• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar
Yardımınıza ihtiyacım var ovulasyon testine 11. Gün başladım genelde 12. Veya 13. Gün olur yumurtlamam bu testi daha öncelerde de uyguladım bununla hamile de kaldım fakat bu ay acayip bı şekilde test çizgisi çok koyulaşmadan yine siliklesti yumurtlamadim mi acaba veya 5 Nisan da yumurtladim da bu kadar mı koyulasti sadece bı bakarmisiniz resme
IMG_20180406_210031-01.webp

ben telefon uygulaması var peeapp ondan 2gün önce başladım teste bikaç günde çift çizgi gördüm 2 gun ust uste. sonra tek çizgiye dustu bi kaç gün. dun çift çizgiydi bugun yapmadım test. kafa yormak istemiyorm
İşte benim de öyle. Ve son 4 gündür pozitie

Merhaba arkadaşlar
Yardımınıza ihtiyacım var ovulasyon testine 11. Gün başladım genelde 12. Veya 13. Gün olur yumurtlamam bu testi daha öncelerde de uyguladım bununla hamile de kaldım fakat bu ay acayip bı şekilde test çizgisi çok koyulaşmadan yine siliklesti yumurtlamadim mi acaba veya 5 Nisan da yumurtladim da bu kadar mı koyulasti sadece bı bakarmisiniz resme Eki Görüntüle 2133897
Canım bazen öyle olabiliyor. Belki de daha yumurtlamadn

Benimkini de yorumlar mısınız kızlar? Ben artıyor mu sizce onu merak ediyorum pko var bende yükselişe geçmesi bile önemli benim için

Eklentiler

• 9C5B4140-7A69-4930-BC7C-AD91B713B5C6.webp
    9C5B4140-7A69-4930-BC7C-AD91B713B5C6.webp
    4 KB · Görüntüleme: 87
Benimkini de yorumlar mısınız kızlar? Ben artıyor mu sizce onu merak ediyorum pko var bende yükselişe geçmesi bile önemli benim için
Canım buda miratech marka sanırım bu testi kullanıyorum hep bende yumurtlama günü bariz test çizgisi köyü çıkar kontrol çizgisinden senin daha olmamış sanki yumurtlama ama bı koyulaşma var sanki

Canım buda miratech marka sanırım bu testi kullanıyorum hep bende yumurtlama günü bariz test çizgisi köyü çıkar kontrol çizgisinden senin daha olmamış sanki yumurtlama ama bı koyulaşma var sanki
Sağol canım. Olmadığını biliyorum da bugün 19. Gün sanki koyulaşma var gibi geldi de acaba yanlış mı görüyorum dedim. Yumurta tembelliği var bende geç yumurtluyorum. Hep çok daha silikti. İnşallah yakalarım. Bu arada evet marka aynı.

Bu testin markasini bilmiyorum denemedim hic ama Ayin 5.de yumurtlamissin sanirim. Cunku diger gunlere gore daha koyulasmis cizgi. Ama keske sabah ve aksam olmak uzere 2 kere deneseysin ozaman daha iyi anlasiliyor. Cunku sabah daha az silik cikip aksam koyu olabiliyor yada tam tersi. Ne olur ne olmaz 5 i ve 6 yi degerlendirseydin :)

Merhaba kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım adetimnin 13.günü bende oluşan sonuç 2.çizgi hiç silik bile cıkmıyor bu normal mi acaba

Merhaba kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım adetimnin 13.günü bende oluşan sonuç 2.çizgi hiç silik bile cıkmıyor bu normal mi acaba
Adet döngüne ve yumurtlama zamanina göre degisir canim.döngün kac gundur?yapmaya devam et ve sivi alimina dikkat et koyulaşacaktir insaAllah

Adet döngüne ve yumurtlama zamanina göre degisir canim.döngün kac gundur?yapmaya devam et ve sivi alimina dikkat et koyulaşacaktir insaAllah
Adet döngüm 28 gün burda okuduğum yorumlarda herkeste ikinci cizgi silik çıkmış bede çıkmayınca bi sorun mu var acaba diye düşündüm

Sivi alimina ve testi yaptigin saatlerede dikkat ediyormusun?testi yapmadan 4saat once sivi alimini azaltman ve 2 saatse sivi alimini kesmen lazim.sivi idrari seyreltir sonucu dogru alamayabilirsin cunku

Sivi alimina ve testi yaptigin saatlerede dikkat ediyormusun?testi yapmadan 4saat once sivi alimini azaltman ve 2 saatse sivi alimini kesmen lazim.sivi idrari seyreltir sonucu dogru alamayabilirsin cunku
Dikkat ediyorum aslında testere dişli aslan pençesi bitkisinin çayını içiyorum omu etkiledi bu hormonu acaba

Bu testin markasini bilmiyorum denemedim hic ama Ayin 5.de yumurtlamissin sanirim. Cunku diger gunlere gore daha koyulasmis cizgi. Ama keske sabah ve aksam olmak uzere 2 kere deneseysin ozaman daha iyi anlasiliyor. Cunku sabah daha az silik cikip aksam koyu olabiliyor yada tam tersi. Ne olur ne olmaz 5 i ve 6 yi degerlendirseydin :)
Canım değerlendirdik riske atmayip ama bu testi günde hep tek sefer yapardım tak diye çok koyu cikardi test çizgisi bu ay noldu anlamadım normalde Nisan 3 yumurtlama günüm o gün aşırı silikti sıvı alımı bu kadar etkilemez diye düşünüyorum çok kafam karışık

aysnrdmrc aysnrdmrc canım herhangi bi belirtin varmi benim kasiklarima ağrı giriyor arada belirtiden saymak istemiyorm.yumurtam kiste donusmemistir catlamistir insallah

aysnrdmrc aysnrdmrc canım herhangi bi belirtin varmi benim kasiklarima ağrı giriyor arada belirtiden saymak istemiyorm.yumurtam kiste donusmemistir catlamistir insallah
kuzum bende yaklaşk 5-6 gündür ovülasyon testi net çift çizgi çıkıyordu. bgn silikleşti bn bişey anlamadm bu işten sanırm kist oldu. kasık ağrısı bende de var .

Back
X