Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya peki kaç gün üst üste poztf çıkar ?. ne zaman pik yapar. çnkü sonçta LH belirli gnlerde yüksek kalıyo düşüşe geçmesi lazım. kaç gün yüksek kalır

Adetin bittikten kaç gün sonra başladın testi yapmaya?
Her gün 2 defa aynı saatlerde yapıyor musun? Ayrıca Testi yapmadan 2 saat su içmemen gerekiyor

ya peki kaç gün üst üste poztf çıkar ?. ne zaman pik yapar. çnkü sonçta LH belirli gnlerde yüksek kalıyo düşüşe geçmesi lazım. kaç gün yüksek kalır
Sen hergunu degerlendir niye riske arıyorsun ki beklemek bence gereksiz bende iki çizgiyi görünce düşüş falan beklemedim bence sende bekleme canım herşey bebis için nezaman olucagi belli olmaz beni dinle ::)

Sen hergunu degerlendir niye riske arıyorsun ki beklemek bence gereksiz bende iki çizgiyi görünce düşüş falan beklemedim bence sende bekleme canım herşey bebis için nezaman olucagi belli olmaz beni dinle ::)
deneyelm bakalm canm inşallah dediğn gbi olur

Kızlar benim şiddetli sol kasık ağrım var. Sizce ikinci kez mi yumurtluyorm. adetime 8 gün kaldı. Eğilince acaip batma hissediyorum belim de agrıyor. Üst bacaklarm da aynı şekilde ve kasıklarımda şişkinlik hissediyorum. Tipik adet sendromu bu kadar erken başlaması normal mi. Yine mi hamile değilm

Ovülasyon testini sabah çok erken saatte mi yapmak gerekiyor 7 aydır bekliyorum kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalırsın demişti dr ama hâlâ olmadı

Ovülasyon testini sabah çok erken saatte mi yapmak gerekiyor 7 aydır bekliyorum kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalırsın demişti dr ama hâlâ olmadı
Pöfff benimde öyle insan sabirsizlaniyor birkere kaldim hemencik kaliveririm saniyo(doktorlarda oyle diyo tabi)nerde yanlis yapiyrz YaRabbimmm

Ayrica cok erken yapmana gerek yok ovulasyon testini.ben koyulasmaya baslayinca gunde 2 kez yapmistim.sivi alimina dikkat edin.4saat kala azaltin 2 saat kala tamamen sivi alimini kesin

benimde adete 9 gün var. ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım 2gün. bir günü değerlendirdik. dün öylesine bitane ovulasyon yapayım dedim. ikiside kırmızılastı. bilemedim bidaha mı yumurtladım diye

Kızlar vücudunuzu dınlemeyın gunu gecınce bellı olacak psıkolojık gogusumuzu agrıtıyoruz. Benim arkadasım var her ay Yaşar bunu. Ben ogluma hamıleyken mesela hıc yasamadım

benimde adete 9 gün var. ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım 2gün. bir günü değerlendirdik. dün öylesine bitane ovulasyon yapayım dedim. ikiside kırmızılastı. bilemedim bidaha mı yumurtladım diye
aynı gidiyorz seninle

aynı gidiyorz seninle

ben telefon uygulaması var peeapp ondan 2gün önce başladım teste bikaç günde çift çizgi gördüm 2 gun ust uste. sonra tek çizgiye dustu bi kaç gün. dun çift çizgiydi bugun yapmadım test. kafa yormak istemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…