Ovulasyon testi..

Bu yerde okudum yumurtlama gününü gösterir dedi bir de size soruyim dedim çünkü yaptiktan 5 sn sonra çıktı var mıdır hamilelik
Kesin vardır çünkü yumurtlaman imkansız. Çünkü adet tarihin gelmiş. Bak Bi arkadaş daha yazmıştı bu gruba sana beraber cevap vermiştik. Oda yolladı ovulasyon testinin resmini ona da var demiştim. Kesin sende de vardır. Eminim şuan içime mi doğdu nedir Bi kendime emin olamıyorum

Teşekkür ederim canım çok mutlu oldum inşallah rabbim sana da nasip eder inşallah senin de güzel haberlerini alırız

Teşekkür ederim canım çok mutlu oldum inşallah rabbim sana da nasip eder inşallah senin de güzel haberlerini alırız
Amiiiiiiin güzeller güzeli sen Bi gebelik testi de yap negatif çıkarsa üzülme zaten bazen yanıltma yapabilir. Ama var yani kesin. Sağlıkla aş kucağına inşallah

Kızlar bugün öğleden sonra hafif kahverengi lekeler oldu bende. Eğlendim herhal bu ayda. Haber bekliyordunuz söyleyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…