- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Evet oyle yapayım dıyorumBencede bu ayi bi bitir ole git daha iyi olur
Sende belirtiler nelerdi ?Ozgurkus durumlar ne 2 gundur yazmadin
Yumurtlamadan sonra akinti bitip adet zamani baslardi.bu sefer akinti hic kesilmedi.coook usudum.herkes kisa kolluyla dururkn ben kalin hirkayla durdum disarida.goguste dolgunluk yoktu agri vardi.kasik agrimda adet zamani gecince basladiSende belirtiler nelerdi ?
Ben 3gündür bi üşüyorum ıkı kat giyiniyorum 5dk sonra yanıyorum belim agrıyo
Aynen cok usuyorum dısarısı 26derece esim kısa kollu ben kalın coraplar patıkler hırkalar.Yumurtlamadan sonra akinti bitip adet zamani baslardi.bu sefer akinti hic kesilmedi.coook usudum.herkes kisa kolluyla dururkn ben kalin hirkayla durdum disarida.goguste dolgunluk yoktu agri vardi.kasik agrimda adet zamani gecince basladi
Birde sen koyulugu gormusun testte ben hic gormedim.2 ay test yaptim en koyu oldugu zaman erbdky nin 2 gun kala yaptigi test gibiydi.pik olmadi olmaz dedi herkes ama oldu.demek benimde o kadar koyuluyormusAynen cok usuyorum dısarısı 26derece esim kısa kollu ben kalın coraplar patıkler hırkalar.
Kişiden kişiye degişiyor demekki sasırtıcı.ama benım bu yasadıgım kımsede olmamıstır herhalde :)Birde sen koyulugu gormusun testte ben hic gormedim.2 ay test yaptim en koyu oldugu zaman erbdky nin 2 gun kala yaptigi test gibiydi.pik olmadi olmaz dedi herkes ama oldu.demek benimde o kadar koyuluyormus
O zaman benimde o zaman mi catlamis adete 2 gün Kalamı YumurtladimBirde sen koyulugu gormusun testte ben hic gormedim.2 ay test yaptim en koyu oldugu zaman erbdky nin 2 gun kala yaptigi test gibiydi.pik olmadi olmaz dedi herkes ama oldu.demek benimde o kadar koyuluyormus
Seni zaten ben anlamis deilim.bastan testin olsaydi bol e kafa karismazdi.yakin zamanda anliycaz insallah ne oldugunuKişiden kişiye degişiyor demekki sasırtıcı.ama benım bu yasadıgım kımsede olmamıstır herhalde :)
İmkanlar diyelim .insallah hayırlısı olurSeni zaten ben anlamis deilim.bastan testin olsaydi bol e kafa karismazdi.yakin zamanda anliycaz insallah ne oldugunu
Yok ben ole demedim.sizin testinizi ornek gosterdim sadece.siz adet bitiminden itibaren yaptinizmi test.ancak bunu kendiniz bilirsiniz.ben ilk ay koyulucak sandim herkes gibi ama koyulmadi yumurtlamayi kacirdim.2.ay tam o koyulukta degerlendim ki dogru yapmisim koyulmadan silindiO zaman benimde o zaman mi catlamis adete 2 gün Kalamı Yumurtladim
Zaten yakalayamadisan uzulme bidahaki aya bomba gibi basliycaksin inaniyorumİmkanlar diyelim .insallah hayırlısı olur
Ama insallah vardir ozgurkusun minikkusuİmkanlar diyelim .insallah hayırlısı olur
O da senin kismetin demekk.kac aydir istiosun bebek:) inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.ilk olunca birde .adetim adet gibi degildi cevremdekiler hep rahim bebek için aranıyor bu sonrakı aya kalırsın dediler ay gecmeden birdaha yumurtladım
Evet yeniymis daha.zaten her ay sansimiz yuzde 35miss.sans isteCok yenıyım dun 2.ayımdı .
Bebeginiz zaten gelecegi zamani bilir.herseyin olmasi gereken bir zaman var.gecenlerde bir akrabamizin sunneti vardi.kadinin yillarca cocgu olmamis.benle evlenenler cocuklarinin dugununu yapti ben daha sunnet yapiyorum demisti.bence siz cok sanslisinizzEvet öyleymiş bu konuda sansım rastgitsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?