28 günce bir adet olanlar 14. günde pik oluyormuş belki benim 15. günde olur bakalım yapıcam. Bir de bu ay gün aşırı denemesi yapıcaz. yaa bir de sölemesi ayıp istek de olmuyor ki gün aşırı insanda yani biz kadınların anatomisi erkekler gibi değil. Bir de bana çok saçma geliyor hani sırf bu iş için birlikte olmak. Kurulu robot gibi
Valla canım aynı durumdan muzdaribim ben de eşim de inan... adetim düzenli yine de ovulasyon aldım ki boşu boşuna uğraşmayalım iyi ki de aldım yaptım artık yapmaya gerek yok 😃çünkü yumurtlama çatladığında gebelik şansı yüzde 0 a yakın

Merhaba kızlar, sat 24 Mayıs , adetlerim çok düzenli değil ama yine de bu kadar gecikmezdi, ovulasyon testi yaptım bu ay ve saatine, sıvı alımına dikkat ederek, ama ovulasyonda çift çizgi göremedim hiç acaba yumurtlamadım mi bu ay, bugün döngümün 41. Günü oldu , böyle bir şeyle karşılaşan var mı ?
Hormonlariniza baktirdiniz mi benim de boyle asla pik olmdi hormonel bozukluk varmis

Valla canım aynı durumdan muzdaribim ben de eşim de inan... adetim düzenli yine de ovulasyon aldım ki boşu boşuna uğraşmayalım iyi ki de aldım yaptım artık yapmaya gerek yok 😃çünkü yumurtlama çatladığında gebelik şansı yüzde 0 a yakın
Evet çatladıktan sonra öyle ama ovu olana kadar çatpat denemekte payda var :D amannn ne bileyim eşimden yana sıknıt yokda ben valla hiç isteiyorum

Bende cuma günü için randevu aldım, çevremden de böyle şeyler duyduğum için korktum açıkçası 🙈
Doktordan cok korkuyordum cok gereksiz bir kokrkuymus .Adetin 3.gunu gitmeni tavsiye ediyorum hormon testi icin.Sonra takibini yapiyor zaten dr.Ben ikinci gittigime de alttan muane oldum kiste faln da bakti

pcos um reglim 35 ila 58 gün arasında değişir benim yumurtlama günüm 45. Güne denk geldi. 13 gün sonra yani bugün de hamile olduğumu öğrendim canım pes etme yapmaya devam et
Tebrik ederim seni canim ALLAH sağ salim kucağına almayida nasib eder inşallah.. ya bende de pco varda bugün yeni başladım.ovu testine sende bir bakabilirsen çok sevinirim.. adet dongum 26 ile 30 arasi

.en son 18.06. adet oldum.. ve bu ay ilkkez sogan kuru yaptim bu kuru 12 gun yaptim.. adet gunlerim 13 gun surer ve ben 8. gun baslamistim kure adetim bittikten sonra 4 gun daha yaparak totalde 12 gune tamamladim.. degerlendirmeye de basladim ovu testi henuz bugun bana ulastigi icin gecen gunleri degerlendirdim ne olur ne olmaz diye.. bugun ilkez ovu testi yaptim sizlede paylasayim istedim ..

adet bitiminde yumurtlama olmus olabilir ve catlamis olabilir eger öyle ise bile bu iki gunu arka arkaya degerlendirdigim icin icim rahat ..ymurtlama henuz olmamissada bugunden itibaren görucez olacakmi olmayacakmi.

.bugunki testim negatif biliyorum ama yinede tecrubeli arkadaslardan degerlendirmenizi riace edicegim.. sizce bu sonuc iyi bir ihtimale isaretmidir ??

Testi bu akşam saat 18.25 de yaptım.. 3 saat önce sıvı almayı da kesmiştim.. bu sonuca göre yarın sabah borde yine aynı saatte denemeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?
20200708_224301.jpg

20200708_224433.jpg

Doktordan cok korkuyordum cok gereksiz bir kokrkuymus .Adetin 3.gunu gitmeni tavsiye ediyorum hormon testi icin.Sonra takibini yapiyor zaten dr.Ben ikinci gittigime de alttan muane oldum kiste faln da bakti
Ben de ilk defa gidicem, ama pazar gününden beri lekelenmem var, sadece bugün biraz arttı, yeni yeni sökülüyor sanırım, ilk gidişte alttan muayene olmaz değil mi, ilk gidişim olduğu için tedirgin de oldum 🙈

Ben de ilk defa gidicem, ama pazar gününden beri lekelenmem var, sadece bugün biraz arttı, yeni yeni sökülüyor sanırım, ilk gidişte alttan muayene olmaz değil mi, ilk gidişim olduğu için tedirgin de oldum 🙈
Alttan muayenede bi şey yok canım bi kaç kere oldum ben

Benim dr hastayken alttan muane etmiyorum dedi .İkincide alttan muane oldum.Cok korkuyordum hicte buyutuldugu kadar degil.

Kızlar selam. Bu ay piki gördüm birkaç gün öncesinden silikleşen test bugün koyulaşmaya başladı. Dün yapamadım bir önceki gün ve bugün yaptığım testi ekliyorum. Üstteki 2 gün önce (11.07), alttaki ise bugün (13.07) anlamadım ben ne oluyoooooğğğğ :)

Eklentiler

• D2D3FCEC-D0D3-404D-A672-E53EBB17DE33.webp
    D2D3FCEC-D0D3-404D-A672-E53EBB17DE33.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar selam. Bu ay piki gördüm birkaç gün öncesinden silikleşen test bugün koyulaşmaya başladı. Dün yapamadım bir önceki gün ve bugün yaptığım testi ekliyorum. Üstteki 2 gün önce (11.07), alttaki ise bugün (13.07) anlamadım ben ne oluyoooooğğğğ :)
canım bende de senn ilk testin gibi koyulaşma var . gebelik testi yaptın mı

Back