Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun cnm 13.30 da doğru sonucu verir bekliyoruz güzel hbrlerini
kasıklarım dolu adet sancısı gibi bazen sancım oluyor belim bacaklarım ağrıyo genelde akıntıdan işareti anlıyorum ama çatladığı zaman akıntı oluyo şuan akıntım yok ben sağdan yumurtluyorum sağ kasığım daha baskın ağrıyo 1bucukta anlamıs olurum ne durumda ama erken çatlaması iyi değil gibime geliyo çünkü benim döngü uzun 30 günde bir oluyodum en son 13.14 civarı çatlamıştı şimdi 11.gündeyim

Kızlar bakın ben bugün de yaptım ovu testi bu sefer çizgi yok dün vardı. Ama dün akşam üstü yapmıştım bugün öğlen yaptım ondan da farkeder mi acaba .

Eklentiler

• 20180928_133522.jpg
    20180928_133522.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 39
Saat farkından da kaynaklanmıyor olabilir bence garanti olsun sen bu akşamı değerlendir ama test yapmaya da devam et bence bir daha yükselecek senin lh değerin
Tmm ben saat 6 gibi tekrar test yapicam sıvı almıyorum şuan yine. Bakalim o nasil çıkıcak . Ben bu akşamı degerlendiricem. Ama eğer yumurtladiysam ki akintim falan yok yumurtlama gibi.cok erken yumurtluyorum demek ki bu test doğruysa . Ben 13.gun yumurtluyorum diye biliyorum

Tmm denicem yine inşallah olmamıştır kaçırdım die üzülüyorum . Yumurtlama olmadıysa acaba neden silikti dun
T cizgisi C cizgisiyle ya eşit koyulukta ya da ondan daha koyu olması gerekiyor canım 24-36 saat içerisinde yumurtlayacağın anlamına geliyor sonraki günde yaptığında çatlayıp çatlamadığını bir şekilde tahmin edebilirsin Hoppa

T cizgisi C cizgisiyle ya eşit koyulukta ya da ondan daha koyu olması gerekiyor canım 24-36 saat içerisinde yumurtlayacağın anlamına geliyor sonraki günde yaptığında çatlayıp çatlamadığını bir şekilde tahmin edebilirsin Hoppa
Tmm cnm çok tskler. Ben yine buraya yüklerim bana yardımcı olun lütfen takipte kalın:KK200:

ay ben çok sıkıştım ya 4bucuktan beri tutuyorum lh testi için. şimdiye kadar sadece 1 türk kahvesi ve 1 bardak su içtim beklemem lazım mı ki

ay ben çok sıkıştım ya 4bucuktan beri tutuyorum lh testi için. şimdiye kadar sadece 1 türk kahvesi ve 1 bardak su içtim beklemem lazım mı ki
Son 1 saate sıvı almadiysan yapabilirsin canim

Ozaman birkere idrarini yap daha sonra bir saat sonra testi yaparsin.

Back