- 1 Temmuz 2019
- 265
- 102
- 33
- 25
Amin inşallah teşekkür ederim canım benimYa çok teşekkür ederim inşallah senden de güzel haberler alırız ❤![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah teşekkür ederim canım benimYa çok teşekkür ederim inşallah senden de güzel haberler alırız ❤![]()
Bozuk olabilir eevet ya da çok fazla mi dsmlatıyorsun 3 damla yeter canımBu testte mı bozuk kızlarEki Görüntüle 2654697
3 damla damlatiyorum ama bende anlamıyorum bütün bozuk testleri nasıl denk getiriyorumBozuk olabilir eevet ya da çok fazla mi dsmlatıyorsun 3 damla yeter canım
Ovulasyon testi mi bu?Kızlar adetime 1 gün varken denedim sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2655975
Eğer ovulasyon testiyse hamilesindir gülüm. İdrar testi yap ya da kanda beta hcg verKızlar adetime 1 gün varken denedim sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2655975
Bu yerde okudum yumurtlama gününü gösterir dedi bir de size soruyim dedim çünkü yaptiktan 5 sn sonra çıktı var mıdır hamilelikEğer ovulasyon testiyse hamilesindir gülüm. İdrar testi yap ya da kanda beta hcg ver
Kesin vardır çünkü yumurtlaman imkansız. Çünkü adet tarihin gelmiş. Bak Bi arkadaş daha yazmıştı bu gruba sana beraber cevap vermiştik. Oda yolladı ovulasyon testinin resmini ona da var demiştim. Kesin sende de vardır. Eminim şuan içime mi doğdu nedirBu yerde okudum yumurtlama gününü gösterir dedi bir de size soruyim dedim çünkü yaptiktan 5 sn sonra çıktı var mıdır hamilelik
Amiiiiiiin güzeller güzeli sen Bi gebelik testi de yap negatif çıkarsa üzülme zaten bazen yanıltma yapabilir. Ama var yani kesin. Sağlıkla aş kucağına inşallahTeşekkür ederim canım çok mutlu oldum inşallah rabbim sana da nasip eder inşallah senin de güzel haberlerini alırız![]()
Teşekkür ederim canım benim aminnAmiiiiiiin güzeller güzeli sen Bi gebelik testi de yap negatif çıkarsa üzülme zaten bazen yanıltma yapabilir. Ama var yani kesin. Sağlıkla aş kucağına inşallah
Hayırlısı olsun canım benim geç gördüm ama adet oldun muKızlar bugün öğleden sonra hafif kahverengi lekeler oldu bende. Eğlendim herhal bu ayda. Haber bekliyordunuz söyleyeyim dedim
Oldum gülümHayırlısı olsun canım benim geç gördüm ama adet oldun mu