- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Gebelik testinde çizgi var görüyorum bat ne zamandikızlar üstteki ovulasyon alttaki hcg
18 ekimGebelik testinde çizgi var görüyorum bat ne zamandi
Inşallah vardır canım Allah gönlüne göre versin18 ekim
hay maşallaaahhhhhhhhhhhhhhÜsttekini yeni yaptım alttaki akşam yapmıştım aksamda vardı çizgi ama sabaha kadar ole olmus
Maşallah diyelimhay maşallaaahhhhhhhhhhhhhh
Benımde bugun daha belirgin
Eki Görüntüle 2196943
Bat 2 daha bat gunune kdr yapmıcam
Sağ kasıgımda 3 gndur ağrı var. Başka belirgin bir belirti yok diğerleri hep olan seyler dıye bek önemsemıyorum .Maşallah diyelimaynen bat gününe kadar yapmiycam bende belirti varmı sizde
Cnm hayırlısı olsun . Ovulasyon testi ile kaldn demi hamile . Belirtilerin neler suanÜsttekini yeni yaptım alttaki akşam yapmıştım aksamda vardı çizgi ama sabaha kadar ole olmus
Sağol canım ama inşaallah hamileymidir bata 2 gün var daha kan vermedim günümü bekliycem inşaallah sağlıklı gebelik vardır ovulasyon la takip ettim adetin 8. Günü 11.günü 15.günü net çizgi çıkmıştı değerlendirdim sonra yapmaya devam ettim 19. 21.net koyuluk çıkmıştı belirti de koyulugu yakladiktan değerlendirdik ten sonraki günler goguslerim de çok kaşıntı oldu ağrı yok suan dolgunluk var sadece karnımın alt kısımda gidiklama gibi bole sanki karınca geziyomus gibi his vardı ara ara kasiklarimda doluluk hissediyorum 3 gündür beim ağrıyordu bugün yok vücut isim ölçü yok ölcmeye ama boyunumun altı vücudum sıcak çok ateşim varmış gibi akıntım bata yakın sarı olurdu ama suan beyaz bazen şu gibi geliyo islaklik yorgunluk oluyo çok bunlar ama inşaallah hamilelik belirtisidir bide kalbim çok hızlı çalışıyo sırtımda yaslaninca hissediyorumCnm hayırlısı olsun . Ovulasyon testi ile kaldn demi hamile . Belirtilerin neler suan
Cnm büyük ihtimal hamilesindir . Benimde bata 5 gün var . Aynı sendeki belirtileri yaşıyorum yürürken benim göğüslerim de açıyor akintim beyaz bazem sulu dediğin gibi ama test var elimde yapmadım erken diye . Ne zamandır bebek istiyodun ve ilk ovulasyon testi yapisin mi bu . Bende Silik olan günlerde yaptım ve pik olduğu gün sadece yaptım bakalim .Sağol canım ama inşaallah hamileymidir bata 2 gün var daha kan vermedim günümü bekliycem inşaallah sağlıklı gebelik vardır ovulasyon la takip ettim adetin 8. Günü 11.günü 15.günü net çizgi çıkmıştı değerlendirdim sonra yapmaya devam ettim 19. 21.net koyuluk çıkmıştı belirti de koyulugu yakladiktan değerlendirdik ten sonraki günler goguslerim de çok kaşıntı oldu ağrı yok suan dolgunluk var sadece karnımın alt kısımda gidiklama gibi bole sanki karınca geziyomus gibi his vardı ara ara kasiklarimda doluluk hissediyorum 3 gündür beim ağrıyordu bugün yok vücut isim ölçü yok ölcmeye ama boyunumun altı vücudum sıcak çok ateşim varmış gibi akıntım bata yakın sarı olurdu ama suan beyaz bazen şu gibi geliyo islaklik yorgunluk oluyo çok bunlar ama inşaallah hamilelik belirtisidir bide kalbim çok hızlı çalışıyo sırtımda yaslaninca hissediyorum
Cnm büyük ihtimal yarin koyulaşır çizgi baya belirginlesmeye başlamış cünkü . Bugun de değerlendirebilsen keşkeKızlar merhaba ilk dea yumurtlama testi yapıyorum böyle çıktı aynı koyulukta değil sizce ne zamana olur yumurtlama iki gün misafirim var değerlendiremeyeceğim
Bir de adet olacagin zaman da bu belirtileri yasiyormuydunSağol canım ama inşaallah hamileymidir bata 2 gün var daha kan vermedim günümü bekliycem inşaallah sağlıklı gebelik vardır ovulasyon la takip ettim adetin 8. Günü 11.günü 15.günü net çizgi çıkmıştı değerlendirdim sonra yapmaya devam ettim 19. 21.net koyuluk çıkmıştı belirti de koyulugu yakladiktan değerlendirdik ten sonraki günler goguslerim de çok kaşıntı oldu ağrı yok suan dolgunluk var sadece karnımın alt kısımda gidiklama gibi bole sanki karınca geziyomus gibi his vardı ara ara kasiklarimda doluluk hissediyorum 3 gündür beim ağrıyordu bugün yok vücut isim ölçü yok ölcmeye ama boyunumun altı vücudum sıcak çok ateşim varmış gibi akıntım bata yakın sarı olurdu ama suan beyaz bazen şu gibi geliyo islaklik yorgunluk oluyo çok bunlar ama inşaallah hamilelik belirtisidir bide kalbim çok hızlı çalışıyo sırtımda yaslaninca hissediyorum
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda misafiriniz olunca Kardeşim ben de kalacak iki gün ne şanssızım yaCnm büyük ihtimal yarin koyulaşır çizgi baya belirginlesmeye başlamış cünkü . Bugun de değerlendirebilsen keşke
Biz vala misafir falan affetmeyiz .Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda misafiriniz olunca Kardeşim ben de kalacak iki gün ne şanssızım ya
cnm bence koyu çizgi olunca yapın gece eşinle sole eşine bi şekilde . Yikanmassiniz. Sabah girip duş alırsın . Bence kacirmamaya çalışın.en azından iyice koyu olduğu gün yapin ve o koyuluktan sonraki gün.Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda misafiriniz olunca Kardeşim ben de kalacak iki gün ne şanssızım ya
doğru diyorsun canım bugün yapamasam bile yarını kacırmayım o zaman daha da koyulaşacak çünkü bu arada bütün daha 8. Gün adetten beri ben demekki çok erken yumurtluyormuşum ilk defa farkettimBiz vala misafir falan affetmeyiz .
Çıt çıkarmadan yapın işte
Çocuk olunca da aynısı olcak . SessizzzSessizzzz ..
Her gunu değerlendır bence
Evet her ay değişebiliyormus ben ovulasyonla takıp etmedım ama nerdeyse her gun değerlnendirdim .doğru diyorsun canım bugün yapamasam bile yarını kacırmayım o zaman daha da koyulaşacak çünkü bu arada bütün daha 8. Gün adetten beri ben demekki çok erken yumurtluyormuşum ilk defa farkettim
Evet canım ben de öyle düşündümcnm bence koyu çizgi olunca yapın gece eşinle sole eşine bi şekilde . Yikanmassiniz. Sabah girip duş alırsın . Bence kacirmamaya çalışın.en azından iyice koyu olduğu gün yapin ve o koyuluktan sonraki gün.
Hamile misin canım inşallah yaEvet her ay değişebiliyormus ben ovulasyonla takıp etmedım ama nerdeyse her gun değerlnendirdim .
İnşallah sizinde tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?