- 27 Mart 2017
- 601
- 283
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklında olsun canım yumurtlama testinde piki gördükten en az 14gün sonra adet olursun ki sen inşallah olmazsın da :) yani şayet gebelik oluşmaz ise adetin gecikir telaş etme diye söyledim. Ama inşallah uzunn bir süre adet olmazsın :)) göbeğin olur bebeğin olur inşallahBen bi 30 tane test yedim canım :/ 21 ve 22.gün
Aminnnnn inşaAllah Allah razı olsun.Aklında olsun canım yumurtlama testinde piki gördükten en az 14gün sonra adet olursun ki sen inşallah olmazsın da :) yani şayet gebelik oluşmaz ise adetin gecikir telaş etme diye söyledim. Ama inşallah uzunn bir süre adet olmazsın :)) göbeğin olur bebeğin olur inşallah
Bende de bir kaç gündür var sivilce ve acıyorlar biraz. Yumurtlamaya , adete yakın oluyor . Bazıları da gebelik belirtisi diyor.Çol teşekkür ederim düzenli adet olmuyorm ve artık dikkat ediyorum neye ne zmn tepki veriyor vücut diye.. bu aralar ovulasyon testide kullanamadm pek ondan emin olamadm teşekkür ederimSivilce cıktıgı zaman mı pik oluyor yoksa sonraki günler mi bir bilginiz var mı
Sivilceyi farkettim gün testim en koyu idi ama yumurtlamam sanırım o pik ten 36 saat sonra oldu.Çol teşekkür ederim düzenli adet olmuyorm ve artık dikkat ediyorum neye ne zmn tepki veriyor vücut diye.. bu aralar ovulasyon testide kullanamadm pek ondan emin olamadm teşekkür ederimSivilce cıktıgı zaman mı pik oluyor yoksa sonraki günler mi bir bilginiz var mı
vet cnm 13 pik olmuşMerhaba arkadaslar 13. Gun biraz daha belirgin cizgi cikti fakat digri kadarda kalin degil pozitifmi acaba.
Tesekkurler canim cvp icin.E
vet cnm 13 pik olmuş
Canım zaten illaki silik ikinci çizgi çıkar hep önemli olan kopkoyu çıkması ama istersen yaptığın testlerin fotolarını yükle bakarız burdan da. Bu arada adet döngü nedirKızlar bende bugün teste başladım . Adetten itibaren 8.gun bugün . Yaptım bugün silik çıktı hemen . Normal mi silik çıkması bu kadar çabuk . Erken mi yumurtlucam acaba dedim yada tecrübem yok ya az kaldı sanırım yumurtlamaya . Internet ovu testi 2 ekim diyor. Sanki teste göre daha erken yumurtlucam
Slm resim atsana bakalim istersen ama erken dahaKızlar bende bugün teste başladım . Adetten itibaren 8.gun bugün . Yaptım bugün silik çıktı hemen . Normal mi silik çıkması bu kadar çabuk . Erken mi yumurtlucam acaba dedim yada tecrübem yok ya az kaldı sanırım yumurtlamaya . Internet ovu testi 2 ekim diyor. Sanki teste göre daha erken yumurtlucam
Adet bittikten sonra 8. Gunmu baslangic itibariyle 8 miSlm resim atsana bakalim istersen ama erken daha
benimde 2 ekim diyo 11.güne girdim ama sabah yaptığı test koyu gibiydi akşam bir daha yapim yapim dedim silik çıktı kafamı karıştırdı sabah tekrarlicam eğer silik çıkarsa akşam tekrarlicam yine silik çıkarsa çatladığına emin olcam artıkKızlar bende bugün teste başladım . Adetten itibaren 8.gun bugün . Yaptım bugün silik çıktı hemen . Normal mi silik çıkması bu kadar çabuk . Erken mi yumurtlucam acaba dedim yada tecrübem yok ya az kaldı sanırım yumurtlamaya . Internet ovu testi 2 ekim diyor. Sanki teste göre daha erken yumurtlucam
slm.benimde 2 ekim diyo 11.güne girdim ama sabah yaptığı test koyu gibiydi akşam bir daha yapim yapim dedim silik çıktı kafamı karıştırdı sabah tekrarlicam eğer silik çıkarsa akşam tekrarlicam yine silik çıkarsa çatladığına emin olcam artık
Testlerin resmini atsanabenimde 2 ekim diyo 11.güne girdim ama sabah yaptığı test koyu gibiydi akşam bir daha yapim yapim dedim silik çıktı kafamı karıştırdı sabah tekrarlicam eğer silik çıkarsa akşam tekrarlicam yine silik çıkarsa çatladığına emin olcam artık