- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
canım kafam karıştı bilmiyorum ki belkide bekledi koyulaştı çünkü akşam baktım teste dur atıyorumTestlerin resmini atsana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kafam karıştı bilmiyorum ki belkide bekledi koyulaştı çünkü akşam baktım teste dur atıyorumTestlerin resmini atsana
biri sabah biri akşamın bugün yapılanTestlerin resmini atsana
En sondaki testin 27 eylül e ait değil mi ? Büyük ihtimal yarın koyulaşırcanım kafam karıştı bilmiyorum ki belkide bekledi koyulaştı çünkü akşam baktım teste dur atıyorum
Daha erken gibi diger cizgi gibi koyulasmasi gerekiyor takibe devam et yinecanım kafam karıştı bilmiyorum ki belkide bekledi koyulaştı çünkü akşam baktım teste dur atıyorum
Ilki daha koyuEn sondaki testin 27 eylül e ait değil mi ? Büyük ihtimal yarın koyulaşır
aynen 27. benim zannımca 2 güne net cevap alırım çünkü 12 de pik olmuştu 13de çatlamıştı tabi değişiyo bunda bakalım nolcakEn sondaki testin 27 eylül e ait değil mi ? Büyük ihtimal yarın koyulaşır
Aynen canım sen teste devam et çatlamasına aZ kalmışaynen 27. benim zannımca 2 güne net cevap alırım çünkü 12 de pik olmuştu 13de çatlamıştı tabi değişiyo bunda bakalım nolcak
sanırım öyle. aslında bu karışıklığı yarın gidericem atarım yine yaptığım testi ama sağ kasığım patlayacak. sağdan yumurtluyom çünküDaha erken gibi diger cizgi gibi koyulasmasi gerekiyor takibe devam et yine
sağ kasığım resmen patlayacak bi doluluk hissediyorum bugün de acayip ağrıdı inşallah kaçırmam ya akşam silik çıkınca baya kafam karıştı. çünkü akşam yapmamış olsaydım sabahınkine aldırmayacaktım çünkü orta derecede koyu çıkmıştı yani sinyal veriyodu yakın diye ama akşam silik çıkana kadar orda bi bi durdum açıkcasıAynen canım sen teste devam et çatlamasına aZ kalmış
Yanlış anlama ama sen koyulaşmaya başlamış ya değerlendirmeye başla bence .sağ kasığım resmen patlayacak bi doluluk hissediyorum bugün de acayip ağrıdı inşallah kaçırmam ya akşam silik çıkınca baya kafam karıştı. çünkü akşam yapmamış olsaydım sabahınkine aldırmayacaktım çünkü orta derecede koyu çıkmıştı yani sinyal veriyodu yakın diye ama akşam silik çıkana kadar orda bi bi durdum açıkcası
vallaha dün olduYanlış anlama ama sen koyulaşmaya başlamış ya değerlendirmeye başla bence .
İyi yapmışsın canım :) inşallah tutsun seni :)vallaha dün oldubugün boş geçtik yarın test ne derse onu yapcaz zaten bu sefer bir dolu bir boş yapıyorum sperm kalitesi açısından
![]()
Allah herkesin gönlüne göre versin canım benimİyi yapmışsın canım :) inşallah tutsun seni :)
Aminnnnn inşaAllahAllah herkesin gönlüne göre versin canım benim
Kalmayı isterdim ama şarjım bitiyo maalesef yarın tekrarlarsam atarım fotosunu ben uyuyayım en iyisi kasık ağrımla birlikteAminnnnn inşaAllah![]()
Hayırlı geceler canım yarın daha koyu gör emi :)Kalmayı isterdim ama şarjım bitiyo maalesef yarın tekrarlarsam atarım fotosunu ben uyuyayım en iyisi kasık ağrımla birlikte![]()
inşallah kuzu Yeni gün yeni umutlar.. allaha emanet ol hayırlı gecelerHayırlı geceler canım yarın daha koyu gör emi :)
Allah’a emanet ol kuzuminşallah kuzu Yeni gün yeni umutlar.. allaha emanet ol hayırlı geceler![]()
Amin kizlarAminnnnn inşaAllah![]()
Tmm cnm bugün de yapayim test ikisinide aticam bakalim beraberCanım zaten illaki silik ikinci çizgi çıkar hep önemli olan kopkoyu çıkması ama istersen yaptığın testlerin fotolarını yükle bakarız burdan da. Bu arada adet döngü nedir
Kasık arda ani batma kramp akıntı sivilcelenme farkedersen de bili yumurtluyorsun. Kopkoyu gördüğün gece ve ertesi geceyi değerlendirin.