Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
83
Arkdslar adetin 12. Günü bugün. 28 günde bir düzenli adetlerm yumurtlama bugün mü yarn mı

Eklentiler

• 20200223_193348.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 30
Bende öyle düşündüm t çizgisi c den bile daha koyu ilk defa bu kadar koyu gördüm wala:) hayrlsı olur inşallah bu sefer dua et bana hamilesn :)
Ederim tabi kuzum Rabbim umduğun şeyleri versin. Bugünü ve yarını bol bol bol değerlendir bence çünkü bazen günde bir ilişki falan diyorlar ama eşimde bir problem yoksa günde 3 kere de yapsanız sağlıksız olmaz spermi doktorlar öyle diyor. Ne kadar çok o kadar fazla şans bence

Tsk ederm canm çok saol Değerlendrcez inşallah:) sperm saymz hızımız iyi morofoljimz sıkıntı. Bilmyrm inşallah olur bu sefer;/

Baya koyu cikmis T bugunu degerlendir siliklemeye baslamasi onemli zaten insallah gonlunu goree versin rabbim :) esine varsa havuc suyu icir spermin hizlanmasni sagliyo

Baya koyu cikmis T bugunu degerlendir siliklemeye baslamasi onemli zaten insallah gonlunu goree versin rabbim :) esine varsa havuc suyu icir spermin hizlanmasni sagliyo
Tsk ederm canm rabbim sizinde sağlıkla kucağınza versn bebidlernzi hızımız iyi şükür morfolojmz sfr akşam yemekte tüm havuç yedirdim öyle olur mu. Meyve sıkacağım yok şu an. Şimdi çayın yanında ceviz fındık bitter çikolata falan yedirdm. Allah oldursun bu sefer 2.5 yıldır yoruldum artk

Yani olur neden olmasin sonucta o da havuc :)) cok stres yapma bebek odakli olmamaya calis ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…