Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim senin adetin kaç günde bir oluyor baya geç yumurtlamissin o yüzden sordum. Darısıda bana insallahh isteyen herkese Allahim bu ay en tatlilarindan en sagliklilarindan insallah Allahim yaBugün yaptım uzayan akıntım da var kaç gündür bunu bekliyordum şükür gördüm :) darısı tüm görmek isteyenlerin başına
Canim senin adetin kaç günde bir oluyor baya geç yumurtlamissin o yüzden sordum. Darısıda bana insallahh isteyen herkese Allahim bu ay en tatlilarindan en sagliklilarindan insallah Allahim ya
Adet surene gore nomal canim benimde 26 günü buluyor bakalim takvime gore yarin yumurtlama günü daha cift cizgi tam koyu yakalayamadim hayırlısı35 güne kadar buluyor hep 30 üstü ve iki aydır gecikmelerim oldu inşallah canım
Hayirli olsun canim masaALLAH.Rabbim sagsalim kucagina kavustursun.kac haftaliksinizKızlarr doktordan geldim hamileyimm kese oluşuyormuş kan sulandırıcı iğneler verdii.. dua edinnn ters bişiy olmasınn darısııı sizlerinn başınaaa
Bu arada adetim bittikten 2 gün snr yumurtam çatlamışş sizlerde böle olabilirsiniz
Kızlarr doktordan geldim hamileyimm kese oluşuyormuş kan sulandırıcı iğneler verdii.. dua edinnn ters bişiy olmasınn darısııı sizlerinn başınaaa
Bu arada adetim bittikten 2 gün snr yumurtam çatlamışş sizlerde böle olabilirsiniz
Minicik 2.5 haftalıkHayirli olsun canim masaALLAH.Rabbim sagsalim kucagina kavustursun.kac haftaliksiniz
Canımm inşallah istiyen herkesin olsun zor bi dönemmm hepimiz için stressiz hiçbirşey olmuyor inşallah canım ediyorum hepinizeeeGözün aydın canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağ salim kucağına da alırsın. Bize de dua et olur mu :)
Gözün aydın canım kan kleksan mi iğnen? Saatli kullanmaya dikkat et.. sağlıkla kucagına alırsın inşAllahKızlarr doktordan geldim hamileyimm kese oluşuyormuş kan sulandırıcı iğneler verdii.. dua edinnn ters bişiy olmasınn darısııı sizlerinn başınaaa
Adetin nezaman bitmişti pekiKızlarr doktordan geldim hamileyimm kese oluşuyormuş kan sulandırıcı iğneler verdii.. dua edinnn ters bişiy olmasınn darısııı sizlerinn başınaaa
Clexan iğnem yrn başlıyorum vurmaya korkmuyor da diilimmm :/ hayırlısııGözün aydın canım kan kleksan mi iğnen? Saatli kullanmaya dikkat et.. sağlıkla kucagına alırsın inşAllah
12 bitti 14 de ovulasyon testine başlamıştımmAdetin nezaman bitmişti peki
Canım bu fotoya göre 12.gün yumurtlama olmuş inşallah o günleri değerlendiröişsindir adet döngün kaç gündü
Korkulacak bişey yok cnm insülin iğnesi gibi küÇük bişey kolun arka kısmından tavsiye ederim bebiş için herseye değer tekrar tebriklerClexan iğnem yrn başlıyorum vurmaya korkmuyor da diilimmm :/ hayırlısıı
Canım duzensiz adet oluyorum o yuzden bu ay test yapmak istedım ama cok koyulasmadı ikinci cizgı bende onemsememiştimCanım bu fotoya göre 12.gün yumurtlama olmuş inşallah o günleri değerlendiröişsindir adet döngün kaç gündü
Canım ayın 13 ünde adetin bittiyse 15 inde ovulasyon testini yapmaya başla ve 2 günde 1 denemelerideeE bende ayın 13 adetim bitti şimdi doktora gitsem varsa eğer kese görünürmüki yoksa bir dahaki adet döneminimi beklemem lazım