Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni umutlandirmak istemiyorum ama yazdıklarından yola çıkarak hamile olduğunu düşünüyorum daha öncede yazmıştım bende busekilde öğrendim inşallah hamilesindir

Seni umutlandirmak istemiyorum ama yazdıklarından yola çıkarak hamile olduğunu düşünüyorum daha öncede yazmıştım bende busekilde öğrendim inşallah hamilesindir
İnşallah canım ya herkes öyle söylüyor ama bgn hcg testi yaprım nefatif çıktı adete daha 10 gün vr

Bugün başıma gelen buseyi söyleyeyim akşam doktoruma gittim ben 8haftalik hamileyim sanıyordum ama 7 haftalikmis bu tahmine göre benim reglim bittikten bigün sonra hamile kalmış olmam gerekiyor bu nasıl bisey dır anlamadım bide benim bebisin 15 gün önce kalp atışları duyuldu kısacası 5 haftalikken kalp atışlarını duymuş olduk bu durum beni şaşırttı gerçekten demekki regli bittikten bir gün sonra döllenme olabiliyormuş

aaaa. ne kadar değişik

Ovulasyon testinde oyle yaziyor sivi silik cikmasina sebep kesin sonuc almak istiyorsan sivi almadan idrarin sıkışık bi sekilde yapmalısın ben oyle yaptim ve hamileyim
Evet kesinlikle öyle 3saat sıvı alınmaması gerekiyor zaten testlerin üstünde yazıyor buarada hayırlı olsun bebisiniz :))))

Kesinlikle en iyisi kafaya takmamakta ilk bir sene kafayı yedim neden olmuyor diye sonra Allah hayırlısını versin dedim ve umursamadım eşime bile yansitmadim onuda strese sokmak istemedim ama genede yumurtlama günümü degerlendirmeyide ihmal etmedim buarada sadece kadın değil olay erkeğinde stresli olmaması gerekiyor çünkü belli etmeseler bile ciddi olarak onlarida etkiliyor ve baskı altında olunca siperm kaliteside düşüyor buda hamileliği etkiliyor hiç kendini üzme zaten 8aylik evlisin daha çok erken sağlıkla ilgili bi sıkıntın yoksa acele etme zamana bırak derim hayırlısı olur umarım

adete 9 gün var acaba test yaptrsam mı kızlar. 3. gün bugun ovülasyon pozitif çıkıyor. hala pozitif. ya datekrar ymrtladm da yumurta hala çatlamamış olabilir mi acaba ya. o zaman üst üste 3 gün çıkar mı

Canım test yapma çıkmaz. Herkes tek yumurtlamıyor iki kez yumurtlama oluyor . Ayrıca yaşadığım olayı anlatayım geçen ay erken sonuç veren testlerden kullandım hamıle gosterıyordu. Testlere ıtımat etmeyın gün asırı ilişki en ıyısı

öyle mi diyosn ya. kfam çok krışık

Üç gün üstuste pozitif çıkabilir gayet normal zaten evulasyon gününde maksimum 3yada dört günü değerlendirin deniyor zaten kaldıki ovulasyon gününden itibaren gün aşırı mutlaka birlikte olunsun deniyor regli gününe kadar ama regline bir iki gün kala hala ovulasyon pozitifse ozaman kesin hamilesindir inşallahda öyle çıkar

Kizlar ben adetime 3 gun kala test yapmistim hamilelik gozukmemisti. Ama adet gunum 2 gun gecikince yaptim hamile cikmistim. O yuzden mutlaka adet gununuzun 2 3 gun gecmesini bekleyip oyle test yapin. Bende hicbir anormal belirti olmadi ayni adet oncesi belirtileri oldu. Benim asiri agrili gecer regl oncesi ve regl iken. Ayneb yine bel agrisi ve rahim agrisi oldu. Hatta hamile degilim kesin demistim. Sadece tek minik bi fark oldu oda göguslerim regl oncesi acirdi biraz ama gecerdi iki gun sonra falan. Bu sefer hic gecmedi hep acidi goguslerim. Tek fark bu oldu.

inşallah canım ya.

Göğüsleriniz nezaman acimaya başladi peki.adet gecikincemi basladi yoksa öncelerdenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…