Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haaa daha önce yumurtlama testleri yaptıgında yumurtlama öncesinde böyle cıkmadımı

tatlım sabah testın tarıhıne baktım 2020 son kullanım tarihi sıkıntı yok oyuzden..ya ben 13-19 ekim haftası zaten yumurtladım :)yumurtlama donemımin üzerinden 1 hafta gecti benım ve degerlendırdık zaten o haftayı 3 kez musabetımız oldu eşimle..
şimdi neden tekrar bu çöizgi çıktı onu anlamadım oyuzden sormak ıstedım sızlere belkıde buay 2 kez yumurtladım olabılrmı bole bışey mumkunmu acaba varmı bole ayda 2 kez yumurtlayan bılemıyorumki..işyerındekı cekmecemde bı ovulasyon testı daha buldum akşam bıdaha yapacagım..

evet cnm baş ağrım..işyerındeydım artk gozlerıme diş etlerıme kadar vurdu baş ağrım bu hafta oldu pazartesi salıydı hatta..baya bıldıgın uyuşuk gezdım ogun herkes neyın var dıe sorunce mecburen ışyerı doktoruna gıttım ığne yapalım dedı ıstemedım nolur nolmaz dıe..o 2 gun uyku uyuyamadım pek şuaralar uyku düzenım bozuldu zaten..sonra çarşamba boel grıp olcakmışım gıbı bıraz halsızlık üşüme başladı hapşırdım bı kaç kez heralde grıp oluyorum dedım baş ağrısınıda grıbe yordum zaten dunde oleydım ayaklarım karnım buz gıbı bacaklarım ısınmıyor ama avuçlarım yuzum kulaklarım yanıyor ..ama bugun baya ıyıyım şukurler olsun..ben bu hallerımden oturu bole ıcınde pembe damarlar olan sumuksu akıntıyı gorunce kıst vs şüphelendım buraya yazma mevzum ole başladı işte..

Kızlar flo takvim uygulamasını kullanan varmı doğrumu çıkıyo analizleri

ben kullanıyorum 3 aplicasyon var telefonumda bunlar flo,calendar ve pepapp ...3 üde hep aynı tarihleri verio ve bir kez kullandım ovülasyon testi alıp bunların doğruluğunu test etmek için ve 3üde doğru gosteıyor pik yaptığı günü bile gösteriyorlar yanı yumurtanın çatladığı en yuksek lh gununu..bendeiphone var ios ta indirdim ama sanırım android yazılımda da aynıdır programlar cnm..tavsıye edıyorum 3 programıda..

Anladım canım tekrar yap bakalım bana normal geldı o cizgi cunku benımde ovulasyon dısında o cizgi cıkmıstı .

Normalde 25 gunde bir oluyorum belirtileri giriyorum ovulasyon testi pozitif ligini falan ona gore bu ay 23 günü bat gosteriyo 9. 10. Gun pik yapmıştı erken yumurtladım geçen ayda 13. Gundu

Canim ben kullaniyorum ama ortalama aliyor. Benim tutmuyor ben ovu testinde görünce isaretliyorum falan. Adet gunleri unutmayayim diye kullaniyorum

Bakın 15dk sonra ama

Eklentiler

• BEB83E2D-399C-4DC6-A545-7343DD598A8A.jpeg
    22,2 KB · Görüntüleme: 52
Canım hamile olma ihtimalin yüksek çünkü ben yaptığımda 15 20 dk sonra dahi hiç çizgi yok günler geçti hala yok yani hamile değilim ama senin olma ihtimalin vardır inşAllah
Amin canım erken gebelık de yaptım hemen cıktı canım

Boyle

Eklentiler

• 43C3843E-BCD3-4180-BBB5-53CB502A2913.jpeg
    36,5 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…