- 22 Şubat 2018
- 217
- 232
- 23
Dun geceyi degerlendirdik canim testlerden bisi anlamadim yani bide bugunu degerlendircem insallah sen ne yaptinNe alemdesin canimm
Cnm her ay aynı zamanda olmayabilir yumurtlama sen ovülasyon testi ile takip et gün aşırı da ilişki dene allah yardımcın olsun eşinde Dr a görünmediyse oda görünsünSelam kızlar Aranıza yeni katıldım. 10 aydık bebek istiyorum ama bir türlü tutmadı. Korunmayı bıraktıktan iki ay sonra doktora gittim hormon testi yaptı ve ultrasonla baktı herşey normal 1 seneye kadar yolu var dedi. Telefonuma oluvasyon uygulaması indirdim günleri hesaplıyor yumurtlama gününü kaçırmamak için ama doktorun dediği tarihle o uymuyor. Bu ay da internetten yumurtlama testi aldım çift çizgiyi 3gün boyunca yakaladım ama o tarih ne uygulamadaki tarihle de ne de doktorun hesapladığı tarihle uyuyor. Stres yapmama çalıştıkça çok stresleniyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyor. Bütün bunların öncesinde de 15gün boyuncasoğan kürü uyguladım ama bir işe yaramadı
Ovülasyon testiyle gebelik yakalayanlar oluyo ama ümitlendirmiyim. Hcg testi varsa bi yap istersenKızlar merhabalar acil bana yardım eder misiniz deli olmak üzereyim. Bu ay iş defa ovülasyon testi kullandım. 2 Martta adet oldum 13 ünde test yapmaya başladım çünkü her ay 28 günde bi adet oluyorum. 13 ünde silikti ve ilerleyen tarihlerde koyulaşmaya başladı 16 sında iki çizgi koyu oldu fakat 17 sinde silikleşti. Şimdi ayın 22si ve bi hafta sonra adet olucam. Kafam allak bullak. Bugün son kalan 1 tane ovulasyon testini öylesine yapmak istedim birde ne göreyim kopkoyu iki çizgi. Adetime bi hafta kala normal mi bu ya. Eşim yurtdışında ve değerlendiremiyoruz bile resmen kahroldum. Çatlamadan 1 hafta sonra olması normal mi?
Bende dün değil önceki gece bir de bu gece diyordum ama mübarek gün olmayacak o yüzden yarın sabaha bıraktım bilemiyorum yani Dün sabah akşam bu sabhaki testlerim bu şekilde..Dun geceyi degerlendirdik canim testlerden bisi anlamadim yani bide bugunu degerlendircem insallah sen ne yaptin
Bence biraz daha bekleyin benimde böyle silikleşerek baslamıştı 16.gunde tam koyuluğu yakaladımdünki ovulasyon testi böyle çıktı silik gibi telefonda net çıkmamış ama silikten biraz daha koyuydu ama c kadar koyu olmadı. biz yinede değerlendirdik. 8. gün olarak sayarak yaptık. böyle silik olsada değerlendirmek gerekiyor mu. akşam 10 da yaptm bide bugn gündüz deneyim dedim ama olur mu bilmiyrm
Telefondaki uygulama bence ortalama herkese aynı günü veriyor inanmayın derim. Doktor yumurta takibiyle mi gün verdi yoksa o da mı tahmini? Bence teste güvenin derim testi yinelemeye devam edin koyuluğı yakaladığınız gün ve ertesi ilişki olsunSelam kızlar Aranıza yeni katıldım. 10 aydık bebek istiyorum ama bir türlü tutmadı. Korunmayı bıraktıktan iki ay sonra doktora gittim hormon testi yaptı ve ultrasonla baktı herşey normal 1 seneye kadar yolu var dedi. Telefonuma oluvasyon uygulaması indirdim günleri hesaplıyor yumurtlama gününü kaçırmamak için ama doktorun dediği tarihle o uymuyor. Bu ay da internetten yumurtlama testi aldım çift çizgiyi 3gün boyunca yakaladım ama o tarih ne uygulamadaki tarihle de ne de doktorun hesapladığı tarihle uyuyor. Stres yapmama çalıştıkça çok stresleniyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyor. Bütün bunların öncesinde de 15gün boyuncasoğan kürü uyguladım ama bir işe yaramadı
silik çıktığında değerlendirdiniz mi hergün mü yaptınız hamile kaldınız mı peki yakalayncaBence biraz daha bekleyin benimde böyle silikleşerek baslamıştı 16.gunde tam koyuluğu yakaladım
Hayır silik çıktığında yapmadım bu ay yeni basladım testi yapmaya ama formu epey okudum genelde hamile kalanlar net çizgiyi gördükleri gece ertesi gece ve ondan sonra gun aşırı yazmışlar. Her kadında lh hormonu olduğu için silikte olsa cıkar önemli olan koyuluğu yakalamak yazmıslar.silik çıktığında değerlendirdiniz mi hergün mü yaptınız hamile kaldınız mı peki yakalaynca
Harika çift çizgi sakın bugünü ve bundan sonraki 3 günü boş geçmeyin yumurtlama başlamış aman canım mutlaka birlikte olun benim adetim 2 gün geçti bende ovu testiyle yaptım inş heyecandan ölcem ovu vardı elimde onu yaptım sabah çift çizgi çıktı şimdi gittim test aldım yaptım bekliyorum Rabbim yardım etsin hepimizeBende dün değil önceki gece bir de bu gece diyordum ama mübarek gün olmayacak o yüzden yarın sabaha bıraktım bilemiyorum yani Dün sabah akşam bu sabhaki testlerim bu şekilde..
Hayırlı kandiller canım benimm inşAllah vardır ya bende heyecanlandım simdi bakk benim kızıma hamileliğimde idrarda cıkmamıstı o aydan umutsuzdum tesadüfen kanda öğrendim idrarda gec cıkıyormus umarım öyledir seninkideŞimdilik bişey çıkmadı testten belim kasıklarım çok ağrıyor bir haftadır dün çoktu dedim kesin geliyor regl bilmiyorum ya beklemek okadar zorki ama ovulasyon testi neden çift çizgi çıktı onu anlamadım normal testte bişey çıkmadı of ya valla çıldırcam artık inş bebek vardır herkez için hayırlısı olsun kızlar bugün kandil mübarek olsun hepinizin
anladım canım aynen olabilir doktor bize 10. günden sonra birer gün arayla değerlendir dediği için ben 8. günden başladımHayır silik çıktığında yapmadım bu ay yeni basladım testi yapmaya ama formu epey okudum genelde hamile kalanlar net çizgiyi gördükleri gece ertesi gece ve ondan sonra gun aşırı yazmışlar. Her kadında lh hormonu olduğu için silikte olsa cıkar önemli olan koyuluğu yakalamak yazmıslar.
Yaa öylemi gerçekten ne biliyim daha önce hamile kalmıştım testte öğrendim oda 10 haftalıkken öldü kürtajla aldılar inş bu vardır ve rabbim banada evlat verir tüm isteyenlere bugünün yüzü suyu hürmetine alllahım duysun sesimizi inşşHayırlı kandiller canım benimm inşAllah vardır ya bende heyecanlandım simdi bakk benim kızıma hamileliğimde idrarda cıkmamıstı o aydan umutsuzdum tesadüfen kanda öğrendim idrarda gec cıkıyormus umarım öyledir seninkide
İnşallah canımm kulun kula duası gecermis duamdasın hayırlısıyla rabbim kucagını doldursun inşAllahhhYaa öylemi gerçekten ne biliyim daha önce hamile kalmıştım testte öğrendim oda 10 haftalıkken öldü kürtajla aldılar inş bu vardır ve rabbim banada evlat verir tüm isteyenlere bugünün yüzü suyu hürmetine alllahım duysun sesimizi inşş
Hayir sakın stres yapma!baş düşman stres bol dua tevekkül edelim.sen yapmaya devam et.takvime pek güvenme test daha doğru bence.kimisi 16.günlerde yakalıyor çift çizgiyiÖncelikle hepimize hayırlı kandiller inşallah Rabbim bu güzel gecede dualarımızı kabul eder de tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşuruz. Amin.
Yardım edin bana ilk defa ovu testi ile takibe başladım bugün 12. Gün hala silik çıkıyor takvimde yarın yumurtlama gösteriyor stres olmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?