- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Catlamıs bencebiri sabah biri şimdi yapıldı beklediği için mi bu kadar koyulaşmış yoksa çatladı mı? ay allahım çıldırcm ya ne bu kafa karışıklığı
Cok anlamadıgım için yanlıs yonlendırmeyeyım ama siliklesmesi devam ettiğini gösteriyo bunu bılıyorum :)akıntı gelirdi normalde niye gelmedi acaba
yarın belli olur gittikçe silikleşiyosa demekki bana çaktırmadan çatlamışCok anlamadıgım için yanlıs yonlendırmeyeyım ama siliklesmesi devam ettiğini gösteriyo bunu bılıyorum :)
Ya benımkı neden hiç sennki gibi sılık olmadıkıyarın belli olur gittikçe silikleşiyosa demekki bana çaktırmadan çatlamış
Ya benımkı neden hiç sennki gibi sılık olmadıkı
Evet ediyorum testlerde hep koyu hep koyu.cok sıvı aksam sılık olmazmıydısıvı alımına dikkat ediyon mu
allah allah pco var mıydı?Evet ediyorum testlerde hep koyu hep koyu.cok sıvı aksam sılık olmazmıydı
Hayır yok .bıldıggım kadarıylaallah allah pco var mıydı?
atar mısın foto varsa bir bakayımHayır yok .bıldıggım kadarıyla
21de çatlamış senin yanlış değilsem ve silikleşmeye başlamışSon ıkılerınde arası bı kac gün ama giderek siliklesmesi gerekırken koyulasıyo
bat kaç?20eylul 11de siliklesti 18de geri belirginlesti :) sonra 21de siliklesti 25de geri belirginlesti
bugünü sayma 4 gün kalmış canım bi ggebelik testi mi yapsan acaba2-4ekim
Sabaha yapıcam ins ama normal test erken gebelık degil.cıkmaz bence cıkarmıkibugünü sayma 4 gün kalmış canım bi ggebelik testi mi yapsan acaba
Ben erken gebelik yaptığım halde çıkmamıştı ama bii dene istersenSabaha yapıcam ins ama normal test erken gebelık degil.cıkmaz bence cıkarmıki
CıkmadıBen erken gebelik yaptığım halde çıkmamıştı ama bii dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?