• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bira n önce olsun istiyorum eğer olmuşsa neza man sonuç alırım 3 gündür bel ağrısı göğüs şişkinliği ve hassasiyet birazda kaşık ağrısı baş ağrısı var

Tatlım bu kadar stres yapma daha yeni çizgiyi görmüşsün az sabırlı ol ve kendini bu kadar dinleme çünkü bu tür belirtilerin çoğu da psikolojik olabiliyor. Biz çocuk düşünmeye başladığımız ilk zamanlar adet yaklaştıkça sanki midem bulanıyor falan sanırdım ama aslında öyle olmasını istediğimiz için bilinç altı oyunu o yüzden bu kadar stres yapma kendine sonra inan olmayınca hayal kırıklığı çok etkiliyor. Elinden geleni yap sonra oluruna bırak lütfen

Bugün yaptım uzayan akıntım da var kaç gündür bunu bekliyordum şükür gördüm :) darısı tüm görmek isteyenlerin başına

Eklentiler

• E30E88BF-9363-4B0D-A004-D8259E19C8EB.webp
    E30E88BF-9363-4B0D-A004-D8259E19C8EB.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 65
Bugün yaptım uzayan akıntım da var kaç gündür bunu bekliyordum şükür gördüm :) darısı tüm görmek isteyenlerin başına
Canim senin adetin kaç günde bir oluyor baya geç yumurtlamissin o yüzden sordum. Darısıda bana insallahh isteyen herkese Allahim bu ay en tatlilarindan en sagliklilarindan insallah Allahim ya

Canim senin adetin kaç günde bir oluyor baya geç yumurtlamissin o yüzden sordum. Darısıda bana insallahh isteyen herkese Allahim bu ay en tatlilarindan en sagliklilarindan insallah Allahim ya

35 güne kadar buluyor hep 30 üstü ve iki aydır gecikmelerim oldu inşallah canım

35 güne kadar buluyor hep 30 üstü ve iki aydır gecikmelerim oldu inşallah canım
Adet surene gore nomal canim benimde 26 günü buluyor bakalim takvime gore yarin yumurtlama günü daha cift cizgi tam koyu yakalayamadim hayırlısı

Kızlarr doktordan geldim hamileyimm kese oluşuyormuş kan sulandırıcı iğneler verdii.. dua edinnn ters bişiy olmasınn darısııı sizlerinn başınaaa
Bu arada adetim bittikten 2 gün snr yumurtam çatlamışş sizlerde böle olabilirsiniz
Hayirli olsun canim masaALLAH.Rabbim sagsalim kucagina kavustursun.kac haftaliksiniz

Kızlarr doktordan geldim hamileyimm kese oluşuyormuş kan sulandırıcı iğneler verdii.. dua edinnn ters bişiy olmasınn darısııı sizlerinn başınaaa
Bu arada adetim bittikten 2 gün snr yumurtam çatlamışş sizlerde böle olabilirsiniz

Gözün aydın canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağ salim kucağına da alırsın. Bize de dua et olur mu :)

Gözün aydın canım kan kleksan mi iğnen? Saatli kullanmaya dikkat et.. sağlıkla kucagına alırsın inşAllah

Adetin nezaman bitmişti peki

Canım bu fotoya göre 12.gün yumurtlama olmuş inşallah o günleri değerlendiröişsindir adet döngün kaç gündü
Canım duzensiz adet oluyorum o yuzden bu ay test yapmak istedım ama cok koyulasmadı ikinci cizgı bende onemsememiştim

E bende ayın 13 adetim bitti şimdi doktora gitsem varsa eğer kese görünürmüki yoksa bir dahaki adet döneminimi beklemem lazım

E bende ayın 13 adetim bitti şimdi doktora gitsem varsa eğer kese görünürmüki yoksa bir dahaki adet döneminimi beklemem lazım
Canım ayın 13 ünde adetin bittiyse 15 inde ovulasyon testini yapmaya başla ve 2 günde 1 denemeleridee

Back
X