• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bu ay bende ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum. Dün ve bugun yaptım cok az silik çizgi çıktı. Eşimle ilk defa demiyoruz inşallah olur.

Kızlar bu testleri yumurtlama ve iliski olup bittikten sonra da adete kadar yapmaya devam ediyor musunuz?

Evet canım ben de ovulasyonu kullandığım ay hamile kaldım hatta pozitif çıktığı gün ve ertesi günü ilişki oldu o ay başka olmadı ve oğlum oldu.

Kızlar bu testleri yumurtlama ve iliski olup bittikten sonra da adete kadar yapmaya devam ediyor musunuz?
Hayır canım adet bitiminden takriben 8_12gün sonra ovulasyon testini yapmaya başlıyorsun pozitif gördüğün andan 24_36saat sonra ilişki öneriliyor

Kızlar testlerime bakar misiniz adetimin altıncı günü daha normal mi böyle silik çıkması ovü testlerim 20180516_222248.webp

Kızlar testlerime bakar misiniz adetimin altıncı günü daha normal mi böyle silik çıkması ovü testlerim Eki Görüntüle 2147139
Normal normal muhakkak ki herkesin yumurtalar günü farklıdır ancak genelde adet döngünün kaç günse onun yarısında başlar. Yani örnek 30günde bir adet oluyorsan genelde 14-15-16. Gün yumurtlama günüdür

Normal normal muhakkak ki herkesin yumurtalar günü farklıdır ancak genelde adet döngünün kaç günse onun yarısında başlar. Yani örnek 30günde bir adet oluyorsan genelde 14-15-16. Gün yumurtlama günüdür

Bende öyle biliyorum zaten canim ama geçen ay adetim 14 gün gecikti sonra hasta oldum zaten pazar günü bitti hastalığım dün de testi yapmaya başladım acaba erken mi yumurtluyorum adet döngüm normal de 28 günde 1

Bende öyle biliyorum zaten canim ama geçen ay adetim 14 gün gecikti sonra hasta oldum zaten pazar günü bitti hastalığım dün de testi yapmaya başladım acaba erken mi yumurtluyorum adet döngüm normal de 28 günde 1
Canım yani düzeni bozulduysa kesin bi şey söylemek doğru olmaz ama erken gibi yani adetin in ilk gününden sayarsan bugün kaçıncı günün

6.gün canim böyleyken mi ilişkiye girilmeli yoksa daha koyu olmasını beklemeli miyim
Adetin ne gün oldu onu sormuştum canım ama testin de koyu gibi ben senin yerinde olsam ne olur ne olmaz diye bu günleri değerlendirdim ama testi yapmaya a devam ederdim ki bakarsan daha da koydular o zaman da yaparsınız

Kızlar reglin 15. Günündeyim yarın ovülasyon testi alsam geç mi kalmış olurum yoksa hala şansım varmı

Adetin ne gün oldu onu sormuştum canım ama testin de koyu gibi ben senin yerinde olsam ne olur ne olmaz diye bu günleri değerlendirdim ama testi yapmaya a devam ederdim ki bakarsan daha da koydular o zaman da yaparsınız
Anlayamamisim canim k.bakma perşembe günü adet oldum.Demi degerlendireyim ben ne olur ne olmaz diye çok sagol canim

İnşallah ya normalde çatlamıyo yumurtalarım bu ay dan umutluyum ilk kez klomen kullandım aklıma geldikçe soğan kürü yaptım kürü incir yedim bakalım :KK54:

Back