Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence ovulasyon testleri dogru canım çünkü ben kasık ağrılarımdan anlayabiliyorum yumurtanin catladigini o an test yapmıştım mesela koyu çıkmıştı. Doktor gozetimindede takip etmistim Bir keresindede catlatma ignesi kullanmistim ozaman yine test yaptim ve yine koyudu. Olabilir yumurtlama günü her kadinda farklidir illa adettenn 14 gun once olacak diye bisey yok. bak mesela benim 13 ekimi gosteriyordu ama hala yumurtlama olmadi hem akintimdan hem ķasik agrimdan ve de testlerle belirleyebiliyorum.
Doğru diyosun. Akıntımı farkettim ama daha erken diye pek üstüne düşmedim. Klasik 14. Gün ve takvim uygulamasından dolayı.

Bende artık akıntı takibime göre yaparım testi. Adet bitiminde başlamak en iyisi galiba.
Teşekkür ederim cvbnız için

Arkadaslar benim ovulasyon testime gore yumurtlama gunum net olarak bugun.. ama 2 gun once ben de o yumurta aki kivamli sunen akinti oldu..simdi yumurtlama gunum 2 gun once miydi yoksa bugun mu..acil cevap lutfen

Kızlar bu ovulasyon testim az önce yaptim. Ovulasyon bugün mu sizce ? Geçen ay da yapmıştim internetteki hesaplamayla aynı güne denk gelmişti degerlendirmistik ama hamile kalamamistim.bu ay internet heaaplayicisi pazar günü ovulasyon gösteriyor ama test bugün gösteriyor sanırım.adetimin 11.gunu bugün .

Eklentiler

• 20181026_140408.jpg
    20181026_140408.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar bu ovulasyon testim az önce yaptim. Ovulasyon bugün mu sizce ? Geçen ay da yapmıştim internetteki hesaplamayla aynı güne denk gelmişti degerlendirmistik ama hamile kalamamistim.bu ay internet heaaplayicisi pazar günü ovulasyon gösteriyor ama test bugün gösteriyor sanırım.adetimin 11.gunu bugün .

Evet canim yumurtlami
Evet canim yumurtladigini gosteriyor BUGUN

Evet canim yumurtlami

Evet canim yumurtladigini gosteriyor BUGUN
Cnm ayıptır söylemesi değerlendirdik bugün :olamaz: ama anlamadığım şey yumurtlama günleri bazen değişebiliyor mu ya . Geçen ay mesela 12.gun yumurtladim. Bu ay adet gününü saymassam 10.gün. sayarsam 11.gun . Internet geçen ay testle aynı günü gösterdi . Bu ay internete göre 2 gün daha var

Kızlar dün ve bugün yaptığım ovulasyon testlerime bakarmısınız. Bugün yumurtlamışım demi . Bugün değerlendirdik ayıptır söylemesi :) spermlerin hepsi aktı tabi hic içimde durmuyorlar . Bir de yarin ilişkiye girmesek olmazmi ya cnku beraber olamıcaz eşimle .

Eklentiler

• 20181122_220217.jpg
    20181122_220217.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 34
kizlar pik olmuşmu sizce 3. baya soluk

Eklentiler

• 2018-11-22 19.18.43.jpg
    2018-11-22 19.18.43.jpg
    143,1 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar dün ve bugün yaptığım ovulasyon testlerime bakarmısınız. Bugün yumurtlamışım demi . Bugün değerlendirdik ayıptır söylemesi :) spermlerin hepsi aktı tabi hic içimde durmuyorlar . Bir de yarin ilişkiye girmesek olmazmi ya cnku beraber olamıcaz eşimle .
evet canim catlamis degerlendir onumuzdeki 3 günü

Back