- 8 Temmuz 2016
- 185
- 128
- 53
- 39
Teşekkür ederimm değer tabi ilk günü atlatırsam inşallah devamı gelir umarım :)Korkulacak bişey yok cnm insülin iğnesi gibi küÇük bişey kolun arka kısmından tavsiye ederim bebiş için herseye değer tekrar tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimm değer tabi ilk günü atlatırsam inşallah devamı gelir umarım :)Korkulacak bişey yok cnm insülin iğnesi gibi küÇük bişey kolun arka kısmından tavsiye ederim bebiş için herseye değer tekrar tebrikler
14 itibaren 1 gün arayla çalışma yaptık en son cuma günü ovu testi yaptım pozitif cıktı öğünde çalıştık yarın için doktordan randevu aldım bakalım yarın gidicem kese filan oluşmuşmuCanım ayın 13 ünde adetin bittiyse 15 inde ovulasyon testini yapmaya başla ve 2 günde 1 denemeleridee
Süper canım evde gebelik testin varsa yap bence inşallah oluşmuşturr :)14 itibaren 1 gün arayla çalışma yaptık en son cuma günü ovu testi yaptım pozitif cıktı öğünde çalıştık yarın için doktordan randevu aldım bakalım yarın gidicem kese filan oluşmuşmu
Hımm bende çıkmıştı canım idrar testinde snrda dayanamdım kan verdim beta hcg 695 çıktı sonra doktoruma gittim ama olsun sen git doktor ne dicek bakalımm olmazsa yumurta takibi yaptırırsınnnEvde yaptım ama birşey çıkmadı
Sadece şunu unutmayınn döngümüz var hepimizin hani düzenliyse 13. Gün denior alakası yok 32 gün döngüm vardı benim ve 11. Gün yumurtladım ona dikkat edin kızlar herkesin bünyesi farklı..Hımm bende çıkmıştı canım idrar testinde snrda dayanamdım kan verdim beta hcg 695 çıktı sonra doktoruma gittim ama olsun sen git doktor ne dicek bakalımm olmazsa yumurta takibi yaptırırsınnn
Bakalım az önce yine ovu testi yaptım c koyu ama t şişinde olsa çizgi cıktıHımm bende çıkmıştı canım idrar testinde snrda dayanamdım kan verdim beta hcg 695 çıktı sonra doktoruma gittim ama olsun sen git doktor ne dicek bakalımm olmazsa yumurta takibi yaptırırsınnn
Bakalım az önce yine ovu testi yaptım c koyu ama t şişinde olsa çizgi cıktı
Bakalım az önce yine ovu testi yaptım c koyu ama t şişinde olsa çizgi cıktı
Ben artık pes edicem yarın doktordansa birşey çıkmazsa pesBen böle öğrendim mm birisi ovulasyon diğeri hamilelik aynı gün yaptım..
Etme canım sabır işi vakti zamanı vardır öle düşünnn sakın moralini bozmaa hayırlısııBen artık pes edicem yarın doktordansa birşey çıkmazsa pes
Bekleme bence canım bazen yapılan iftardan dolayı silikte çıkmış olabiyor, sıvı alimi fazla oldu ise vs. Bence degerlendir sen su 3 günüEki Görüntüle 2128993
Kizlar bakin ovulasyon testim ilk defa bugun cok koyu çıktı ama T cizgisi bi tık C ye göre açık renk kalıyor. Sizce bi gün daha beklemeli miyim
Bekleme bence canım bazen yapılan iftardan dolayı silikte çıkmış olabiyor, sıvı alimi fazla oldu ise vs. Bence degerlendir sen su 3 günü
İnşallah allah sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin bizlere de bugünleri göstersinEki Görüntüle 2128993
Kizlar bakin ovulasyon testim ilk defa bugun cok koyu çıktı ama T cizgisi bi tık C ye göre açık renk kalıyor. Sizce bi gün daha beklemeli miyim
Hayırlı olsun canım benim Allahım size bağışlasın bende de ilk defa bu ay farklı birşey oldu inan gelmeni bekledim siteye adetime 9 gün var yumurtlama biteli 6 gün oldu kahverengi ve pembemsi akintim var tam kan rengi değil yakın bir renk sence neden oluyordur yerleşme kanaması olabilir miKızlarr doktordan geldim hamileyimm kese oluşuyormuş kan sulandırıcı iğneler verdii.. dua edinnn ters bişiy olmasınn darısııı sizlerinn başınaaa
Bu arada adetim bittikten 2 gün snr yumurtam çatlamışş sizlerde böle olabilirsiniz
Canlarım hepimiz aynı moddayız eminim her an kendimizi dinliyorz hamilemiyiz değil miyiz Rabbim inşallah bu uç aylar hurmetine hepimize nasip eder... Kızlar yaklaşık iki hafta önce son adetimi oldum ve son uç gündür inanılmaz derecede kasıklarım ağrıyor ve batmalar hissediyorum karnımda bi şişkinlik hissediyorum bide 4 gündür idrarımda yanmalar oluyor biliyorum çok erkendir varsa da bile sizce hamile olma ihtimali varmıCanim fazla sıvı tükettiysen ondan da açılır