- 7 Ocak 2017
- 253
- 231
- 103
- Konu Sahibi Sinopdrgn5757
-
Ben iğne olmadım kendiliğinden çatlamışti ama klomen etki eder mi bilmiyorumiğnenin etkisi vücutta 10-12 gün kalıyor, sonrasında da kan testi yaptırın garanti olsun, ben de bu ay klomen ve igne oldum. hatta gebelik testinde pozitif gördüm, aynı gün kan verdin negatif ve adet oldum
klomen testlerde yanılma yapmaz, yeterli büyüklüğe geldiğinde koyulasmayı başlatır amaBen iğne olmadım kendiliğinden çatlamışti ama klomen etki eder mi bilmiyorum
Canım benim de senin benzeri bişey geldi başıma bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Ben geçen Cuma gittim kontrole iki tane yumurta vardı 14 e 15 mm Pazartesi çatlar herhalde kontrol dediler. Ben ovülasyon yaptım Pazar günü yumurtlama gösterdi Pazartesi çatlama gösterdi test. Ama Pazartesi doktor kontrolünde hala iki yumurta ama boyutlarını daha küçük 12 ve 10 gibi görüntülendi. Bana öyle geliyor ki Cuma günükü yumurtalar çatladı bunlar yeni yumurtalar. Ya da ben iyice kafayı yedim bu aralarArkadaşlar adet bittikten sonra 3.gun yumurtlama 4.gun çatlama gördük. 6.gün yani Perşembe günü doktor yumurtalar çatlamış dedi ve sıvısını gösterdi. 2 gündür lh yine artmaya başladı. Acaba ikinci kez tekrar mi Yumurtluyorum? Bu ay klomen kullandim 2 yumurta oluştu ve ikisi de catlamisti şimdi tekrar mi yumurtlama olacak var mi böyle birşey yaşayan? Bir de 2 gündür özellikle sol kasıkta çok fena ağrı var resmen hissettiriyor yumurtlama mi yoksa döllenme mi bilemedim
Merhaba benim de 4 gündür testlerim sürekli çift çizgi acaba sizin böyle olduktan sonra ne oldu yazmamışsınız da ?Kızlar yaaa 3 gündür testlerim bu şekilde hala değerlendirmeye devam etmeli miyim?
Eki Görüntüle 2571890
Yumurtlamaymış canımMerhaba benim de 4 gündür testlerim sürekli çift çizgi acaba sizin böyle olduktan sonra ne oldu yazmamışsınız da ?
Bu testten sonra mi hamile olduğunu öğrendinYa bugünde böyle çıktı ya
Ovulasyonla kaldım gebe 4 gün sonra yakaladım canımBu testten sonra mi hamile olduğunu öğrendin
Nasıl yaniiiOvulasyonla kaldım gebe 4 gün sonra yakaladım canım
BUrda paylaştığım ovulasyon testi Benin gebelik değilNasıl yaniii
Detaylı anlatır mısınızBUrda paylaştığım ovulasyon testi Benin gebelik değil
Hee anladım bende hamile olduğunuzu ovulasyon testinde öğrendiniz sandimDetaylı derken canım ovulasyon takibi yaptım yumurtlama zamanını yakaladık takiple değerlendirdik o günleri nasipmiş oldu
Ovulasyon testiyle birlikte vücut ısısı takibiyle yumurtlama gününü öğrenme yöntemi var. İkis bir yapmanızı öneririmKızlar merhaba ovulasyon testi takibi yapan varmı? Testte ovulasyonu yakaladım 3. Gün silikleşti çizgi ovulasyon normalde benim bildiğim 5-6 gün sürer sizce 3 gün sürmesi neden ilişki devam ettiğinden mi yada gebelik başlangıcımı anlayamadımSaçmaladıysam özür dilerim herkesten
Abla peki bu ne demek sizce? Dün siliktiEki Görüntüle 2570568
Yumurtlama 1 yada 2 gun sürer ve sonrasinda catlar bunlar benim testlerim 1. Test yumurtlama t c den koyu 2. Test yumurtlama devam ediyo ve 3. Test de çatladı yani t siliklesti
Canim bu test bozuk dagilmis hep bitane daha yapAbla peki bu ne demek sizce? Dün silikti
Dün silikti ah bir pozitif çıksaCanim bu test bozuk dagilmis hep bitane daha yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?