- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Sinopdrgn5757
-
OlabilirBende yakalayamadım ve benim bugün uzayan afedersiniz akıntım var buda acaba belirtimi bilen varmı
Ben de yumurta büyüyememesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Adete kadar takip edeceğim. Bir dahaki ay da doktora takip ettiririm. Ya da inşallah gerek kalmaz çünkü en koyu iki günü ve ondan sonraki üç günü değerlendiriyorum.Bildiğim kadarıyla yumurtanın tam büyümemesinden yada yumurta rezervinin az olmasından kaynaklanıyor. Böyle durumlarda doktorda takip yaptırmak en iyisi birde testte en diğerlerine göre en koyu test yumurtlama sayılıyor diye biliyorum. Testleri yapmaya devam et sen yinede bide takip et bakalım en koyu testten kaç gün sonra adet olacaksın
Yumurtalıkların da sorun var demekki canımKızlar dünde sormuştum daha olmamış demiştiniz. Fakat bugün hiç kalmadı çizgi. Daha önce kaset tipi olanlarla takip ettim . Onlarda da asla o tam koyuluğu yakalayamadım. Acaba neden kaynaklanıyor?
İnşaallah gerek kalmazBen de yumurta büyüyememesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Adete kadar takip edeceğim. Bir dahaki ay da doktora takip ettiririm. Ya da inşallah gerek kalmaz çünkü en koyu iki günü ve ondan sonraki üç günü değerlendiriyorum.
Bence var çünkü silikleştikten sonra çatlıyor henüz çatlamamış . Bu akşamı ve silikleştikten sonraki üç günü de değerlendirin.Benim dün ovulasyon testim pikti ama değerlendiremedim.
bugünkü testim bu, bu akşamı değerlendirsem sizce var mı bir şansım?
Eki Görüntüle 2571407
İnşaallah ya değerlendiricem mutlakaBence var çünkü silikleştikten sonra çatlıyor henüz çatlamamış . Bu akşamı ve silikleştikten sonraki üç günü de değerlendirin.
strip testte değil ama laboquick testlerde bende de böyle oluyordu. doktora gittim progesteron testleri yumurtladığımı teyit etti. yumurta rezervim de iyiymiş. eğer reglin düzenliyse %85 yumurtluyorsundur dedi doktorum. ben marka değiştirince tam pik yakalamaya başladım. sen de marka değiştirmeyi deneyebilirsin. yapa yapa senin pozitif testin nasıl oluyor zaten anlayacaksın.Kızlar dünde sormuştum daha olmamış demiştiniz. Fakat bugün hiç kalmadı çizgi. Daha önce kaset tipi olanlarla takip ettim . Onlarda da asla o tam koyuluğu yakalayamadım. Acaba neden kaynaklanıyor?
Ben de kasetlerde hiç yakalayamadım . Bu ay strip testlere başladım adete kadar takip edeceğim inşallah yakalarım. Ya da benimki en koyu böyle çıkıyor anlamış olurum.strip testte değil ama laboquick testlerde bende de böyle oluyordu. doktora gittim progesteron testleri yumurtladığımı teyit etti. yumurta rezervim de iyiymiş. eğer reglin düzenliyse %85 yumurtluyorsundur dedi doktorum. ben marka değiştirince tam pik yakalamaya başladım. sen de marka değiştirmeyi deneyebilirsin. yapa yapa senin pozitif testin nasıl oluyor zaten anlayacaksın.
Hamile olmayasinKızlar yaaa 3 gündür testlerim bu şekilde hala değerlendirmeye devam etmeli miyim?
Eki Görüntüle 2571890
Olmamış dahaKızlar sizce yumurtlama olmuş mu daha devam edeyim mi takip etmeye Eki Görüntüle 2571854
Canım benim de böyle çıktıyı testleri ne tam koyulaşıyor nede Çatlıyo hormonel bi sıkıntın var bence41. Gün ovu
Daha yumurtlama olmamamış teste göremerhaba ben 10 günden beri ovulasyon testi yapıyorum en son 02/01/2020 denedim bu çıktı aralıgın 31 14 günd bende hiç iki çizgi koyu çıkmadı ama ben 10 günden 16 güne kadar denedim eşimle sizce hamile olma şansım varmı ? poztifmi sayılır bu test ? yardımcı olurmusunuz
Yok canım daha adetim biteli 14. Gün bugünHamile olmayasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?