Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iğnenin etkisi vücutta 10-12 gün kalıyor, sonrasında da kan testi yaptırın garanti olsun, ben de bu ay klomen ve igne oldum. hatta gebelik testinde pozitif gördüm, aynı gün kan verdin negatif ve adet oldum
Ben iğne olmadım kendiliğinden çatlamışti ama klomen etki eder mi bilmiyorum

Canım benim de senin benzeri bişey geldi başıma bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Ben geçen Cuma gittim kontrole iki tane yumurta vardı 14 e 15 mm Pazartesi çatlar herhalde kontrol dediler. Ben ovülasyon yaptım Pazar günü yumurtlama gösterdi Pazartesi çatlama gösterdi test. Ama Pazartesi doktor kontrolünde hala iki yumurta ama boyutlarını daha küçük 12 ve 10 gibi görüntülendi. Bana öyle geliyor ki Cuma günükü yumurtalar çatladı bunlar yeni yumurtalar. Ya da ben iyice kafayı yedim bu aralar salak saçma şeylerle uğraşıyorum ya doktora da soramıyorum böyle saçma bişeyi

Arkadaşlar lütfen biri beni aydınlatabilir mi? Doktorlar ve yakınlarım hergün ilişki olmaz diyor. Ama bir yakınım kuzenleri ve doktoru hergün diyor. Ovülasyon kullananlar hergün ilişki diyor. Kafamda deli sorular. İki günde bir ilişki yapalm desem yumurtlama nın öncesini nasıl anlıycam çatlayınca yapmak daha mı iyi beni aydınlatın nolur

Detaylı derken canım ovulasyon takibi yaptım yumurtlama zamanını yakaladık takiple değerlendirdik o günleri nasipmiş oldu

Ovulasyon testiyle birlikte vücut ısısı takibiyle yumurtlama gününü öğrenme yöntemi var. İkis bir yapmanızı öneririm

Kızlar iyi geceler , adetin 10.günü kasık ağrısı ve aşırı göğüs ağrısı yaşadım test yaptım tam pik değildi şimdi resmini atacağım . Yine de olabilir diye değerlendirdim ilişkiden sonra akıntıyı hafif kanlı gördüm bir gün sonra geçti. Ertesi gün yani 11.gün test yaptım hiç çizgi falan çıkmadı . Acaba o yumurtlama mıydı?
Bu arada ben 3 aydır yumurtlama göremiyordum test koyulaşıyordu pik olmadan siliniyordu ilk defa geçen ay pik oldu ama onda da gebelik olmadı.

Eklentiler

• 20200221_204926.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 27

Eklentiler

• 0C79D7E2-3653-4E66-AA53-ADF015B7CA03.jpeg
    165,1 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…