• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebiş yok maalesef çalışıyoruz kaç senedir olmuyor bu ay ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım ilk kez cumartesi günü. Çalışmalara devam inşallah tutar
Insallah canim rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah

İnşallah adet olmazsın. Ama anne olmak elimizde olan ya da hak edilen bir şey değil. Böyle düşünü üzme kendini. Mutlaka anne olmayı hak ediyorsundur ama her şeyin vakti var. Ve her şeyde bir hayır var. Hepimiz istiyoruz hemen olsun diye ama Allahın takdiri.
inşallah çok daha ugraşmayız canm inan psikolojm altüst oldu

Öyle düşünme cnm Rabbim vermiyorsa ya zamanı değildir yada senin şer gördüğün şey senin için hayırdır.Bol dua ve az stresle inşallah hepimiz birgün anne olucaz .Bu zorlu ve sabır gerektiren bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
aminnnn

Sabırlı ol canım. Bir yıl olmadığı zaman doktorlar seni dinliyor tedavi etmeye başlıyor hele yaşın otuzun altındaysa bu kadar sıkıntı etme. Bak iki yılı geçti uğraşıyoruz Evet yoruluyoruz. Maddi manevi ama allahtan Ümit kesilmez

Ben
ben tam koyu çizgi çıktıgndan itibaren hergün denedm garantiye alayım diye. silikleşti o gün de denedim. ertesi gün de denedm
Dun koyu yakaladim degerlendirmedik bu gun insallah degerlendircez

Sabırlı ol canım. Bir yıl olmadığı zaman doktorlar seni dinliyor tedavi etmeye başlıyor hele yaşın otuzun altındaysa bu kadar sıkıntı etme. Bak iki yılı geçti uğraşıyoruz Evet yoruluyoruz. Maddi manevi ama allahtan Ümit kesilmez
haklısısn canm bn 20 yaşndaym eşm de 24 ama bende öyle br cevre var ki sanki bzde sorn varmış gbi düşünüyorlar ve yüzümüze vuruyorlar. ben bundan bıktım artık. öte yandan bütün arkadaşlarm benden snra evlendi ve herkes hamile. napim bn de istiyorm anne olmak ben de istiyorm eşime baba olacaksın demek. yani belki bu yollarda size göre erken ama zaten beni en iyi siz anlarsınz diye buaraya üye oldum:110:

haklısısn canm bn 20 yaşndaym eşm de 24 ama bende öyle br cevre var ki sanki bzde sorn varmış gbi düşünüyorlar ve yüzümüze vuruyorlar. ben bundan bıktım artık. öte yandan bütün arkadaşlarm benden snra evlendi ve herkes hamile. napim bn de istiyorm anne olmak ben de istiyorm eşime baba olacaksın demek. yani belki bu yollarda size göre erken ama zaten beni en iyi siz anlarsınz diye buaraya üye oldum:110:
Anne olmayı istemeni tabi ki anlarım. Allah tez zamanda versin inşallah isteyen herkese. Ama millete kuşaklarını kapat. Yirmi çok çoook erken bir yaş. Daha yolun başındasın. Elbette olacaktır. İyi düşün bu kadar yıpratmana değmez

Anne olmayı istemeni tabi ki anlarım. Allah tez zamanda versin inşallah isteyen herkese. Ama millete kuşaklarını kapat. Yirmi çok çoook erken bir yaş. Daha yolun başındasın. Elbette olacaktır. İyi düşün bu kadar yıpratmana değmez
öyle mi diyorsun

adete 5 gün kala ovulasyon testi yapmıs sizce ?basına böle bişey gelip yumurtlyan varmı acaba

Eklentiler

• 20180409_145326.webp
    20180409_145326.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 61
Slm kızlar bende ovulasyon testiyle hamile kaldım Koyu çizginin çıktığı ertesi günü ve sonraki günü değerlendirdik. Rabbim hepinize nasip etsin inşAllah dualarımdasınız

Back
X