Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20180927_140314.jpg
    IMG_20180927_140314.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 30
Daha erken gibi diger cizgi gibi koyulasmasi gerekiyor takibe devam et yine
sanırım öyle. aslında bu karışıklığı yarın gidericem atarım yine yaptığım testi ama sağ kasığım patlayacak. sağdan yumurtluyom çünkü

Aynen canım sen teste devam et çatlamasına aZ kalmış
sağ kasığım resmen patlayacak bi doluluk hissediyorum bugün de acayip ağrıdı inşallah kaçırmam ya akşam silik çıkınca baya kafam karıştı. çünkü akşam yapmamış olsaydım sabahınkine aldırmayacaktım çünkü orta derecede koyu çıkmıştı yani sinyal veriyodu yakın diye ama akşam silik çıkana kadar orda bi bi durdum açıkcası

sağ kasığım resmen patlayacak bi doluluk hissediyorum bugün de acayip ağrıdı inşallah kaçırmam ya akşam silik çıkınca baya kafam karıştı. çünkü akşam yapmamış olsaydım sabahınkine aldırmayacaktım çünkü orta derecede koyu çıkmıştı yani sinyal veriyodu yakın diye ama akşam silik çıkana kadar orda bi bi durdum açıkcası
Yanlış anlama ama sen koyulaşmaya başlamış ya değerlendirmeye başla bence .

Canım zaten illaki silik ikinci çizgi çıkar hep önemli olan kopkoyu çıkması ama istersen yaptığın testlerin fotolarını yükle bakarız burdan da. Bu arada adet döngü nedir
Kasık arda ani batma kramp akıntı sivilcelenme farkedersen de bili yumurtluyorsun. Kopkoyu gördüğün gece ve ertesi geceyi değerlendirin.
Tmm cnm bugün de yapayim test ikisinide aticam bakalim beraber

Back