- 9 Eylül 2016
- 101
- 36
- 48
- 33
Tamam canım inşallahGüzel haberlerini bekliyorum muhakkak yaz bana güzelim. Bende haber veririm inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım inşallahGüzel haberlerini bekliyorum muhakkak yaz bana güzelim. Bende haber veririm inşallah
Canım hamileyim inşallahGüzel haberlerini bekliyorum muhakkak yaz bana güzelim. Bende haber veririm inşallah
Hayırlı olsun Sağlık la gelsin inşallah
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun Sağlık la gelsin inşallah
Maşallah canım benim çok sevindim sağlıkla al kucağına acısını görme inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤Maşallah canım benim çok sevindim sağlıkla al kucağına acısını görme inşallah![]()
İdrarı fazla damlatmış olabilir mısın canım test bozulmuş bugün bir daha sene öyle at istersenKızlar adetime 5 gün var ovulasyon testi yaptim ilkten birşey yoktu 1 saat sonra böyle oldu sizce hamile miyim lütfen birşey diyinEki Görüntüle 2654284
Kan verdin ki kuzum senİdrarı fazla damlatmış olabilir mısın canım test bozulmuş bugün bir daha sene öyle at istersen
Adetimi bekliyorum kan içinKan verdin ki kuzum sen
Ben kan verdim canım kanda 110 çıktı değerKan verdin ki kuzum sen
Sen ne yaptın canım ovülasyon testi denedin mi ya da hamilelik testiKan verdin ki kuzum sen
Adetime 5 gün var belli olması yüksek muBen kan verdim canım kanda 110 çıktı değer![]()
Maşallah canım benim ya çok beğendim nokta atışı yapmışım demek senin bebişeBen kan verdim canım kanda 110 çıktı değer![]()
Belki geç döllenme de olabilir acele etme adetin gecikince yap ha bide ovulasyon testin varsa deneyip tekrar at bize Bi bakalımAdetime 5 gün var belli olması yüksek mu
Valla kuzum adetime 2 gün kaldı. Altı gün kala kan verdim negatif bilmiyorum hayırlısını istiyorum ama senin adına çok sevindim çokSen ne yaptın canım ovülasyon testi denedin mi ya da hamilelik testi
Ya çok teşekkür ederim inşallah senden de güzel haberler alırız ❤Valla kuzum adetime 2 gün kaldı. Altı gün kala kan verdim negatif bilmiyorum hayırlısını istiyorum ama senin adına çok sevindim çok