Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah canım çok Saol buda bugünkü testim
Devam canım henüz pik değil
nehirnil111
wiha02
Ovulasyonu
Günde bir yapsam olur mu
İki yapıyorum ama bitmek üzere
Sipariş gelene kadar kaçırmıyım

Tabi ki yeterli canım zaten koyu olursa kaçırma şansın yok günde tek yapsan yakalarsın 24 saate anca silikleşmeye başlıyor oda direk silinmiyor yani en koyu gördüğün zaman değerlendirmeyeceksen hani o an sonraki saatler de yapsan kaçırmamak adına yeter onda bile şansın var ben heyecandan yapmıştım geçen ay 1 kere daha ama günde tek yeter

Çok teşekkür ederim ilgin ve emeğin için :))
Koyulaşmadı bakalım
Dört gözle bekliuorum

Tamam teşekkür ederim

İnşallah hayırlı haberler alırsın sende :))
Amin canım inşallah

Canım bak bu koyulukta çıkacak geçen ay benim böyle çıktı onun dışında silik kabul edilmez ovülasyonda tamamen net c cizgisiyle ya eşit ya daha koyu olmalı

kızlar hani yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyordu benim bugun 19. gün hala adet olmadım bu ay hsg çekilmiştim gebelik testi negatif 27 eylülde pik olmuştu ovulasyon testim

pik yaptığı zaman ikiside aynı koyulukta olur o zaman yumurtlama yakın anlamına geliyor. 24 saat içinde yumurtlama olur ertesi gün silik çıkarsa çatlamış demektir

pik yaptığı zaman ikiside aynı koyulukta olur o zaman yumurtlama yakın anlamına geliyor. 24 saat içinde yumurtlama olur ertesi gün silik çıkarsa çatlamış demektir
İki gündür silik çıkmaya başladı
Kaç güne koyulaşır sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…