• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasilsiniz kizlar? Ara ara yazilanlari okumaya calistim ama tek tek hepsini okuyamadim. Ben ovulasyon testine yeni baslicam reglimi 10. Gunu bugun . Bana önerileriniz var mi net bi sonuc almak icin tecrubesizim

Nasilsiniz kizlar? Ara ara yazilanlari okumaya calistim ama tek tek hepsini okuyamadim. Ben ovulasyon testine yeni baslicam reglimi 10. Gunu bugun . Bana önerileriniz var mi net bi sonuc almak icin tecrubesizim
En az 3 saat sivi alma ilk idrarinla yapma sabah 10 dan sonra aksam 9 a kadar yapmaya calis ben gunde 2 kere veya 3 kere yaptim. Kullanim klavuzunda da yaziyor zaten. Iki kirmizi cizgi çıktığında ertesi gunu ve gun asiri yaptim ben suan hamisim allahin izniyle .

En az 3 saat sivi alma ilk idrarinla yapma sabah 10 dan sonra aksam 9 a kadar yapmaya calis ben gunde 2 kere veya 3 kere yaptim. Kullanim klavuzunda da yaziyor zaten. Iki kirmizi cizgi çıktığında ertesi gunu ve gun asiri yaptim ben suan hamisim allahin izniyle .
Ayyy ne guzel ya insallah saglikla kucagina da almak nasip eder Rabbim

Kızlar yorumları alayım lütfen. Ben iki çizgiyi de aynı görüyorum ama bilemedim mathilda8685 mathilda8685 canım özellikle senden yorum bekliyorum aynı marka test kullandığın için.

Eklentiler

• 98055E47-2D0C-4870-990B-5163A78761FA.webp
    98055E47-2D0C-4870-990B-5163A78761FA.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar yorumları alayım lütfen. Ben iki çizgiyi de aynı görüyorum ama bilemedim mathilda8685 mathilda8685 canım özellikle senden yorum bekliyorum aynı marka test kullandığın için.
Evet test çizgisi control çizgisi kadar koyu gerçekten yumurtlama gerceklesecek inşallah 24-48 saat içinde hakkında hayirlisi olsun

Kizlar bugun 19. Gun hala silik cizgi cikiyor ve dun ve bugun biraz kasik sancim oldu ve akintimda oldu bilemedim simdi 30 gunde bir duzenli adet goruyorum simdiye kadar cift cizgi cikmasi gerekmiyormuydu

Kizlar bugun 19. Gun hala silik cizgi cikiyor ve dun ve bugun biraz kasik sancim oldu ve akintimda oldu bilemedim simdi 30 gunde bir duzenli adet goruyorum simdiye kadar cift cizgi cikmasi gerekmiyormuydu
Canım benim 21 gün pik yaptı. Geçmiş mesajlarımda görebilirsin. Yapmaya devam et. Bırakma

Kızlar 5 gün kaldı adete benm ağrılarm başladı adet olcam bu ayda kesin moralim çok bozuk ben neden hala hakedemedim anne olmayı ya

Kızlar 5 gün kaldı adete benm ağrılarm başladı adet olcam bu ayda kesin moralim çok bozuk ben neden hala hakedemedim anne olmayı ya
İnşallah adet olmazsın. Ama anne olmak elimizde olan ya da hak edilen bir şey değil. Böyle düşünü üzme kendini. Mutlaka anne olmayı hak ediyorsundur ama her şeyin vakti var. Ve her şeyde bir hayır var. Hepimiz istiyoruz hemen olsun diye ama Allahın takdiri.

Öyle düşünme cnm Rabbim vermiyorsa ya zamanı değildir yada senin şer gördüğün şey senin için hayırdır.Bol dua ve az stresle inşallah hepimiz birgün anne olucaz .Bu zorlu ve sabır gerektiren bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kizlar ilk iki tanesi dun yaptigim 3 olanda simdi yaptigim yorumlarmisiniz

Eklentiler

• 20180409_140706.webp
    20180409_140706.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 62
Ins
Canım benimki bir gün sonra silikleşmeye başladı. Ama bazılarında bir kaç gün devam ediyor gördüm. Sen hem teste hem çalışmalara devam et
insallah sen yapiyomusun peki var mi bebeis

Back
X