- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Haaa daha önce yumurtlama testleri yaptıgında yumurtlama öncesinde böyle cıkmadımı
evet cnm baş ağrım..işyerındeydım artk gozlerıme diş etlerıme kadar vurdu baş ağrım bu hafta oldu pazartesi salıydı hatta..baya bıldıgın uyuşuk gezdım ogun herkes neyın var dıe sorunce mecburen ışyerı doktoruna gıttım ığne yapalım dedı ıstemedım nolur nolmaz dıe..o 2 gun uyku uyuyamadım pek şuaralar uyku düzenım bozuldu zaten..sonra çarşamba boel grıp olcakmışım gıbı bıraz halsızlık üşüme başladı hapşırdım bı kaç kez heralde grıp oluyorum dedım baş ağrısınıda grıbe yordum zaten dunde oleydım ayaklarım karnım buz gıbı bacaklarım ısınmıyor ama avuçlarım yuzum kulaklarım yanıyor ..ama bugun baya ıyıyım şukurler olsun..ben bu hallerımden oturu bole ıcınde pembe damarlar olan sumuksu akıntıyı gorunce kıst vs şüphelendım buraya yazma mevzum ole başladı işte..Bas agrınmı?
ben kullanıyorum 3 aplicasyon var telefonumda bunlar flo,calendar ve pepapp ...3 üde hep aynı tarihleri verio ve bir kez kullandım ovülasyon testi alıp bunların doğruluğunu test etmek için ve 3üde doğru gosteıyor pik yaptığı günü bile gösteriyorlar yanı yumurtanın çatladığı en yuksek lh gununu..bendeiphone var ios ta indirdim ama sanırım android yazılımda da aynıdır programlar cnm..tavsıye edıyorum 3 programıda..Kızlar flo takvim uygulamasını kullanan varmı doğrumu çıkıyo analizleri
Anladım canım tekrar yap bakalım bana normal geldı o cizgi cunku benımde ovulasyon dısında o cizgi cıkmıstı .evet cnm baş ağrım..işyerındeydım artk gozlerıme diş etlerıme kadar vurdu baş ağrım bu hafta oldu pazartesi salıydı hatta..baya bıldıgın uyuşuk gezdım ogun herkes neyın var dıe sorunce mecburen ışyerı doktoruna gıttım ığne yapalım dedı ıstemedım nolur nolmaz dıe..o 2 gun uyku uyuyamadım pek şuaralar uyku düzenım bozuldu zaten..sonra çarşamba boel grıp olcakmışım gıbı bıraz halsızlık üşüme başladı hapşırdım bı kaç kez heralde grıp oluyorum dedım baş ağrısınıda grıbe yordum zaten dunde oleydım ayaklarım karnım buz gıbı bacaklarım ısınmıyor ama avuçlarım yuzum kulaklarım yanıyor ..ama bugun baya ıyıyım şukurler olsun..ben bu hallerımden oturu bole ıcınde pembe damarlar olan sumuksu akıntıyı gorunce kıst vs şüphelendım buraya yazma mevzum ole başladı işte..
Onlar her zaman dogru cikmaz canim o normal adet dongusu olanlar icin 14 der ama sen 1o inda yumurtlarsin.sahsen benim dogru cikmadiKızlar flo takvim uygulamasını kullanan varmı doğrumu çıkıyo analizleri
Ozgurkusum senin bat ne zamanAnladım canım tekrar yap bakalım bana normal geldı o cizgi cunku benımde ovulasyon dısında o cizgi cıkmıstı .
Canim ben kullaniyorum ama ortalama aliyor. Benim tutmuyor ben ovu testinde görünce isaretliyorum falan. Adet gunleri unutmayayim diye kullaniyorumKızlar flo takvim uygulamasını kullanan varmı doğrumu çıkıyo analizleri
2kasım canikom :)Ozgurkusum senin bat ne zaman
Bisey kalmamis olucak insallh bu sfer2kasım canikom :)
Ay insallah dualarını eksik etme .Bisey kalmamis olucak insallh bu sfer
Her zaman dualarimdasin canim bnmAy insallah dualarını eksik etme .
Galiba hamıleyımmOzgurkusum senin bat ne zaman
Canım hamile olma ihtimalin yüksek çünkü ben yaptığımda 15 20 dk sonra dahi hiç çizgi yok günler geçti hala yok yani hamile değilim ama senin olma ihtimalin vardır inşAllahBakın 15dk sonra ama
Amin canım erken gebelık de yaptım hemen cıktı canımCanım hamile olma ihtimalin yüksek çünkü ben yaptığımda 15 20 dk sonra dahi hiç çizgi yok günler geçti hala yok yani hamile değilim ama senin olma ihtimalin vardır inşAllah
Ay masallahh canim sonunda gordun cift cizgiyi
Ay evet canım benım insallah kan testi yaptırınca içim rahat ederAy masallahh canim sonunda gordun cift cizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?