• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi..

Bu testte mı bozuk kızlar
IMG_20200626_132510.webp

Bu yerde okudum yumurtlama gününü gösterir dedi bir de size soruyim dedim çünkü yaptiktan 5 sn sonra çıktı var mıdır hamilelik
Kesin vardır çünkü yumurtlaman imkansız. Çünkü adet tarihin gelmiş. Bak Bi arkadaş daha yazmıştı bu gruba sana beraber cevap vermiştik. Oda yolladı ovulasyon testinin resmini ona da var demiştim. Kesin sende de vardır. Eminim şuan içime mi doğdu nedir 😅😅 Bi kendime emin olamıyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️

Teşekkür ederim canım çok mutlu oldum inşallah rabbim sana da nasip eder inşallah senin de güzel haberlerini alırız 😍😍😍

Teşekkür ederim canım çok mutlu oldum inşallah rabbim sana da nasip eder inşallah senin de güzel haberlerini alırız 😍😍😍
Amiiiiiiin güzeller güzeli sen Bi gebelik testi de yap negatif çıkarsa üzülme zaten bazen yanıltma yapabilir. Ama var yani kesin. Sağlıkla aş kucağına inşallah

Kızlar bugün öğleden sonra hafif kahverengi lekeler oldu bende. Eğlendim herhal bu ayda. Haber bekliyordunuz söyleyeyim dedim

Back