ya peki kaç gün üst üste poztf çıkar ?. ne zaman pik yapar. çnkü sonçta LH belirli gnlerde yüksek kalıyo düşüşe geçmesi lazım. kaç gün yüksek kalırÜç gün üstuste pozitif çıkabilir gayet normal zaten evulasyon gününde maksimum 3yada dört günü değerlendirin deniyor zaten kaldıki ovulasyon gününden itibaren gün aşırı mutlaka birlikte olunsun deniyor regli gününe kadar ama regline bir iki gün kala hala ovulasyon pozitifse ozaman kesin hamilesindir inşallahda öyle çıkar
Sen hergunu degerlendir niye riske arıyorsun ki beklemek bence gereksiz bende iki çizgiyi görünce düşüş falan beklemedim bence sende bekleme canım herşey bebis için nezaman olucagi belli olmaz beni dinle ::)ya peki kaç gün üst üste poztf çıkar ?. ne zaman pik yapar. çnkü sonçta LH belirli gnlerde yüksek kalıyo düşüşe geçmesi lazım. kaç gün yüksek kalır
deneyelm bakalm canm inşallah dediğn gbi olurSen hergunu degerlendir niye riske arıyorsun ki beklemek bence gereksiz bende iki çizgiyi görünce düşüş falan beklemedim bence sende bekleme canım herşey bebis için nezaman olucagi belli olmaz beni dinle ::)
İnşallah dualarım buradaki herkezle ::))deneyelm bakalm canm inşallah dediğn gbi olur
Pöfff benimde öyle insan sabirsizlaniyor birkere kaldim hemencik kaliveririm saniyo(doktorlarda oyle diyo tabi)nerde yanlis yapiyrz YaRabbimmmOvülasyon testini sabah çok erken saatte mi yapmak gerekiyor 7 aydır bekliyorum kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalırsın demişti dr ama hâlâ olmadı
Ayrica cok erken yapmana gerek yok ovulasyon testini.ben koyulasmaya baslayinca gunde 2 kez yapmistim.sivi alimina dikkat edin.4saat kala azaltin 2 saat kala tamamen sivi alimini kesinOvülasyon testini sabah çok erken saatte mi yapmak gerekiyor 7 aydır bekliyorum kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalırsın demişti dr ama hâlâ olmadı
Pöfff benimde öyle insan sabirsizlaniyor birkere kaldim hemencik kaliveririm saniyo(doktorlarda oyle diyo tabi)nerde yanlis yapiyrz YaRabbimmm
kızlar bin kere yazdgm içn artk biliyosnz ovülsyn testi kllanıyorm . 20. gün koyu çıktı test ve eczacı yumurta olstgnu söyledi 36 saat içinde pik yapar dedi. snra bn günleri değerlendirdim snra silijkleşti dedim tamam çatladı. snrasında bgn 24. gün dün akşam yaptm test yine pozitif. sabah yaptm yne pozitf braz önce yaptm t cizgisi c den daha koyu yani yine pozitif ne yapacagmı bilmiyorum yoksa yumurtlama olmuyor mu bende nolur yardm edinnnnhamile de olamam 10 gün var daha
aynı gidiyorz seninlebenimde adete 9 gün var. ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım 2gün. bir günü değerlendirdik. dün öylesine bitane ovulasyon yapayım dedim. ikiside kırmızılastı. bilemedim bidaha mı yumurtladım diye
detin bttiği gün basldm testlrereAdetin bittikten kaç gün sonra başladın testi yapmaya?
Her gün 2 defa aynı saatlerde yapıyor musun? Ayrıca Testi yapmadan 2 saat su içmemen gerekiyor
Bir yerde okudum 23 günde bir adet gören adetinin 7.günü başlar yaziyordudetin bttiği gün basldm testlrere
30-32 günde oluyorm bnBir yerde okudum 23 günde bir adet gören adetinin 7.günü başlar yaziyordu
Canım senin 14 15 ve 16. Günler yani 14.günde başlayabilirsin tahminimce öyle yaziyor30-32 günde oluyorm bn
aynı gidiyorz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?