- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
yaptım bile.Ozaman birkere idrarini yap daha sonra bir saat sonra testi yaparsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptım bile.Ozaman birkere idrarini yap daha sonra bir saat sonra testi yaparsin.
Bence yarın pik olacak gibi canımyaptım bile.
inşallah canım çünkü belim göğüslerim baya ağrıyoBence yarın pik olacak gibi canım
Eşim yolda bilseydim göndermezdim2 kere mi yumurta geldi ne oldu. Gebelik bu kadar hızlı cikmaz ovu. Testinde. Sen degerlendir sekerim Allah buyuk birinden biri yumurta artik hangisi tutarsa.![]()
Eşim yolda bilseydim göndermezdim
Yarında test yapın eğer siliklesirse çatlamış demektiryarına çatlar mı sizce. şimdi bir daha yaptım aynı koyulukta çatlamamış daha belki çatlamıştır dedim.
yapıcam da, bu akşamı es geçsek yarın akşam geç mi olur acabaYarında test yapın eğer siliklesirse çatlamış demektir
Şuan çatlamamış yarını diğer günü değerlendirin test silik oluncaya kadar teste devam edin kiminin 1 günde bazılarının 2 günde çatlıyoryapıcam da, bu akşamı es geçsek yarın akşam geç mi olur acaba
hamile kaldığım ay kullanmıştım ama pik olduktan sonra 3 gün boyunca değerlendirmiştik ama kalbi durdu korkuyorum o yüzdenŞuan çatlamamış yarını diğer günü değerlendirin test silik oluncaya kadar teste devam edin kiminin 1 günde bazılarının 2 günde çatlıyor
Iyi düşün iyi olsun canım inşalla h tutar bende her ay adet olmayayım diyorum ama malesef rabbim verirse hayırlısını versinhamile kaldığım ay kullanmıştım ama pik olduktan sonra 3 gün boyunca değerlendirmiştik ama kalbi durdu korkuyorum o yüzden
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyeyim ne gelirse rabbimdenIyi düşün iyi olsun canım inşalla h tutar bende her ay adet olmayayım diyorum ama malesef rabbim verirse hayırlısını versin
ben onlara göre yaptım 3 ay tutmadı ovulasyon testi kullandığım ay erken yumurtldığımı anladım normalde benim 15.16.17 günler yumurtlamam lazım ama 13.gün yumurtluyorum onlara aldanma yaniKızlar ya ben internetten 3 ayrı siteden baktım ovulasyon hesaplayicisina. Biri ekimin 1 i biri ekimin 3 si diğeri de ekimin 6 si diyor yumurtlamaya . Bi yandan test te yapıyorum daha pik olmadı tamamen ney olarak . Ama hangisine inanıcam ki ya
Adet bitisin itibariyle 5 gün sayarak hergun test yap yakalarsin ozaman .Kızlar ya ben internetten 3 ayrı siteden baktım ovulasyon hesaplayicisina. Biri ekimin 1 i biri ekimin 3 si diğeri de ekimin 6 si diyor yumurtlamaya . Bi yandan test te yapıyorum daha pik olmadı tamamen ney olarak . Ama hangisine inanıcam ki ya
Yani bugun adetin bitti bugun 1. Gun 2,3,4,5 .gunde basla ovulasyon testine.Adet bitisin itibariyle 5 gün sayarak hergun test yap yakalarsin ozaman .
Ben başladım teste 4 gündür yaptım ilk yaptığım gun silikti belirgin di . O gun silik diye birlikte olmadım . O günden beri sadece ikinci çizginin gölgesi var. Umarım basarili olurum . 3 saat sıvı almıyorum o şekilde yapıyorum .Yani bugun adetin bitti bugun 1. Gun 2,3,4,5 .gunde basla ovulasyon testine.
Doğru soluyosun kaç aydır onlarla takip ettim bende artık inanmicam onlara bakalim inşallah basarili olurum su testlerde. Dediğim gibi 3 saat sıvı almıyorum o şekilde yapıyorum . Bu yeterli olur demi . 6 gibi yapıyorum testi.ben onlara göre yaptım 3 ay tutmadı ovulasyon testi kullandığım ay erken yumurtldığımı anladım normalde benim 15.16.17 günler yumurtlamam lazım ama 13.gün yumurtluyorum onlara aldanma yani