• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
83
Arkdslar adetin 12. Günü bugün. 28 günde bir düzenli adetlerm yumurtlama bugün mü yarn mı

Eklentiler

• 20200223_193348.jpg
    20200223_193348.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 30
Bende öyle düşündüm 😇 t çizgisi c den bile daha koyu ilk defa bu kadar koyu gördüm wala:) hayrlsı olur inşallah bu sefer dua et bana hamilesn :)
Ederim tabi kuzum Rabbim umduğun şeyleri versin. 😊 Bugünü ve yarını bol bol bol değerlendir bence çünkü bazen günde bir ilişki falan diyorlar ama eşimde bir problem yoksa günde 3 kere de yapsanız sağlıksız olmaz spermi doktorlar öyle diyor. Ne kadar çok o kadar fazla şans bence 😘

Ederim tabi kuzum Rabbim umduğun şeyleri versin. 😊 Bugünü ve yarını bol bol bol değerlendir bence çünkü bazen günde bir ilişki falan diyorlar ama eşimde bir problem yoksa günde 3 kere de yapsanız sağlıksız olmaz spermi doktorlar öyle diyor. Ne kadar çok o kadar fazla şans bence 😘
Tsk ederm canm çok saol😘 Değerlendrcez inşallah:) sperm saymz hızımız iyi morofoljimz sıkıntı. Bilmyrm inşallah olur bu sefer;/

Baya koyu cikmis T bugunu degerlendir siliklemeye baslamasi onemli zaten insallah gonlunu goree versin rabbim :) esine varsa havuc suyu icir spermin hizlanmasni sagliyo 😊

Baya koyu cikmis T bugunu degerlendir siliklemeye baslamasi onemli zaten insallah gonlunu goree versin rabbim :) esine varsa havuc suyu icir spermin hizlanmasni sagliyo 😊
Tsk ederm canm rabbim sizinde sağlıkla kucağınza versn bebidlernzi🙏😊 hızımız iyi şükür morfolojmz sfr 😔 akşam yemekte tüm havuç yedirdim öyle olur mu. Meyve sıkacağım yok şu an. Şimdi çayın yanında ceviz fındık bitter çikolata falan yedirdm. Allah oldursun bu sefer 2.5 yıldır yoruldum artk:(

Tsk ederm canm rabbim sizinde sağlıkla kucağınza versn bebidlernzi🙏😊 hızımız iyi şükür morfolojmz sfr 😔 akşam yemekte tüm havuç yedirdim öyle olur mu. Meyve sıkacağım yok şu an. Şimdi çayın yanında ceviz fındık bitter çikolata falan yedirdm. Allah oldursun bu sefer 2.5 yıldır yoruldum artk:KK43:

Yani olur neden olmasin sonucta o da havuc :)) cok stres yapma bebek odakli olmamaya calis ❤🙏

Back