Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske gebelik testi yapsan :)Arkadaşlar merhaba ben ovu testi aldim ama hiç iki çizgiyi net görmedim silik oldu bende sıkıldım yapmadim.simdi daha degisik bi durumla karşılaştım okuduğuma göre ovu testi ile gebelik testi yani LH ile hcg hormonu birbirine yakın hormanlarmis o yüzden adete yakın ovu testinde iki çizgi çıkarsa hamile kaldigini ordan da anlayabiliyor mussun hatta hamile birisine şeneymişler bu konuda fikri olan var mı çünkü dünden beri yapiyorum silik koyu şekilde her testte çıkıyor adetine de üç gün kaldi bilginizi benimle paylaşırsanız sevinirim.tesekkur ederim :)
canim bende o dusuncedeyim adete var daha ama heycanla vekliyrm atarmisi remsini bakim biGebelik testim var aslında ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.bide adete daha üç gün var ya ondan
Teşekkür ederim canım Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinVar canim koyu cikmis çünkü dun yaptiysan bugun yapma. Yarini degerlendir catlama döngüsüne girmissin çünkü. Cift cizgi ciktikdan sonra ertesi gunu degerlendir derim ben oyle yaptim hamisim
Arkadaşlar merhaba ben ovu testi aldim ama hiç iki çizgiyi net görmedim silik oldu bende sıkıldım yapmadim.simdi daha degisik bi durumla karşılaştım okuduğuma göre ovu testi ile gebelik testi yani LH ile hcg hormonu birbirine yakın hormanlarmis o yüzden adete yakın ovu testinde iki çizgi çıkarsa hamile kaldigini ordan da anlayabiliyor mussun hatta hamile birisine şeneymişler bu konuda fikri olan var mı çünkü dünden beri yapiyorum silik koyu şekilde her testte çıkıyor adetine de üç gün kaldi bilginizi benimle paylaşırsanız sevinirim.tesekkur ederim :)
Gecmis olsn bende 6 ay once 8 haftalik brbrgimi kaybetmistim kalbi durmustiKızlar yeni yeni kendimi toparlıyorumm betanın yüksek olması da dış gebeliği ifade ediyormuş kürtaj oldum ve dinlenmedeyim 3 ay..
Bi tesy yapsa ya canim bende senden cesaret ederim :))Ilki silikti sabaha kadar koyulasmis alttaki çok silik belki göremezsin bileadetime de üç gün var bakalım
Kızlar yeni yeni kendimi toparlıyorumm betanın yüksek olması da dış gebeliği ifade ediyormuş kürtaj oldum ve dinlenmedeyim 3 ay..