- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Doktorlarin kesinlikle olmaz deyip kendiliginden bebekleri olanlari gordum.umudunuzu kaybetmeyinAminnnn hayirlisiyla inşaallah çok zor zamandan geçiyoruz 1 yıllık evliyim normalden çocuğum olma şansı yok dediler temmuzda tüp bebek denedik kalitesiz çıktı çok fazla ilaçta kullanmak istemiyorum artık testere disli aslan pençesi otu kullanıyorum inşaallah faydası olur Allahtan umut kesilmez inşaallah normalden olacak
Polikistikover hastalarındada LH hep pozitif cıkarmıs doktorum ultrasonda bakmıstı sagda bişey görüyo gibiyım demişti .ama net bişey dememişti olabılırmı kiBilmiyorumda bnim adete 4 5 gun kala baslamisti.zaten anca yerlesiyodur
Bu konuda cok cahilim.hic bi bilgim yok canim ama pozitif cikar die duymustum.sendemi ole bisey olabilirmis.o zaman bu ayi kafanda silip bidahaki aya odaklan.(umutlanma diye soluyorum)daha saglikli olur.bastan test yaparak farki gorursun ne oldugunu anlarsin.ama iliskiyi birkmadysan ins tutmustur gonlumden gecen bu.Polikistikover hastalarındada LH hep pozitif cıkarmıs doktorum ultrasonda bakmıstı sagda bişey görüyo gibiyım demişti .ama net bişey dememişti olabılırmı ki
İnşallah hayırlısı olur sagol canım hep cok siliği göremediğim için tedirgin oldum diğer test yapanlarda belli belirsiz olanlar bile varBu konuda cok cahilim.hic bi bilgim yok canim ama pozitif cikar die duymustum.sendemi ole bisey olabilirmis.o zaman bu ayi kafanda silip bidahaki aya odaklan.(umutlanma diye soluyorum)daha saglikli olur.bastan test yaparak farki gorursun ne oldugunu anlarsin.ama iliskiyi birkmadysan ins tutmustur gonlumden gecen bu.
Evet siliklesiyo asıl simdi degerlendırmek gerekırmıs .sen durmaKızlar siliklesiyo
9.gün çatlamışKızlar siliklesiyo
programda 7 gün var yumurtlamaya diyoYarin sabaha pik yapabilir. Sabah tekrar test yap bence cok yaklasmis
Ya benim adete 1 hafta kala her ay dalgalanma gibi dökülme gibi his oluyo ve tutmuyor. Oyle birşey mi sizin deYa kızlar benım adet sancım girdi 1saat kadar önce 10dk sonra gectı . Bebek tutunurken agrılar nasıl olur .benım adet zamanım degıl hemde adet sancım girdimmi aksama kadar kıvrandırırdı hiç bu kadar kısa olmazdı
O nasıl bi his anlamadım hiçYa benim adete 1 hafta kala her ay dalgalanma gibi dökülme gibi his oluyo ve tutmuyor. Oyle birşey mi sizin de
Sag kasıgımla bacagımın birlesim yeri agrıyo kemıgımın orası değişikYa benim adete 1 hafta kala her ay dalgalanma gibi dökülme gibi his oluyo ve tutmuyor. Oyle birşey mi sizin de
Sanki gaz baloncugu gibi icerden ayrilma hissi geliyo. Valla tarif edemedim ama onu hissedince olmuyo bebis onu ogrendimO nasıl bi his anlamadım hiç
Ya benimde akintim olmazdi adete 8 gun var baya hissediyorum akiyo bakiyorum beyaz akinti gelmis. Anlamadim bakalim goruruz kirmizi karti yiyecek miyiz bu aySag kasıgımla bacagımın birlesim yeri agrıyo kemıgımın orası değişik
Ya benimde akintim olmazdi adete 8 gun var baya hissediyorum akiyo bakiyorum beyaz akinti gelmis. Anlamadim bakalim goruruz kirmizi karti yiyecek miyiz bu ay
Anlayamadım afedersinSanki gaz baloncugu gibi icerden ayrilma hissi geliyo. Valla tarif edemedim ama onu hissedince olmuyo bebis onu ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?