Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Evva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evva

Ömrüm evlat 👼
Pro Üye
Anneler Kulübü
4 Kasım 2019
27.450
En iyi cevaplar
1
96.302
598
29
Kızlar ya kimse cevap vermedi bana ya bende tekrar yazayım dedim meraktan benmi yanlış yapıyorum bilmiyorum ki neyse ben gene yazayımda belki cevap gelir kızlar testleim bu şekilde merak ettiğim konu 21.22.23.ün bukadar koyu olması normaldir 24 se bugun yptığım silikleşti ama yinede net çizgisi lekelenme de hâlâ devam ediyor beli belirsiz çok merak ediyorum bütün duyguları aynı anda yaşıyorum ve belkide sorularıma cevap arıyorum istediğim şey benim gibi lekelenme yaşayan oldumu bu arada daha öncede yazmıştım ama ben 12 ocakta regli oldum ve 5 gün sonra leke gördüm tamamen tesadüf merakımdan yani ovalisyon testi almıştım takvime göre başlıycaktım o gün yaptım ve çift çizgi gördüm şaşırdım açıkcası reglimden 5 gün sonra yumurtlamamda çok garip yapmasaydım kaçırıcaktım belkide bu arada bazen 32 34 35 gün sürüyor reglm arada bir iki gün şaşıyor cevap alırsam çok sevinicem gerçekten

Son düzenleme:
Gorunuse gore 22 si pik ama belli olmaz madem 32 gun falan suruyor adetin yine devam et teste elinde test fazla yoksa adete kadar gun asiri iliski dene

Gorunuse gore 22 si pik ama belli olmaz madem 32 gun falan suruyor adetin yine devam et teste elinde test fazla yoksa adete kadar gun asiri iliski dene
Sağol canım cevabın için evet bana 22 pik geldi ama elimde iki tane testim kaldı bugün silik çıktı çatladımı diye merak ediyorum üçünüde değerlendirdim ama ara da vermedik hiç ya ikilemde kaldım inşallah tutar canım ya hakımızda hayırlısı merakketiğim şey lekelenme çünkü daha önce başıma böyle bişey gelmemişti çünkü

Canim sorun tam olarak ne ona gore cevap verelim

Canim sorun tam olarak ne ona gore cevap verelim
Merha teşekkür ederim canım şimdi ben 12 ocakta adet oldum adetim 5 gün Sürüyor normalde temizlendim ve 5 gün sonra lekelenme gördüm ve ogünde ovalisyon testi yaptım pozitif çıktı testleri gördünmü bilmiyorum normalmi değilmi bilmiyorum

Ovulasyon testin cift cizgi oldugu zaman degerlendirmen gerek kuzum gelen lekede yumurtlama kanamasi olabilir

S
Ovulasyon testin cift cizgi oldugu zaman degerlendirmen gerek kuzum gelen lekede yumurtlama kanamasi olabilir
Teşekkür ederim canım ya inşallah öyledir umutlanmak istemiyorum çokta ama çok istiyorum değerlendirdim canım inşallah olmuştur

Bu arada ben daha önce bi gebelik yaşadım 2 buçuk ay önce boş gebelikti kürtaj oldum o duygudan sonra daha çok evlat hasretiyle tutuştu yüreğim yeri dolsun istiyorum bian önce tabiki sağlıklı ve hayırlı bi şekilde inşallah Allah'ım nasip etsin tüm istiyenlere sonrada bana kürtajdan sonra çabuk gebe kalınır diyorlar ama ikinci adetimi oldum korkuyorum yine geç olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…