• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bin kere yazdgm içn artk biliyosnz ovülsyn testi kllanıyorm . 20. gün koyu çıktı test ve eczacı yumurta olstgnu söyledi 36 saat içinde pik yapar dedi. snra bn günleri değerlendirdim snra silijkleşti dedim tamam çatladı. snrasında bgn 24. gün dün akşam yaptm test yine pozitif. sabah yaptm yne pozitf braz önce yaptm t cizgisi c den daha koyu yani yine pozitif ne yapacagmı bilmiyorum yoksa yumurtlama olmuyor mu bende nolur yardm edinnnn :KK43: hamile de olamam 10 gün var daha
Seni umutlandirmak istemiyorum ama yazdıklarından yola çıkarak hamile olduğunu düşünüyorum daha öncede yazmıştım bende busekilde öğrendim inşallah hamilesindir

Seni umutlandirmak istemiyorum ama yazdıklarından yola çıkarak hamile olduğunu düşünüyorum daha öncede yazmıştım bende busekilde öğrendim inşallah hamilesindir
İnşallah canım ya herkes öyle söylüyor ama bgn hcg testi yaprım nefatif çıktı adete daha 10 gün vr

valla ne bilim hiçbir belirtim yok hani tuvalete sık çıkar derler bn normalde de çok sık gidiyorum mide bulantısı genelde sabahları olur bende onu da saymıyorm farklı olarak birtek bel agrım var onda da snıyorum adetim yaklaştıgı için. ben gecen ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadm 10-12 gün vardı adete erken döllenmeyle hamileyim sandım. snra adetm de gecikti dedim kesn hamileym bi hcg yaptrdm 0.102 mi ne çıktı negatif. o yüzden bnları hamileliğe yoramıyorm
Bugün başıma gelen buseyi söyleyeyim akşam doktoruma gittim ben 8haftalik hamileyim sanıyordum ama 7 haftalikmis bu tahmine göre benim reglim bittikten bigün sonra hamile kalmış olmam gerekiyor bu nasıl bisey dır anlamadım bide benim bebisin 15 gün önce kalp atışları duyuldu kısacası 5 haftalikken kalp atışlarını duymuş olduk bu durum beni şaşırttı gerçekten demekki regli bittikten bir gün sonra döllenme olabiliyormuş

Bugün başıma gelen buseyi söyleyeyim akşam doktoruma gittim ben 8haftalik hamileyim sanıyordum ama 7 haftalikmis bu tahmine göre benim reglim bittikten bigün sonra hamile kalmış olmam gerekiyor bu nasıl bisey dır anlamadım bide benim bebisin 15 gün önce kalp atışları duyuldu kısacası 5 haftalikken kalp atışlarını duymuş olduk bu durum beni şaşırttı gerçekten demekki regli bittikten bir gün sonra döllenme olabiliyormuş
aaaa. ne kadar değişik

Ovulasyon testinde oyle yaziyor sivi silik cikmasina sebep kesin sonuc almak istiyorsan sivi almadan idrarin sıkışık bi sekilde yapmalısın ben oyle yaptim ve hamileyim
Evet kesinlikle öyle 3saat sıvı alınmaması gerekiyor zaten testlerin üstünde yazıyor buarada hayırlı olsun bebisiniz :))))

Oncelikle zaten yeni evliyim evet cok istiyorum bir bebeğimiz olsun ama durup dusundugumde iki gun sonra 8. Ayimiz evlilikte ve bebek denemelerimiz 4.ayimiz.doktora gttgmde doktorda dedi hemen olacak diye birsey yok bir yil deneyip olmazsa gel dedi.birde buradaki bir cok arkadas kafaya takmadigimiz ay hamile kaldik vs gbi şeyler soylemisler bnde karar verdim fazla üstüne dusmemeye.calisan degilim bu yuzden kemdimce kafami dagitacak seyler yapiyorum kitap okumak film izlemek dışarı cikmak alışveriş yapmak gibi.
Kesinlikle en iyisi kafaya takmamakta ilk bir sene kafayı yedim neden olmuyor diye sonra Allah hayırlısını versin dedim ve umursamadım eşime bile yansitmadim onuda strese sokmak istemedim ama genede yumurtlama günümü degerlendirmeyide ihmal etmedim buarada sadece kadın değil olay erkeğinde stresli olmaması gerekiyor çünkü belli etmeseler bile ciddi olarak onlarida etkiliyor ve baskı altında olunca siperm kaliteside düşüyor buda hamileliği etkiliyor hiç kendini üzme zaten 8aylik evlisin daha çok erken sağlıkla ilgili bi sıkıntın yoksa acele etme zamana bırak derim hayırlısı olur umarım

adete 9 gün var acaba test yaptrsam mı kızlar. 3. gün bugun ovülasyon pozitif çıkıyor. hala pozitif. ya datekrar ymrtladm da yumurta hala çatlamamış olabilir mi acaba ya. o zaman üst üste 3 gün çıkar mı

adete 9 gün var acaba test yaptrsam mı kızlar. 3. gün bugun ovülasyon pozitif çıkıyor. hala pozitif. ya datekrar ymrtladm da yumurta hala çatlamamış olabilir mi acaba ya. o zaman üst üste 3 gün çıkar mı
Canım test yapma çıkmaz. Herkes tek yumurtlamıyor iki kez yumurtlama oluyor . Ayrıca yaşadığım olayı anlatayım geçen ay erken sonuç veren testlerden kullandım hamıle gosterıyordu. Testlere ıtımat etmeyın gün asırı ilişki en ıyısı

Canım test yapma çıkmaz. Herkes tek yumurtlamıyor iki kez yumurtlama oluyor . Ayrıca yaşadığım olayı anlatayım geçen ay erken sonuç veren testlerden kullandım hamıle gosterıyordu. Testlere ıtımat etmeyın gün asırı ilişki en ıyısı
öyle mi diyosn ya. kfam çok krışık

Üç gün üstuste pozitif çıkabilir gayet normal zaten evulasyon gününde maksimum 3yada dört günü değerlendirin deniyor zaten kaldıki ovulasyon gününden itibaren gün aşırı mutlaka birlikte olunsun deniyor regli gününe kadar ama regline bir iki gün kala hala ovulasyon pozitifse ozaman kesin hamilesindir inşallahda öyle çıkar

Kizlar ben adetime 3 gun kala test yapmistim hamilelik gozukmemisti. Ama adet gunum 2 gun gecikince yaptim hamile cikmistim. O yuzden mutlaka adet gununuzun 2 3 gun gecmesini bekleyip oyle test yapin. Bende hicbir anormal belirti olmadi ayni adet oncesi belirtileri oldu. Benim asiri agrili gecer regl oncesi ve regl iken. Ayneb yine bel agrisi ve rahim agrisi oldu. Hatta hamile degilim kesin demistim. Sadece tek minik bi fark oldu oda göguslerim regl oncesi acirdi biraz ama gecerdi iki gun sonra falan. Bu sefer hic gecmedi hep acidi goguslerim. Tek fark bu oldu.

Üç gün üstuste pozitif çıkabilir gayet normal zaten evulasyon gününde maksimum 3yada dört günü değerlendirin deniyor zaten kaldıki ovulasyon gününden itibaren gün aşırı mutlaka birlikte olunsun deniyor regli gününe kadar ama regline bir iki gün kala hala ovulasyon pozitifse ozaman kesin hamilesindir inşallahda öyle çıkar
inşallah canım ya.

Kizlar ben adetime 3 gun kala test yapmistim hamilelik gozukmemisti. Ama adet gunum 2 gun gecikince yaptim hamile cikmistim. O yuzden mutlaka adet gununuzun 2 3 gun gecmesini bekleyip oyle test yapin. Bende hicbir anormal belirti olmadi ayni adet oncesi belirtileri oldu. Benim asiri agrili gecer regl oncesi ve regl iken. Ayneb yine bel agrisi ve rahim agrisi oldu. Hatta hamile degilim kesin demistim. Sadece tek minik bi fark oldu oda göguslerim regl oncesi acirdi biraz ama gecerdi iki gun sonra falan. Bu sefer hic gecmedi hep acidi goguslerim. Tek fark bu oldu.
Göğüsleriniz nezaman acimaya başladi peki.adet gecikincemi basladi yoksa öncelerdenmi?

Back
X