Ovulasyon testi..

SimgeEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
265
102
33
25
Merhaba kızlar. Adetime daha 6 gün var ama ben bugün YouTube de gezerken birinin ovulasyon testi ile hamilelik öğrendiğini izledim. Benim bu ay sadece kasık ağrım oldu. Onun dışında her ay ağrıyan göğsüm bu ay zinhar ağrımadı. Neyse iki tane ovulasyon testini de yaptım. İkisi de silik çıktı resmini de atıcam zaten sizce gebelik var mıdır. Bi bakın bakalım

Eklentiler

• 15928398133451025539522.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 106
Gebelik varsa 2. Çizgi ilkinden bariz koyu oluyor. Ve regle bir iki gün kala anlaşılabilir. 6 gün çok fazla. 2. Çizgi hep çıkar ovulasyon testinde.

Bak ustteki adete 4 gun varken, koyu olan ovulasyon.silik olan grbelik testi.
alttaki de adet gunu o vulasyon testi
Lh vucutta her zaman var. O yuzden testlerde hep var ikinci cizgi

Hayır ovulasyon testiyle hiç uğraşma iki gün kala erken gebelik testi yap.
Bi umut işte bizim. Korkuyorum gidip kan vermeye kendimi böyle avutuyorum. Bakalım herkes erken gebelik testi önerdi. Alıp yapayım iki gün kala

Bi umut işte bizim. Korkuyorum gidip kan vermeye kendimi böyle avutuyorum. Bakalım herkes erken gebelik testi önerdi. Alıp yapayım iki gün kala
Pandemi olmasa git kan ver en temizi derdim ama şimdi pozitifi görmeden kan vermeye gitmemek lazım.

Pandemi olmasa git kan ver en temizi derdim ama şimdi pozitifi görmeden kan vermeye gitmemek lazım.
Çok doğru. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler. Bugün o videoyu izlemem de kısmet, gidip alıp yapmam sonra buraya yazmam herşey birbirini takip eden şeyler. Rabbim hayırlısını versin

Canim dört gün önce yaptiginda ovulasyon nasilda silikmiydi , benim 9 günüm var baya silik koyulasma olurmuki gebelik olursa
Ustte ki test ovulasyon testi canim adete 4 gun kala,
Ovulasyon testinde gebelik ogrenmeye sicak bakmiyorum ben cunku bazen adet yaklasinca da koyu cikabiliyor. Erken gebelik testine de guvenmiyorum. En guzeli ucuz testler. Iliskinin 7.gununden itibaren erken test yaptim 10 tane. Sadece ucuz testte ciktigi gun incecik bi silik cizgi vardi

Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah canim

Kızlar bende dün ve bugün ovülasyon testi yaptım bi bakabilir misiniz. Adetime 5 gün var yüklüyorum fotoğrafları

Bakar mısınız

Eklentiler

• 20200623_180211.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 64
Ya inşallah ya ne güzel dediniz eğer hamile isem size de haber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…