Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm büyük ihtimal hamilesindir . Benimde bata 5 gün var . Aynı sendeki belirtileri yaşıyorum yürürken benim göğüslerim de açıyor akintim beyaz bazem sulu dediğin gibi ama test var elimde yapmadım erken diye . Ne zamandır bebek istiyodun ve ilk ovulasyon testi yapisin mi bu . Bende Silik olan günlerde yaptım ve pik olduğu gün sadece yaptım bakalim .
1 yıllık evliyim yaştan dolayı hemen olsun istiyoduk sağlık sorunları çıktı zor denildi bebek ilk kez yaptım

Kızlar merhaba ilk dea yumurtlama testi yapıyorum böyle çıktı aynı koyulukta değil sizce ne zamana olur yumurtlama iki gün misafirim var değerlendiremeyeceğim

Yarın ya da sonraki gün koyulaşacak gibi yarın yine aynı saatlerde yapın misafir olsa da bir şekilde değerlendirin sabah duş alırsınız derim koyu çizgiyi yakaladığınız an 3 gün değerlendirin garanti olsun:KK8:

Yarın ya da sonraki gün koyulaşacak gibi yarın yine aynı saatlerde yapın misafir olsa da bir şekilde değerlendirin sabah duş alırsınız derim koyu çizgiyi yakaladığınız an 3 gün değerlendirin garanti olsun:KK8:
Çok teşekkür ederim dikkat edeceğim Allah hepimize nasip etsin en kısa sürede

Kızlar sizce daha var mı?

Eklentiler

• 31570186-08B8-4088-9B25-EBC4DAC02089.jpeg
    31570186-08B8-4088-9B25-EBC4DAC02089.jpeg
    33,5 KB · Görüntüleme: 37
günaydınlar:halay:
kızlar benim dün itibariyle reglim bitti 7 gün sürdü
bugünden itibaren ovulasyon takibine başlayıp değerlendirmelere de aynı zamanda başlasam mı sizce???
geçen ay reglin 10. günü pik olmuştu, erken yumurtladım ve geçen ay erken regl oldum?
Napayım sizce? Erken mi daha?

günaydınlar:halay:
kızlar benim dün itibariyle reglim bitti 7 gün sürdü
bugünden itibaren ovulasyon takibine başlayıp değerlendirmelere de aynı zamanda başlasam mı sizce???
geçen ay reglin 10. günü pik olmuştu, erken yumurtladım ve geçen ay erken regl oldum?
Napayım sizce? Erken mi daha?
Günaydın Dongun kısaysa bitince başla bence ben adetin 5.günü başladım 8. 11. Pik yapmisti

Günaydın Dongun kısaysa bitince başla bence ben adetin 5.günü başladım 8. 11. Pik yapmisti
26-27 günler arası ortalaması, geçen ay tesadüf yaptığım gün piki gördüm o yüzden pik olmadan öncesini değerlendirememiştim haliyle
o yüzde bu ay başlasam mı erkenden, bugün reglin ilk gününden 8. günüm

Back