- Konu Sahibi Sinopdrgn5757
Idrar çok damlatma ve enaz iki saat idrara çıkma ve sıvı almadan yap daha doğru olur.Kızlar bugün Kü yaptığım test Bi bakar mısınız
Ben bu testlerden anlamadım ya Bi koyu Bi açık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrar çok damlatma ve enaz iki saat idrara çıkma ve sıvı almadan yap daha doğru olur.Kızlar bugün Kü yaptığım test Bi bakar mısınız
Ben bu testlerden anlamadım ya Bi koyu Bi açık
Teşekkürler canım 3 damla filn damlatıyordum genellikle ikindin 3 den sonra yapıyorum sıvı almamaya da dikkat ediyorum amaIdrar çok damlatma ve enaz iki saat idrara çıkma ve sıvı almadan yap daha doğru olur.
Bu ne demek oluyor 8 ocakta yumurtlama basladi iki gun surdu ucuncu gun silik dorduncu gun daha sıkıntı bugun her ikisi de koyu anlamadimkiIdrar çok damlatma ve enaz iki saat idrara çıkma ve sıvı almadan yap daha doğru olur.
Sorun olmaz benceMerhaba benm bir sorum olcaktı pazartesi günü çift çizgi aynı renkte çıktı ama pik değildi dün yapmayı atladım bugun yaptığımda t çizgisi c den daha koyuydu dün çatlatma iğnesi vurundum doktor 24 saat sonra ilişki dediği için sabah ovülasyon testini yaptım dünü değerlendirmediğim için olmaz mı diye çok korkuyorum yoksa asıl değerlendirmem gereken gün bugun mü yardımcı olur musunuz lütfen![]()
Sence ne zaman ilişki olmalı yumurtluyormuyumPik en koyusu sadece 1 gun cıkar.
klomen cok fazla yumurtayı buyutebılır. bazısı kıste bıle donusebılıyo bu yuzden . 6. gun dedıgın bu gectıgmız persembe mı? adetın ne zamandı?Arkadaşlar adet bittikten sonra 3.gun yumurtlama 4.gun çatlama gördük. 6.gün yani Perşembe günü doktor yumurtalar çatlamış dedi ve sıvısını gösterdi. 2 gündür lh yine artmaya başladı. Acaba ikinci kez tekrar mi Yumurtluyorum? Bu ay klomen kullandim 2 yumurta oluştu ve ikisi de catlamisti şimdi tekrar mi yumurtlama olacak var mi böyle birşey yaşayan? Bir de 2 gündür özellikle sol kasıkta çok fena ağrı var resmen hissettiriyor yumurtlama mi yoksa döllenme mi bilemedim![]()
Adetim ayın 6sinda başladı. Ayın 14.gunu 2 yumurta vardı 16.gunu ikisi de çatlamis dedi. Bunlar dışında ovulasyon testi yapıyorum bir koyu bir silik çıkıyor anlam veremedim. Adetim düzensiz olduğu için geciktiğini de bilemem kafam karıştıklomen cok fazla yumurtayı buyutebılır. bazısı kıste bıle donusebılıyo bu yuzden . 6. gun dedıgın bu gectıgmız persembe mı? adetın ne zamandı?
catlatma ıcın ıgne de hap da hormon. vucutta bı sure kalıyo etkısı oluyo 12 gun kadar dıye bılıyorum ben . yanlısım varsa bılen arkadas duzeltsın. ovulasyondan 8 9 gun sonra sılıklesmeyen koyu ovulasyon testı hamılelık ıfade eder ..Bu da yaptığım testler
Umarım öyledir çok teşekkür ederimcatlatma ıcın ıgne de hap da hormon. vucutta bı sure kalıyo etkısı oluyo 12 gun kadar dıye bılıyorum ben . yanlısım varsa bılen arkadas duzeltsın. ovulasyondan 8 9 gun sonra sılıklesmeyen koyu ovulasyon testı hamılelık ıfade eder ..
iğnenin etkisi vücutta 10-12 gün kalıyor, sonrasında da kan testi yaptırın garanti olsun, ben de bu ay klomen ve igne oldum. hatta gebelik testinde pozitif gördüm, aynı gün kan verdin negatif ve adet oldumUmarım öyledir çok teşekkür ederim